Krvná zrazenina po kyrete

niky2515
11. dec 2019

Ahojte, 2.12 som podstupila čistenie maternice z dôvodu potratu. Na kolko som po 5 dnoch začala krvacat, išla som na pohotovosť a tam mi zistili že mam zrazeninu krvi 2.5x3.5cm , chceli ma poslat na dalšie čistenie no mioja doktorka povedala ze to nieje potrebné..pichli mi 2 injekcie na stiahnutie maternice a žeby to malo vyjst postupne vonku ,pripadne aj s menštruaciou. Mali ste niektora podobnu skisenost zeby sa naozaj dostala vonlu pekne cela a sama? Dakujem

denullllka
11. dec 2019

@niky2515 ahoj, mne sa stalo toto iste, že mi zostala krvná zrazenina, pichli mi injekciu na stiahnutie maternice a pila som alchimelkovy caj 3x denne a pijem ho aj doteraz, nakoľko som kyret mala pred mesiacom a druhý pred 2 týždňami, no nasadili mi aj lieky proti krvácaniu a antibiotiká nakoľko som mala zápal a stále som krvacala a mala bolesti. Zrazenina zmizla našťastie, maternica sa vyčistila a dúfam, že už je všetko v poriadku 🙂 takze neboj, určite sa vyčistí aj tebe, pi hlavne alchimelku.

niky2515
autor
11. dec 2019

@denullllka a mozem sa opytat prečo si mala 2 čistenia? A dakujem za radu 🙂 urcite skusim ten caj

kika2810
11. dec 2019

@niky2515 Ja som mala dokonca krvnych zrazenin viac a silne bolesti (take ze na WC som az “hviezdicky” videla. Pichli mi 2x injekcie na stiahnutie maternice a postupne z tela vysli. Nebolo to vobec prijemne nakolko to bol pocit ako by zo mna doslova nieco v kusoch vypadavalo (co bola aj pravda) ale pointa je ta, ze druhe cistenie som nemusela podstupit. Po dalsej menstruacii ma lekar skontroloval a vsetko bolo OK. Na silne bolesti som mala liek na predpis Algifen.

denullllka
11. dec 2019

@niky2515 no ja som bola tehu lenze som potratila a rástol mi len gestačny vak, babo nikde.. musela som podstúpiť čistenie maternice. Na kontrolnom sone ( u svojho gyn) po týždni zdedukoval, že čistenie nedopadlo dobre s ten gestacny vak stále rastie.. že navrhuje ešte pockat, či sa aj napriek tomu neukáže mimi... tak som išla do Kochu do BA a tam povedali, že treba vyčistiť ešte raz, tak ma čistili druhý x.
Zle ma vyčistili v nemocnici v Piešťanoch, no des čo som si prežila ☹

denullllka
11. dec 2019

@kika2810 ja som mala toto iste čo aj ty, že zrazeniny a bolesť hroznaaaa.. uff my ženy čo si musime prejsť niekedy ..

niky2515
autor
11. dec 2019

No ja som bolesti nemala ani nemam žiadne čiže som ani nechapala preco som začala znova krvacat ..

niky2515
autor
11. dec 2019

A este sa vas idem opytat ako to je pri takej zrazenine s alkoholom? Nakolko ideme mat cez vikend oslavu tak by som rada vedela co a ako 🙂

hacula1816
11. dec 2019

@niky2515 podla mna si nejaky ten poharik dat mozes, akurat by si to nejak nemusela prehanat, kedze alkohol roztahuje cievy

niky2515
autor
11. dec 2019

@hacula1816 tak prehanat to nemozem nakollko mam 11 mesacneho synceka :D a este jedna otazka ako dlho po tej injekcii ste krvacali?

hacula1816
11. dec 2019

@niky2515 krvacanie by malo prist v rozmedzi 8-10 dni. no kazda sme ina, takze sa aj toto moze lisit

niky2515
autor
11. dec 2019

@hacula1816 dakujem 🙂

kika2810
11. dec 2019

@denullllka Mna cistili u Kocha a dopadlo to tak ako som uz vyssie pisala. Lekarka, ktoru som si vybrala mi ale povedala ze radsej to spravila takto ako by mi mala sposobit trvale nasledky za cenu uplneho vycistenia a to z dovodu, ze mam vytocenu maternicu a mala tam tazky pristup. Nie vzdy si preto myslim, ze je to chyba lekara. Ja som jej v zasade za ten pristup vdacna... lepsie ako nejaky doktor masiar. Ale teda my zeny si naozaj niekedy vytrpime.

denullllka
11. dec 2019

@kika2810 aj ja mám vytočenú maternicu vraj, tak preto ma v Piešťanoch zle vyčistili.. a u Kocha asi preto tiež mi zostala zrazenina, neviem.
Hlavne je, že už to mame za sebou 😊

ludmilka2407
11. dec 2019

Mne zacali na 3.den bolesti v podbrusku, na sone sa ukazalo ze mam vela krvnych zrazenin. Dostala som atb, bolesti presli a po prvej ms sa aj maternica sama pekne stiahla. Ziadne dalsie cistenie nebolo potrebne ale bola som tiez upozornena na to, ze keby zacnem krvacat treba ist na pohotovost.

niky2515
autor
11. dec 2019

@ludmilka2407 ano no ja som zatial len 4 dni po injekciach ale trochu krvacam zatial este..mne bolo zase povedane ze ked daco tazke zdvihnem mozem viac zakrvacat

ludmilka2407
11. dec 2019

@niky2515 aha tak ja som nekrvacala, iba v ten jeden den ked bol zakrok, potom uz vobec

niky2515
autor
11. dec 2019

@ludmilka2407 no mne bolo vysvetlene ze tym ze pojde vonka vlastne ta zrazenina tak krvacam budem mierne

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre