Ahojte, prekonala som zamklnuty potrat, chyba srdcova odozva. Som v 9tt. Gynekologicka ma poslala na kyretaz, tak som si dohodla zakrok v Koch. Dali mi tam 2 tabletky Arthtrotec, ktore mam uzit rano pred zákrokom. Mate niektora s tymto nejaku skusenost? Tam mi len povedali, ze je to na roztvorenie krcka maternice, ale doma si kukam na nete o tom, a tieto tabletky sposobuju potrat a dokonca niektore zeny s nimi za tymto ucelom aj hazarduju. Neviem ci je to ok. :( Ci sa tam teda iba uvolni plod a oni to "vysaju" :( Citala som tu aj diskusie, ze je dobre to nechat na prirodu, ale bojim sa toho, moja gynekologicka predpokladala, ze vyvoj plodu sa zastavil asi uz pred 2 tyzdnami, tak neviem ci je dobre dalej cakat, ale bojim sa aj velmi kyretaze a aj tych tabletiek. Ak mozete, poradte rychlo, kedze ma to caka uz o 2 dni. Dakujem pekne.
Je to arthrotec od firmy Pfizer. na sk strankach som nic moc nenasla, na anglických sa spomína s potratom, lebo obsahuje nejaku latku. mne sa to ale celkovo nepozdava s tou tabletkou :( a nijake skusenosti na forach som nenasla, este zajtra zavolam mojej gynokologicke, ci nieco o tom vie.
ze vraj to roztvori krcok, to som sa docitala aj na ang. strankach, ale to by tu predsa viacero zien malo s tym skusenosti, ja sa obavam ci to nefunguje ako potratove tabletky a nechcem si davat takuto chemiu do tela, este pred dalsim zakrokom :( a ze ake dlhe ucinky to bude potom vo mne mat
danusa64, je mi luto . ze si mala problemy. ak sa mozem opytat, riesila si si pre istotu viackrát ultrazvuk, aby ti potvrdili, ze nema dieta akciu srdca napríklad?
@vranka88 ano mala som 3x ultrazvuk, jeden u mojej gyn ta ma poslala do nemocnice na overenie ci sa nemyli este v ten den, a potom este pred zakrokom robili, ale srdiecko nebilo a bano bolo mensie o dva tyzdne, drzim ti palce aby si bola cim skor fit, bez problemov sa zotavila...
Baby nemate niektora nazvys arthrotec?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, sice ti neporadim konkretne ohladom tabletiek, ale ja som prekonala dva krat MA a obidve koncili kyretom no ani pri jednom mi ziadne tabletky nedavali, len mi vzali krv a mala som byt na lacno (nejst nepit) a nic viac....osobne som o takychto tabletkach este nepocula