Kto je otcom?

suzzy21
27. sep 2014

Žienky ano vidite dobre...chcem sa Vas spytat na to ci nepoznate pripadne vy ste sa nedostali do takejto situacie kedy ste nevedeli a mozno aj doteraz neviete dlho po narodeni Vasho dietata kto je otcom...chcela by som vediet o Vasich pocitoch a ako ste celu tuto situaciu riesili/riesite....velmi hakliva a prazvlasna tema,ale aj to je zivot....ja sa vsak chcem o tom dozvediet od Vas viac...kludne piste aj s ineho anonymneho nicku...dakujem za kazdu odpoved...:D

nikawero12
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
suzzy21
autor
27. sep 2014

@nikawero12 nepotrebujem moralne okienko..a ani taketo odpovede...

mawka
27. sep 2014

@nikawero12 zena sa nemusi kurvit na to, aby sa do takej situacie dostala.... ale velmi lahko je sudit, vsakze. to je hadam nas narodny sport.

@suzzy21 ano, mohlo sa ti stat, ze si bola rozidena s partnerom, po dlhsej dobe si stretla niekoho, s kym si si pokryla istu potrebu, sme ludia, vsakze a rozchod neznamena, ze si uz nikdy nezasexujes. no a potom byvalemu docvaklo, ze asi spravil chybu, prisiel, flasa vina, aby ste pokecali a atmosfera spolu s vypitym vinom sposobila, ze ste sa spolu vyspali a po mesiaci si prisla na to, ze si tehotna.

tak a teraz chod s pravdou von. to je to najidealnejsie riesenie. inak ta to zozerie zaziva.

janinah
27. sep 2014

nerozumiem otázke,pýtaš ako zistiť,ktorý z dvoch /či viacerých 😲 / mužov je otcom?

mamulka211
27. sep 2014

@nikawero12 :Panenka Maria moralizuje. Ze sa nehanbis, pytala na nazor nie na tvoje poucania, ty svatica.Este nehovor hop, lebo si nepreskocila, aby si tu o rok negraučala, ze si sa prespala...Suzzy, ked sa pozries na dieta musis v nom vidiet crty nejakeho muza, pokial si neotehotnela na diskoteke, kde si mala pomer s niekolkymi neznamymi naraz, tak musis podla podoby, crt, prstekov, noziciek, tvaricky a podobne zisit, koho dieta je. Nepozname tvoju situaciu, preto je tazke to posudit. Kasli na moralizatorky, napis viac.

zita19
27. sep 2014

@suzzy21 naozaj myslis, ze sa ti tu verejne niekto zacne "vyzliekat"?

mirinka9
27. sep 2014

robis vyskum? prieskum?

suzzy21
autor
27. sep 2014

@mawka to by bol ten lepsi pripad /relativne/ ...nie som si vobec ista koho je...tak ako v prve sekundy narodenia az doteraz....velke NEVIEM...a preto nechcem a neviem riskovat taketo nieco...dakujem za nazor.

janinah
27. sep 2014

@suzzy21 podľa krvných skupín by sa dalo,pokiaľ nemajú tí muži rovnaké

mamulka211
27. sep 2014

@suzzy21 Si s oboma, alebo kolkymi muzmi v kontakte stale? Na koho je dieta pisane, na manzela? ak si v kontakte so vsetkymi zucastnenymi, potom, pokial mas cca 300 eur, sprav si anonymny test otcovstva.

ssussie
27. sep 2014

🙂 mileee ... Nuz stava sa 🙂 tak uz len niekto bude ... Dna testy su ze vraj dost drahe, ale zodpovedaju tvoju otazku 🙂 jaj a hovori sa, ze dievcata sa plodia na zaciatku ovulacie a chlapci na konci ... Tak aj poradie milencov cosi napovie 🙂 ... A moralizovat nebudem ... Nikto nema nikomu pravo drzat tam dole ruku ... Je to kazdeho slobodna volba, vyber aj dosledky 🙂 dietatko je na svete a treba sa tesit 🙂

surriana
27. sep 2014

No neviem ako sa citiš ty,ale dufam že dosť mizerne.robiť z chlapa vola,a ešte takto.....ja by som to nedokázala.Prepáč ale presne ako píše nikawero12.. moj muž aj moja dcera teraz sedia vedla mna a je mi dosť blbo ked si predstavim že by som musela pochybovať otom či je jeho alebo nie.

lilka5566
27. sep 2014

Niekedy teda iba čumim na tie komentáre či tu niektoré dávajú.neskutočne čosi.fakt ako sväté keby boli vôbec neviete v akej je situacii,vydatá asi nie,a pýta sa iba na názor nič viac.niekedy je lepšie nič neodpovedat ako zo seba vypotiť takéto odpovede.ja na tom nevidím nič zle ale nestalo sa mi to,takže ani poradiť neviem 🙂 bohuzial

katy2
27. sep 2014

Tu je pribeh na objasnenie:
https://www.modrykonik.sk/forum/som-iny-clovek/nekonecna-uzkost-strach-a-obavy-z-narodenia-babatka-2/

@suzzy21 drzim ti palce, aby si nasla vnutorny pokoj....

mawka
27. sep 2014

zaujimave, ze ked si chlap narobi mimo manzelstva aj zo dve dalsie deti, tak to spolocnost ako tak toleruje lebo ved je chlap. stane sa to zenskej a je hned automaticky kurva... dost od veci

suzzy21
autor
27. sep 2014

@mamulka211 je v tom priatel a druha rychla znamost...obydvaja maju rovnake krvne skupiny ,modre oci a blond vlasy...moje dieta ma to iste...akurat krvnu skupinu ma moju...je pisane na mojho priatela s ktorym aj zijem ...neviem co mam robit...co je spravne...je to tak ako to je ...a na sudy a ine hustotiny naozaj nemam cas a energiu...ja dobre viem preco sa to cele stalo...len to dieta za to nemoze tak hladam riesenie...

nikawero12
27. sep 2014

@mamulka211 a za čo sa mám akože hanbiť? za to, že som odpovedala na otázku? Je logické, že žena, ktorá je verná svojmu mužovi nemá mať prečo dilemu, že s kým má dieťa!.....a čo sa týka môjho prespatia, to ty nerieš - ak sa náhodou prespím, tak to bude v prvom rade riešiť Nový čas - bude tam článok " Stal sa zázrak, 53 ročná žena sa prespala a porodila dieťa" ... 😀 😀 😀

mamulka211
27. sep 2014

@nikawero12 : ty pojdes iste do neba, ze si zila tak poctivo 😉

mawka
27. sep 2014

@nikawero12 v dnesnej dobe nie je ziadnym zazrakom, ked 53 rocna ci 60 rocna zena porodi 🙂 este nam tu popis, ci mas este menzes alebo ficis v menopauze a potom mozno tvoj posledny prispevok pochopime. ty nepises svoj nazor, ty proste sudis cloveka a pritom hovno o tom vies.

mamulka211
27. sep 2014

@suzzy21 : testy DNA jedine, alebo pockat, raz sa crty ukazu, nemozu byt obaja rovnaki 🙂

nikawero12
27. sep 2014

@mawka netrep sprostosti, koho súdim? Odpovedala som na otázku a bodka.

magic08
27. sep 2014

Dievcata noralizujme, ale radme 😝 ako uz bolo spimenute, ak poznas svoj cyklus a vues kedy presne si malla ovukaciu, pomohlo by to aby si si bola istejsia ktory z partnerov by mohol byt otec, ak nie, tak jedine dna testy. Inak budes v neistoye cely zivot. Drzim palce

suzzy21
autor
27. sep 2014

Baby nechcem aby ste sa tu hadali...nikawero12 dakujem za nazor,ale uz nemusis reagovat-bola by som ti vdacna...
Dakujem ostatnym za nazory ...

magic08
27. sep 2014

@suzzy21 tak pre pokoj v dusi ti ostavaju iuz len dna testy. Staci priatelovi DNA a budes vediet vysledok. Inak neviem poradit.

mawka
27. sep 2014

@suzzy21
@magic08
hej hej, da sa to urobit na tajnaka, staci biologicky matros /sliny, zuvacka, zubna kefka pouzita, proste nieco podobne/. zanesies alebo si das poslat odberovu supravu. zberies tento matros, das do nadobky, oznacis a to iste pri dietati. potom ti poslu vysledky alebo sa pre ne zastavis. ono je to najlepsie takto, budes vediet na com si. mozno mas stres zbytocne. a az by dieta bolo toho druheho, potom je cas hladat nejake riesenie.
drzim palce.

suzzy21
autor
27. sep 2014

@magic08 v case mojej ovulacie som bola s obydvoma resp.jeden den s jednym a druhy den s druhym....takze cele zle...jedine ten test,ale ziadnej inej pravdy v mojom zivote sa tak nebojim ako tejto...

mamulka211
27. sep 2014

@suzzy21 : Nikdy sa nenechaj zmiast a ponizit nazormi hlupych ludi. V danom okamihu si konala podla svojich moznosti a aj ked by si tak snad nejednala dnes, neznamena to, ze si zla, hlupa, alebo nemoralna. Chyby robime preto, aby sme sa z nich poucili, kazdy sme tu prisli ucit sa, nie vegetovat a kazdy tu mame iny osud. Nech sa ti dari a nech zisits, kto je otcom tvojho dietata, lebo raz mu to budes musiet povedat.

magic08
27. sep 2014

@suzzy21 tak z toho sa tneda vyvodit, kto by mohol byt otec. Jedine DNA ako pise mawka. Inak sa to nemas ako dozvediet.

suzzy21
autor
27. sep 2014

@mamulka211 DAKUJEM ti za povzbudive slova....az si ma rozplakala...hned mi je aspon trosku lahsie...je to tazka situacia ja som dnes iny clovek ako predtym...to akoby bola ta posledna kvapka...varovny prst nadomnou aby som uz nerobila take voloviny ako predtym....mam nadherne a zdrave dieta...to je moj najvacsi zmysel zivota ...ostatne od seba odhanam...ale niekedy pridem k tomu bodu kedy mi je z toho zle...ako aj dnes...dakujem,ze som nasla mile zienky ktore mi trosku pomohli ...aspon slovami :D niest si to musim dalej aj tak sama...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre