Cate baby. Mam taku zvlastnu otazku ako ste po potrate krvacali? Ja som dnes druhy krat v priebehu roka potratila v 6tt. Bola som v nemocnici s tym, ze som zacala krvacat a doktorka mi povedala, ze je to potrat. No povedala, ze je este skoro aby bolo nieco na sone vidiet, ze mam ist na kontrolu o tyzden, ze je sanca velmi malicka, ze sa to udrzi ale, ze je to nepravdepodobe. Prvy krat ked som potratila som zacala krvacat velmi masivne, so zrazeninami a teraz to je ako menstruacia... ziadne zrazeniny. Zda sa mi to zvlastne ked to porovnam s prvym potratom. Ako ste to mali vy ? Asi zbytocne v sebe zivim nadej, ze to mozno nieje potrat lebo to velmi boli :(
@hans12345 Dakujem, velmi velmi to boli... ja som tak strasne verila, ze na druhy krat uz sa mi to uz nestane.... a tak som sa tesila... :((
Ja ti dám trochu nádeje,pokiaľ nemáš zrazeniny,ešte tam mimi je.tiez som to tak mala.drzim palce
Je mi to veľmi ľúto... verím, že nabudúce to už bude úspešne a budeš sa tešiť zo zdravého a krásneho dieťatka!!!!
ja som krvácala ako pri menštruácii, možno trochu silnejšie. a silnejšie bolesti. tiež vo mne v nemocnici živili nádej, že možno,ale sama som vedela, že je koniec. bol to môj tretí potrat (prvykrát som mala mimomaternicové a druhykrát zamlčaný potrat, všetko v začiatkoch). keď môžem poradiť, určite ti budú robiť vyšetrenia (hematológia, genetika, reprodukčná imunológia a pod.), ale objednajte aj manžela na angrológiu. u nás boli všetky moje výsledky ok a nakoniec manželov spermiogram dopadol zle. ale i s tým sa dá niečo robiť.
držím ti veľmi palce, buď silná a ono sa to podarí 🙂
@katka1274 a donosila si?
@liebeivetka nie,lebo som o pár dní už aj zrazeniny šli.no o rok NATO som porodila synčeka,takže neboj ,všetko dopadne dobre aj keď trochu neskor
@liebeivetka ahoj,mna so synom v 7 tt velmi ma zaliala krv,uz som plakala za koniec potaatila som,Prva otazka prijmacej sestricky bola ci su v krvi aj kusky,zrazeniny,povedala som ze nie.Povedala ze to je dobre.Nakoniec to bol obrovsky hematom nad malym ktory zo mna aj vypadla v nemocnici.O par mesiacov neskor sa my narodil krasny syncek.
Nesmieš strácať nádej. Musíš myslieť pozitívne, ja som tiež potratila a bola to pre mňa poriadna rana, pretože sa nám to podarilo po troch neúspešných rokoch. O pár mesiacov sa nám to podarilo znovu, na prvý krát a zajtra mám termín 😉 čakáme našu vytúženú princeznú. Držím palce.
No ja som potratila tak ako teraz pises... Bola som v 8tt a najprv som trochu krvacala, potom silnejsie asi 2 dni a ked som prisla z prace domov, tak som zacala silno krvacat a v noci som potratila s obrovskymi bolestami.... Cize kazdy potrat sa prejavuje inak... Citala som uz vela krat, ze zeny mali potrat ako normlanu MS, bezbolestnu ale aj napriek tomu to bol potrat... Drzim palce nechje vsetko ok 🙂
I keď je to staršia diskusia chcem sa spýtať....
V pondelok mi lekárka oznámila že bábätku nebije srdiečko, mala som troška spinenie, rozhodla som sa počkať na samovycistenie, čo sa spustilo v stredu k večeru, intenzívne prebehlo vo štvrtok.
Odvtedy mám už len krv, keď idem na wc, avšak stále mám bolesti, raz vpravo intenzívnejšie raz v ľavo. Je to ešte v pohode, tie bolesti? Či trvajú dlho?
Ísť na pohotovosť veľmi nechcem.
@adma11 ja to mám teraz niečo podobné akurát bez bolestí... 1.apríla mi zistili MA,rozhodla som sa pre samočistenie.. 8.4. Zo mňa vyšlo celé vajíčko a ja ešte dnes krvácam ... raz len špinenie a o hodinu neskor krvacanie .. určite choď k svôjmu gynekológovi už len pre tvoj duševný pokoj ako sa vraví .. ja idem zajtra tak uvidím čo povie ... inak držím palce
Baby je to už dávno... Len pre info to co som popisovala bolo nakoniec mimomaternicove tehotenstvo 😣 ale o 3 mesiace som otehotnela znova a nám 2 ročného krásneho chlapčeka ❤️
@liebeivetka Gratulujem k dieťatku. Môžem sa spýtať či ti robili aj dáke vyšetrenia po dvoch potratoch? Mne sa stalo to čo tebe práve si prechádzam druhým potratom a bojím sa zas otehotnieť :( nechcela by som si s tým prejsť znova. Doma mám už zdravú dcérku tak nechápem prečo sa mi toto stalo dva krát po sebe :(
Baby ja velmi odporucam trstinovú melasu na doplnenie ŽELEZA. Nie na krvacanie. Ked ste silne anemicke a beriete železo v tabletkách tak to zase nie je dobré na pečeň, zaťažuje ju to. Ak chcete vitamin doplnok v tabletkách tak hladajte železo S POSTUPNYM UVOLNOVANIM. To je miernejsie na tu pečeň. Inak k tej melase, je plna vitaminov a mineralov, ma vysoky obsah železa a chuti otrasne 😀 bohužiaľ, akoby ste lízali kovoú tyč. Ale stoji to za to. Ja ju konzumujem tak, ze si ju dam do kaše (čajovú lyžičku) alebo priamo do pusy a rýchlo zapijem čajom. Chceli mi robiť transfúziu krvi, také nízke hladiny železa som mala práve vďaka silnej a dlhej menštruácii. A melasa mi neskutočne pomohla (nebrala som mimo menej žiadne tabletky). Okrem toho je ešte aj železité víno, pije sa to po malých dúškach (max 2 štamrpliky denne, viac nie), to je velmi chutné 🙂 a mimo toho v strave viac listovej zeleniny, špenátu a cvikle. Aj čerstvo odštavena cviklova šťava s jablkovou alebo mrkva + jablko + cvikla je tiez chutna kombinácia. Tolko na doplnenie železa.
Drzim palce.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@liebeivetka neviem ti odpovedat, iba ti chcem povedat, ze ti velmi drzim prsty, aby to dobre dopadlo. Tiez som o prve babatko prisla, takze velmi dobre viem, ake to je 😢