Ahojte, dnes mi bol diagnostikovany zamlcany potrat - missed abortion v 10tt.
Rozhodla som sa pre Koch, objednana som na piatok.
Bola ste tam niektora na cisteni? Dopadlo to dobre?
Nemali ste ziadne komplikacie po?
Ja viem ze to je len 10-15min. zalezitost, ale velmi mam strach ze mi to nahodou nespravia dobre a budem mat problem s dalsim tehotenstvom. Nakolko toto bolo moje prve tehotenstvo a deti mať chcem, neviem si ani len predstavit ze by sa stalo nieco take ze by som uz nemohla otehotniet.
Dakujem 🙂
Mne napríklad spravili v štátnej nemocnici nedostatočne kyretaž čiže som musela o 4 dni ísť opäť na ďalšiu..neviem či sa v kochu za to niečo platí ale radšej by som si aj zaplatila aby som to mala v poriadku spravene
@roztlieskavacka plati sa 140eur, a o statnej som ani nerozmýšľala lebo presne toho sa bojim necitala som dobre skusenosti...
Ahoj, veľmi má mrzí čím si prechádzaš. Ja som si tým nedávno taktiež prešla a bola som v kochu na kyretáži. Ja som po zákroku nemala žiadne komplikácie, bola som spokojná taktiež aj s prístupom sestričiek. Vôbec neľutujem tie peniaze. Ak chceš vedieť konkrétnejšie veci, kľudne nápis súkromnú správu.
@pokahontas123 nie praveze vobec nic mi neni,..dokonca aj tehu priznaky doteraz mám. Bola som na prvej kontrole v tehotenstve na zac. 10tt a dr. sa vyjadrila ze plod nezodpoveda aktualnemu tt a zial ani nebije srdiecko.
tak to mi je velmi luto. a aj ja sa toho desim, tiez mam ist o 10 dni na kontrolu, bola som v 5+5tt ale zatial doktor videl len gestacny a zltkovy vak..
A proste clovek nikdy nevie co ho caka na tej dalsej kontrole. A o to je to desivejsie, ze este mas aj priznaky a ani krvacanie si nemala..a aj tak nebolo vsetko v poriadku :(
Drzim ti palce nech vsetko dobre dopadne a nech sa coskoro dockas vytuzeneho babatka.
@pokahontas123 popravde ja doteraz tomu nemozem uverit, pretoze sa nam podarilo na 1x, uz zaciatku tehu ziadne komplikacie som nemala, este som sa sama cudovala ze ake je to tehu pre mna prirodzene..mala som a este mam len mierne nevolnosti, inak nic, ziadne krvave vytoky ani nic take :( Je to teda pre mna velky sok, idem este ale k inemu dr. pre potvrdenie ci to je ozaj tak, lebo nechce sa mi verit stale..a chcem mat istotu predtym ako spravim taketo rozhodnutie
@petiiiiiiiiik napisem 🙂 dakujem
to si myslim, ze je dobre rozhodnutie, ze ides este k inemu doktorovi, budem drzat palce. daj prosim ta vediet ako si dopadla.
@pokahontas123 dakujem 🙏 dam vediet
ahoj, tak ako si dopadla?
@pokahontas123 ahoj, aj iny gynekolog potvrdil zamlknuty potrat na zaciatku 8tt sa prestalo vyvíjat, takze zajtra ma caka kyret :(
@pokahontas123 a dnes som uz zaciatok 11tt, cize pravdepodobne uz 3 tyzdne je bez srdiecka :/ uz viac nemozem cakat takze sa kyretu nevyhnem
tak to ma velmi mrzi :( urcite sa ti coskoro podari otehotniet opat a tam vsetko dobre dopadne.. musis mysliet pozitivne..
ja tiez neviem co ma caka na kontrole este, po tvojom pripade si clovek nemoze byt nikdy isty, kedze si nemala ziadne priznaky potratu..
budem sa tiez snazit mysliet pozitivne
@pokahontas123 presne, to je na tom najhorsie ze clovek nikdy nevie :( ja som na taketo veci od zaciatku tehotenstva ani nemyslela, vsetko slo super, ziadne tazkosti, ziadne spinenia, a bum kontrola v 10tt a ze nebije srdiecko :( vôbec som to necakala, lebo ani chora som nebola, ziadne lieky som neuzila, a predsa :( ale musim povedat ze od zaciatku tehotenstva som mala taky blby pocit, neviem to opisat ale taky pocit ktory mi nedovolil povedat o tehotenstve nikomu, 1alebo 2x som mala taky zly sen co sa tyka tehu... nic som pre bábo nechcela kupit pokial mi dr. nepotvrdi tehotenstvo...akokeby som to tusila aj ked som si to nechcela pripustit
@pokahontas123 ale tebe prajem nech je bábätko zdrave, verim ze tak bude🙏 snaz sa mysliet pozitivne a necitaj taketo temy radsej aby si na to nemyslela
dakujem ti. tak sen som aj ja mala divny, ale tak nebudem na to radsej mysliet…
prajem ti skore uzdravenie 🍀
Ahojte, ja som bola tiež na kyrete po MA v 8tt u Kocha. Vidím, že ste sa tu bavili ešte v marci už ste sa začali snažiť o bábätko alebo ešte regenerujete?
@klulko ahoj 🙂 ano uz...podarilo sa nam na 1x v juli ked sme sa odhodlali prvy krat skusit 😇 aktualne som v 8tt a prave ma caka znova prve vysetrenie neskutocne stresy mam ci to tentokrat dobre dopadne
Veľmi držím palčeky, dúfam ze bude všetko v poriadku.
@klulko dakujem velmi pekne, nic ine si ani nechcem pripustit..🙏
@klulko vam tiez drzim palce nech sa podari❤
Ďakujem veľmi pekne 🙂
Ahoj, mrzi ma co sa stalo a gratulujem k mimču 🙂
Chcem sa opytat ze ci si bola pacientkou Koch alebo si tam sla len na kyret a cena bola 140? Ale asi bez narkozy ci ? Bola si v Ruzinove alebo na Kolibe?
Zrejme ma to caka a nechcem ist do statnej tak zberam info :(
Odporucali ti aj nejake obdobie pockat so snazenim ?
Ďakujem
@7tinka7 ahoj ak pises mne tak nemas k comu gratulovat....ked som v auguste pisala ze sa nam podarilo, tak o par dni na to som potratila :( druhy krat uz sama doma :(
@7tinka7 a k otazke. V prvom rade mi je hrozne luto ze prezivas to iste....😢
Ano bola som pacientkou Kochu v case kyretu (aj stale som). Ja som bola spokojna, vsetko prebehlo OK, bez akehokolvek problemu. Platila som len 140eur bolo v tom vsetko. Dokonca mi dali izbu kde som bola sama. Odporucili mi pockat 3 mesiace. My sme pockali radsej este o mesiac najviac...a sice sa podarilo hned ale znova MA...ale uz sme prisli na pricinu cize verim ze do tretice to vyjde...
Ahoj,moc ma mrzi,ze si si tym presla dvakrat,ja som to teraz zazila a zajtra idem na kyret do Kochu,tak verim,ze vsetko dobre dopadne✊Ak sa smiem spytat,co bola ta zistena pricina potratov?Dakujem a vela stasticka prajem🍀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj, prepac s tvojou otazkou ti nepomozem a mrzi ma co sa ti stalo, ale chcem sa spytat ci si mala krvacanie alebo zrazu na kontrole uz nebilo srdiecko?