Mám ísť po MA na pohotovosť, alebo čakať do zajtra na prijem?

18. apr 2021

Zeny, na zajtra mam naplanovany prijem+cistenie po MA. Od vcera registrujem mierny hlienovity vytok, dnes uz aj s jemnuckou primesou krvi a postupne ma zacina pichavo boliet nie podbrusko, ale skor tak nizsie, tipujem ze krcok maternice? Bolest sa stupnuje, ale zatial to nieje vyslovene nezvladnutelne a nezvijam sa od bolesti. Nemocnica je 40km od domu a mame 2roc.dceru, o ktoru sa nema kto postarat, takze by sme ju museli tahat autom s nami. Mam podla vas cakat do rana alebo radcej dat vyjazd s celou rodinou hore-dole..? K dr. sa snazim dovolat, ale neodpoveda.

martinaju
18. apr 2021

Zavolaj na pohotovosť (gynekologicku) do tej nemocnice, kde by si chcela ísť oni ti poradia najlepšie

luckamjar
18. apr 2021

Možno sa ti to spustí samé, vôbec to nebude neznesiteľne, budeš ma silnejšiu menstruaciu, možno kým to vyjde trochu kŕče, vôbec to nemusi byt na pohotovost a nakoniec sa zákroku vyhnes. Praveze by som bola rada že to ide. Mám to už za sebou viackrát, teraz jeden týždeň dozadu, ja som praveze robila všetko preto aby to slo a nebanujem. Keď bude zle, budeš musieť utekať, ale nie vždy to je na nevydržanie a telo sa s tým vysporiada. 🤞

jaruska_12
18. apr 2021

@luckamjar súhlasím mám za sebou obe mám pocit že si tým prejsť doma samozrejme ak niesu nejaké komplikácie je lepšie pre mňa osobne bol kyret viac na psychiku

autor
18. apr 2021

@luckamjar vies co, nemam z toho dobry pocit, mne sa uz 2x zopakoval MA v 8-9tt a prislo sa na to az o 2-3tyzdne, prvy MA som mala dost solidne krce,ktore ma uplne vyradili z prevadzky a nakoniec som aj tak musela na cistenie. Teraz sa uplne ako cez kopirak babatku zastavil rast v 9tt a prislo sa na to v 11tt, termin mi dali az o tyzden tak som uz 12tt a cele mi to tam defacto stoji uz 3tyzdne, mne sa to naozaj nepaci.. ale asi je to bezpredmetne uz, mne kazal dr ist na pohotovost, ak by zo mna zacali ist zrazeniny a to sa prave zacalo diat, tak uz aj z dovodu tych zrazenin asi ideme..

mondolina
18. apr 2021

treba ísť....držím palce 👍

luckamjar
18. apr 2021

Jasne, urob tak ako sa budeš citit naj. Už keď ti idu zrazeniny, tak by to vyšlo samo, ale chápem rozhodnutie. Ja som už mala kyretov viac takze ja som sa praveze tešila že ide samo a bola som rozhodnutá vydržať aj nemožné 😁 a hnala ma myšlienka, že nebudem musieť čakať mesiace na zahojenie ako je to po kyrete.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre