Krvácanie po samovoľnom potrate

31. júl 2023

Ahojte idem si k vám po radu, samozrejme budem to riešiť aj s Dr. Len či máte niektorá skúsenosť. Pred dvoma mm som potratila v cca 6tt nemusela som na kyret vyčistila som sa sama. Ani som veľmi nekrvacala celé to trvalo zhruba týždeň niečo potom Dr skontroloval hcg bolo na nule a ok. Dostala som zhruba o mesiac krámy všetko ôk. No ďalšie krami mi meškali týždeň tak som vyše týždňa len spinila vychádzali zo mňa také kúsky hustejšie vlasocnice následne až po tom zhruba týždni niečo som dostala krami a teda dosť silné už tretí deň je to v poriadku? Inak nič ma nebolí len som prekvapená týmto cyklom. Či je to zmenou hormónov ale

autor
31. júl 2023

Alebo počasím ci možno už vekom mám 43

pink_lady
1. aug 2023

A nemohla si byť znova tehotna?

autor
2. aug 2023

@pink_lady nie uto určite môžem vylúčiť

pink_lady
3. aug 2023

Tak ak by sa take krámy opakovali, ries to s Dr radsej

jablkovastrudla
14. aug 2023

Ahoj, ja som to mala tak isto. Ms som dostala o 6 tyzdnov a bol to masaker, mala som tie najhrubsie vlozky a nestihala som ich menit. Nakoniec som skoncila na pohotovosti kde som skolabovala. Prva ms vraj moze byt taka lebo je to ako 6-to nedelie a telo sa spamatava este z hormonov. Dalsia uz bola ok

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre