Ahojte, v pondelok som podstúpila kyretáž v 11tt, kedže srdiečko nebilo. Všetko prebehlo v poriadku no chcela by som sa opýtať..krvacala som len jeden deň silno, potom klen slabučke krvacanie sem tam. No dneska som začala zase silno krvacat..bolesti nemam žiadne, k doktorke idem v pondelok .Má niekto podobnu situaciu alebo respektivne je to v poriadku? Dakujem
@niky2515 Ahoj, prešla som si tým istým, tiež v 11tt. U mňa tomu tak síce nebolo, no lekár ma upozornil, že krvácanie môže byť rôzne, i silné a trvať môže od 1 do 14 dní. Jedine ma upozornil, že ak by bolo spojené so silnou bolesťou, tak sa treba dat pozrieť. Môže ísť o zle vyčistenú maternicu, tj vtedy je potrebná ešte jedna kyretáž.
Držím palce ✊✊
@niky2515 ahoj ja som tiez podstupila kyretaz v 11t a spinila som asi 2 tyzdne
Najprv slabo a potom silno alo menštruacia. Potom som este znova špinila a nakoniec to prestalo. Tiez som sa dlhšie čistila.
Ja som bola na kyrete 22.11. Večer krvacala som tak do rána, potom nič, špinenie ziadne ako mi hovorili v nemocnici MS ešte neprišla, bolesti nemám, prvy týždeň som mala ale prestali. Včera som mala biely vytok ako mavam po MS. Je to normálne?
@bodka23456 je to v pohode, a ms cakaj tak po 4tyz, ja som mala vytok a potom som dostala po 4tyzd ms
Dakujem vam 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som bola len na diagnostickej kyretazi a povedali ze krvacat mozem aj 2 tyzdne