Kedy ste začali rozmýšľať nad ďalším bábätkom po potrate?

222edit
23. sep 2014

Ahojte🙂 Kedy ste začali rozmýšlať nad dalším babetko po potrate?? ja som bola na prerušeni v 23tt lebo zistili zavaždnu kostnu dysplanziu malinkému, veľmi sme sa tešili na babetko ked sme zistili že som tehotna. aj ked mame doma dcerku trojročnu zostala mi taka prazdnota v srdiečku a je mi smutno za malinkym veľmi.

erka2014
23. sep 2014

@222edit Ahoj, rozmyšlala som hneď, ale snažiť sme sa začali až po 4,5 mesiaci, v mojom pripade po 2 cykloch...lekari odporučaju počkať 3-6 mesiacov, aby sa maternica zregenerovala...tiež sme prišli o babo v tom istom tyždni...držim palce 🙂

safranca15
23. sep 2014

Ja som tiez prisla o babo a 2x v 8tt a v 22tt a po tom druhom som 10mes brala antiku a mesiac po vysadeni som ostala tehu

m.i.r.i
23. sep 2014

rozmyslat hned...a realizovat po tom ako mi na to dal suhlas moj lekar...nikde nie je napisane kolko mas cakat..a je jednoduche doktorom povedat, ze pol roka a basta..nie je to stale nutne..ty si uz mala prerusenie tehu vo vyssom stadiu tak je mozne ze maternica bude potrebovat trosku viac casu na regeneraciu ako ked ide o kyretaz v 5tt....mne napriklad moj doktor povedal pockat na prvu mrchu a po nej ma objednal na kontrolu..ultrazvukom mi presiel vsetko co mohol, vysetril a skontroloval sliznicu maternice a vsetko co mal a povedal, ze je to vsetko uz v poriadku a v dalsom cykle mozeme ist na to...takze ja som uz po 3 mesiacoch bola tehotna...zacali sme uz 2 mesiace po cisteni...urcite chod k svojmu doktorovi, pripadne inemu odbornikovi a ked bude vsetko ok a aj ty prichycky pripravena tak mozete ist na to

livocka21
23. sep 2014

Rozmyslat hned a realizovat po prvej ms po kyrete....pri potratoch v prvom trimestri netreba viac cakat....perezila som tri, tak mam skusenost...ale v takomto stadiu tonbude trvat asibtrosku dlhsie...kazdopadne mi je to velmi luuuuto...drz sa...

luciaq
23. sep 2014

hned,ale podarilo sa nam az osem mesiacov po . mne odporucal lekar po siestich,ale vsetci mi vraveli,ze nech skusame uz po troch.

monicka9
23. sep 2014

Teraz som po druhom potrate. Prvy minuly rok kyret v 9tt a tento piatok v 9tt tiez kyretaž.. Mne dokoti vobec nedoporucuju tehotenstvo nakolko som po dvoch sekciach tak ze je to velmi rizikove ale ja dako verim ze to zvladnem a ze sa mi to podari😊po prvom potrate sme sa snazili o 2mesiace ale vyslo to az po 8mesiacoch a teraz po tomto potrate pockam do zimy cca 3mesiace a skusime😊 vsak ak ma byt bude a vyjde to ak nie tak neskor ale veriiiium ze do tretice to vyjde uz😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre