Ahojte, 30.6. som mala spontánny potrat bez čistenia, stále som ešte nedostala menzes. Kedy ste dostali vy po potrate?
Neviem či mám ešte počkať alebo ísť radšej doktorovi. Ja som mala veľmi nepravidelný aj predtým.
Ahoj, mne gynekologička povedala, že 4-6 týždňov. Do mesiaca od spustenia max. klesne hcg na “nulu” a potom to pride....
6-8 týždňov
@len_nig neviem, ako sa poznám, ja by som po tych 7 týždňoch aspon zavolala, ze či prist alebo cakat, ale zas, ja mávam cyklus tych 29 dni, tak preto... ak si aj mávala nepravidelný, tak asi tych 8 vyčkaj. Ja som zas za to, ze radsej tam ist aj zbytočne, ako si vravieť, ze však pockam to pride a potom keby cosi, tak clovek “stráca cas”... ale priznávam, asi som netrpezliva, tak to ber s rezervou 🙂
@len_nig ja zas uz 3. tyzden krvacam, mam dozadu maternicu, tak mi vraveli, ze sa moze dlhsie čistiť, preto som riešila, ze kedy sa vobec k tomu menzesu dopracujem... a povedala mi teda, ze po tych 6 týždňoch by mal uz byt, takze mam taky plan, ze ak dovtedy nic, budem to riešiť... aspon teda skusim...
Po 6 týždňoch by mal prísť
@tini27 ahoj a kedy si mala potrat lebo ja som mala 1.7. A dodnes som striedavo krvácala a spinila ...ale mne tam ostal kúsok z tehotenstva 11*7 MM. Ale od 10.8. Krvacam riadne aj zrazeniny znova ( ja som mávala vždy takú menstruaciu) včera to bolo fakt silné tak som si dala ascorutin...a do rána mám už len slabý menzes...snáď to teda bol menzes každopádne v pondelok idem lekárke a budem múdrejšia 🙈...snáď to čo malo odísť aj odišlo 🙏🙏🙏 a snáď som už čistá ....
Ty si krvácala po potrate tiež takto v kuse ?
@dejna_ ahoj, ja som krvacala cca tie 3 tyzdne, potom sa to stoplo a viac menej nic, sem- tam spinenie. Tiez mi este kusok ostal v maternici, povedali, ze ono to ked tak vyjde s ms, ale ze mozno budem dovtedy stale strochu špiniť. Tak cakam co bude. Podla mna u teba to bude uz ms, ja by som isla na kontrolu po skončení krvácania, nech ta kuknu, snad uz bude vsetko čisté 🙂. Drzim palce
@tini27 ja som mala zamlcany potrat diagnostikovaný 29.6 a chcela som počkať chvíľu ale spustilo sa mi to samé 1.7. a mala som. 6 dní taký silnejší menzes a potom spinenie sa striedali zo slabým krvácaním a 4.8 som mala silné krvácanie potom zase len slabé a 10.8. sa mi spustil extrém 🙄 silnejšie ako samotný potrat 🤦 ale zajtra idem k lekárke tak dúfam že to bude už ok...ten ascorutin mi to sťahuje to krvácanie tak mám slabý menzes momentálne...už sem z toho na nervy 🙈
@dejna_
@leus22
@len_nig kočky a keď ste boli u Dr., merali vam sliznicu, že kolko má? Ja som bola včera, povedali mi, že tam už nič nevidia, že by malo byť všetko čisté. Tak snáď. Síce som včera večer a dnes ráno zas kus špinila, ale dúfam, že len z vyšetrenia, Dr. si na mne asi vybila zlosť, že musí byť v službe 😒... no a povedala mi aj, že sliznica má 5 mm, a že vidí v pravom vaječníku aj dominantný folikul, cca 16mm... tak som z toho tak vydedukovala, že do týždňa by som mohla mať ovuláciu a potom teda 2 na to ms, ale nemala som odvahu sa opýtať 🙄
Och.....drzim palce. Je to strasne, co vsetko musime podstupovat. Ako by toho nebolo z dost.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@len_nig ja presne po 6 týždňoch od potratu, norma je tuším do 8 týždňov a je to veľmi individuálne.