Dobry den, chcela by som sa spytat , kolko dni ste krvacali po upt (zo zdravotnych dovodov)? ja som 8dni po zakroku , krvacala som den po zakroku a nasledne 1,5dna som nekrvacala ani nespinila, potom som zacala opat krvacat a krvacam do teraz(nie nejako silno) +ma mierne boli podbrusko je to normalne prosim vas ?
@naladova85 Nepises, v ktorom tyzdni, aj to je celkom podstatne. Kazdopadne ak ta v nemocnici nepoucili, tak plati vseobecne - krvacanie je normalne tak do 2-3 tyzdnov, vo vyssich stadiach tehotenstva do 6-8 tyzdnov. Mierne bolesti podbruska su normalne.
K lekarovi treba ist ak stupne teplota, krvacanie zosilnie, pripadne zacne zapachat, pripadne zacnu vytekat zrazeniny. Tiez ak sa bolesti stupnuju, pripadne sa objavia krce.
V tvojom pripade si myslim, ze zatial k lekarovi ist netreba. Ak si si vsak nie ista,radsej aspon zavolaj svojmu lekarovi.
Drzim palce.
prvy den, potom o 4 tyzdne ked dosla ms
ahojte, dakujem za odpovede, tie bolesti len tak predmenstrucne , ziadne krce nastastie.
@bosoriak bola som v 13tt ale podstate len v 10tt (prestalo sa vyvyjat) , teplotu nemam, a krvacam ako kebyy som v strede menzesu , budem musiet zavolat doktorke , oni ma poucili par vetami pri prepustani, ale ked mam pravdu povedat tak som to akosik "prepucula" vsetko, myslienkami som bola uplne niekde inde...
@naladova85 radšej sa dať ísť skontrolovať. Ja som tak bola, tiež som mala mierne bolesti a nebola som dobre vyčistena.
Ono je to u každej ženy individuálne. Kamarátka podstúpila úpt pre zdravotné dôvody a krvácala veruže poriadne dlho. Tiež nie že by nejako silno ale dlho. A potom však príde menzes tak to isto nebude len na pár dní ale treba vydržať, no ak sa ti niečo nebude vidieť radšej by som zbehla k doktorovi, byť na tvojom mieste☹
Dobrý deň chcem sa spýtať včera som podstúpila upt a prestala som krvácať je to v poriadku a chcem sa spýtať po upt sa môžem aj kúpať dskujem
Bola som na potrate je tomu mesiac a menzes vôbec neprišiel kŕče mam v bruchu stále robila som si test ci mi to dobre spravili bol negatívny co to môže byť vie niekto poradiť
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.