Ako dlho a akou intenzitou ste krvacali po kyrete?
Plod ostal v 7tt. Uz bez akcie. Prislo sa nato o 2 tyzdne.
Za kolko dni vam ustalo krvacanie?
Dakujem
@pininka1 a kedy si bola na kontrole po zakroku?
Prabdupovediac som dost posr.od strachu ci je takato intenzita este ok, ale zase nechcem aby ma gyn pozerala 3 dni po zakroku ked je tam vsetko dorezane🙄
Na kontrole som bola myslim po 6 tyzdnoch. Kazdy to ma inak, niekto krvaca dost niekto menej aj kratsie
A koľko si po zákroku? Tri dni? Lebo to je úplne ok, že krvacas,môže to byt aj silnejšie, ako keď si mala bežne menzes. Niekto krváca pár dní, niekto aj celé týždne mierne môže krvácať. Všetko tam sa čistí, regeneruje, takže fakt to je rôzne,kazda žena môže to mať inak.
Na kontrole som ja bola asi tri dni po zákroku, ale samozrejme nepozerala ma "zdola" keďže som tiež ešte krvácala. Trvalo to asi týždeň zhruba. Len sa ma pýtala, ako sa cítim, či krvacam, aká je to intenzita, či mám bolesti, nevoľnosti a podobne. Potom som šla po 6 týždňoch zas na kontrolu, teda v podstate po "šestonedeli", to už má skontrolovala aj usg urobila.
Medzitým už som aj dostala menštruáciu, takže všetko bolo v poriadku.
@jaskolka dakujem velmi pekne. Nedavam zase dalsiu stratu uz..tak sa bojim vsetkeho😑
Áno, mala som
Celý ten týždeň po zákroku bol taky "nesvoj". Je to úplne normálne, že máš bolesti, pokiaľ to nie sú nejaké veľmi silné kŕče, či extrémne krvácanie,alebo nemáš teplotu, silné nevoľnosti, nevracias, či niečo také, tak je to v poriadku. Je to pre telo zásah,je potrebný čas na regeneráciu
@jaskolka ❤️ dakujem
Ahojte, mala som kyret v 10+4 v deň kyretu ma pustili domov večer...do večera už skoro žiadne krvacanie len špinenie .... týždeň dva ma pobolievalo v podbrušku ...... potom zas len sem tam špinenie .... a potom už vôbec 28 deň po kyrete som začala špinit takým hnedým sem tam hnedé možno trošku krvavé..... môže to byť menzes .... a mam to len po utrati nemám to na nohavičkách..... mate s tým skúsenosti nemôže to byť nejaký zápal??
Krvacanie ustalo asi po tyzdni, spinenie ca.dalsi tyzden. Slabsie bolesti asi 5 dni. Ak bol zakrok urobeny setrne, nemas tam nic “dorezane”. Dnes sa vacsinou len odsaje obsah v dutine maternice a trochu otvori krcok. Cize ak mas bolesti, pokojne chod ku gyn. na vysetrenie.
Bolesti už teraz niesu žiadne len to krvacanie alebo skôr také špinenie ma trosku znepokojuje .... ci ešte počkať či sa to nerozbehne ... .
Mne povedal dr, že to môže prebiehať ako klasické šestonedelie. Krvácala som asi týždeň, špinila asi ešte ďalšie dva.
To že neviem čo môžem očakávať ako to prebieha keďže to bolo moje prvé tehotenstvo ktoré tak rýchlo skončilo ....samozrejme každá žena to ma iné.... uvidíme no počkám
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja dost dlho, viac ako 2 tyzdne