Ahojte.Chcela by som sa opýtať či niektorá z vás mi nevie poradiť. 12.júla mi robili kyretáž,keďže pri kontrole v 10tt lekár nevidel žiadne funkcie .29. júla máme ísť na pobyt do aqua parku.Ako je to s bazénmi.Kedy by som si asi mohla zaplávať?A keby som používala zdravotné tampony?
Po kyrete je to ako po porode, aj tam plati sestonedelie. Hrozi infekcia, tampony ti nepomozu.
ahoj ja som bola na kyrete 2 júna a 30. som tiež išla do aquaparku..záleží aj na tom ako sa cítiš, či ešte špiníš a podobne 🙂.
6 týždnov nie,nedá sa kliknúť na páči sa mi,tak opakujem...zápal maternice neželám ani najväčšiemu nepriatelovi
to zalezi vsetko od toho, ako spinis a hlavne sa citis. Mozno je to taky vacsi risk by som bola povedala a neviem, no je to na tebe. Ak sa citis fajn mozes ist. No hlavne aby si nespinila a tak😉
Uf no zapal maternice by som.neriskovala myslim ze od spinenia to nezalezi raz je to zakrok aj mne robili kyreraz a,teda nesla by som urcite, menzes mi potom prisiel strasny vsetko sa cisti. A voda v bazene ti akurar zabezpeci zapal ak nie horsie 😢
Urcite nie - do prveho menzesu taketo aktivity treba vylucit... staci mala infekcia a problem moze byt obrovsky...
Neriskovala by som to pred 1 menzesom po kyretazi. Ono sa telo potrebuje dat ako tak do poriadku a nie ho hned takto priamo vystatovat bakteriam, ktore proste v bazenoch chcu. Ja byt tebou, tak by som nesla
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie, urcite aspon 6 tyzdnov.