Kedy ste dostali 1. menzes po potrate?

len_nig
5. aug 2020

Ahojte, 30.6. som mala spontánny potrat bez čistenia, stále som ešte nedostala menzes. Kedy ste dostali vy po potrate?
Neviem či mám ešte počkať alebo ísť radšej doktorovi. Ja som mala veľmi nepravidelný aj predtým.

lucinka1988
5. aug 2020

@len_nig ja presne po 6 týždňoch od potratu, norma je tuším do 8 týždňov a je to veľmi individuálne.

tini27
5. aug 2020

Ahoj, mne gynekologička povedala, že 4-6 týždňov. Do mesiaca od spustenia max. klesne hcg na “nulu” a potom to pride....

mouse14
5. aug 2020

6-8 týždňov

len_nig
autor
5. aug 2020

@tini27 už mám test negativny aj krv bola negatívna, tak čakám čakám a stále nič 🤷🏻‍♀️

mouse14
5. aug 2020

@len_nig treba vyčkať, mňa čistili 18.1 Ms som dostala 1.3

inas6
5. aug 2020

@len_nig ja som potratila 28 .5 a stále som nedostala piatok už idem k dr

tini27
5. aug 2020

@len_nig neviem, ako sa poznám, ja by som po tych 7 týždňoch aspon zavolala, ze či prist alebo cakat, ale zas, ja mávam cyklus tych 29 dni, tak preto... ak si aj mávala nepravidelný, tak asi tych 8 vyčkaj. Ja som zas za to, ze radsej tam ist aj zbytočne, ako si vravieť, ze však pockam to pride a potom keby cosi, tak clovek “stráca cas”... ale priznávam, asi som netrpezliva, tak to ber s rezervou 🙂

len_nig
autor
5. aug 2020

@tini27 aj ja som netrpezliva preto to už riešim 🤷🏻‍♀️ strašne toto čakanie 🤦🏻‍♀️ ale tak ešte počkám.
@inas6 ja 30.6 tak ešte budem trpezlivá 😊

tini27
5. aug 2020

@len_nig ja zas uz 3. tyzden krvacam, mam dozadu maternicu, tak mi vraveli, ze sa moze dlhsie čistiť, preto som riešila, ze kedy sa vobec k tomu menzesu dopracujem... a povedala mi teda, ze po tych 6 týždňoch by mal uz byt, takze mam taky plan, ze ak dovtedy nic, budem to riešiť... aspon teda skusim...

len_nig
autor
5. aug 2020

@tini27 ja som krvácala 2 týždne a celkom dosť, tak som zvedavá čo sa bude diať.

tini27
6. aug 2020

@len_nig drzim palce, nech je vsetko ok a telo čin skor nabehne na normálny režim 🙂 Ja som so povedala, ze v septembri sa to hadam podari, tak to mam ako taky svetlý bod :D

len_nig
autor
6. aug 2020

@tini27 držím palce aby to vyšlo 🍀🍀🍀 a ďakujem 😊

larisalarisa
6. aug 2020

Po 6 týždňoch by mal prísť

dejna_
15. aug 2020

@tini27 ahoj a kedy si mala potrat lebo ja som mala 1.7. A dodnes som striedavo krvácala a spinila ...ale mne tam ostal kúsok z tehotenstva 11*7 MM. Ale od 10.8. Krvacam riadne aj zrazeniny znova ( ja som mávala vždy takú menstruaciu) včera to bolo fakt silné tak som si dala ascorutin...a do rána mám už len slabý menzes...snáď to teda bol menzes každopádne v pondelok idem lekárke a budem múdrejšia 🙈...snáď to čo malo odísť aj odišlo 🙏🙏🙏 a snáď som už čistá ....
Ty si krvácala po potrate tiež takto v kuse ?

tini27
16. aug 2020

@dejna_ ahoj, ja som krvacala cca tie 3 tyzdne, potom sa to stoplo a viac menej nic, sem- tam spinenie. Tiez mi este kusok ostal v maternici, povedali, ze ono to ked tak vyjde s ms, ale ze mozno budem dovtedy stale strochu špiniť. Tak cakam co bude. Podla mna u teba to bude uz ms, ja by som isla na kontrolu po skončení krvácania, nech ta kuknu, snad uz bude vsetko čisté 🙂. Drzim palce

tini27
16. aug 2020

@dejna_ mne vyvolávali farmakologicky potrat, lebo išlo o zamlčaný, nebola som v stave cakat kym sa to spustí samé... bolo to 19.7.

dejna_
16. aug 2020

@tini27 ja som mala zamlcany potrat diagnostikovaný 29.6 a chcela som počkať chvíľu ale spustilo sa mi to samé 1.7. a mala som. 6 dní taký silnejší menzes a potom spinenie sa striedali zo slabým krvácaním a 4.8 som mala silné krvácanie potom zase len slabé a 10.8. sa mi spustil extrém 🙄 silnejšie ako samotný potrat 🤦 ale zajtra idem k lekárke tak dúfam že to bude už ok...ten ascorutin mi to sťahuje to krvácanie tak mám slabý menzes momentálne...už sem z toho na nervy 🙈

dejna_
16. aug 2020

@tini27 a ty si dostala tabletky na vyvolanie či si mala kyretaz? Lebo mne len kyretaz ponúkali to som odmietla keďže embryo a plodovy vak odišli samé tak som chcela počkať ...

tini27
16. aug 2020

@dejna_ prajem nech je vsetko čím skor v poriadku. Dostala som tabletky, ale bola som v CR, u nas taka možnosť nie je bohuzial.

dejna_
16. aug 2020

@tini27 ďakujem veľmi pekne ...hej v Čechách sú tabletky aj ..to je šetrnejšie a vlastne sa ti spustí potrat a nemusíš ísť na kyretaz ...no uvidíme zajtra budem múdrejšia 🙈

leus22
17. aug 2020

@len_nig ja som mala kyret 26.6.a stale nic.. Každý den čakám ci sa spustí. A to som pred mesiacom dostala vyvolavacku a pred 2 tyzdnami dvojitú dávku

len_nig
autor
17. aug 2020

@leus22 ja som skúšala aj červené víno a nič stále

leus22
17. aug 2020

@len_nig ja ani len víno nemôžem, lebo som dostala lieky na krv

dejna_
17. aug 2020

@tini27 ..musím ísť na kyretaz na docistenie ...neodislo všetko a robí to šarapatu ...😭

tini27
17. aug 2020

@dejna_ och, tak to ma naozaj mrzí 🙁 a to čo máš teraz teda je alebo nie je ms? Čo ti povedali? Nie je už šanca, že by to odišlo?

tini27
17. aug 2020

@dejna_
@leus22
@len_nig kočky a keď ste boli u Dr., merali vam sliznicu, že kolko má? Ja som bola včera, povedali mi, že tam už nič nevidia, že by malo byť všetko čisté. Tak snáď. Síce som včera večer a dnes ráno zas kus špinila, ale dúfam, že len z vyšetrenia, Dr. si na mne asi vybila zlosť, že musí byť v službe 😒... no a povedala mi aj, že sliznica má 5 mm, a že vidí v pravom vaječníku aj dominantný folikul, cca 16mm... tak som z toho tak vydedukovala, že do týždňa by som mohla mať ovuláciu a potom teda 2 na to ms, ale nemala som odvahu sa opýtať 🙄

leus22
17. aug 2020

@tini27 mnd nemeral a poriadne ani nic nepovedal. Zajtra mam kontrolu tak ho zasypem otázkami

mantilka
17. aug 2020

@dejna_ Len chod cim skor, potom mozes zacat velmi krvacat...aby ta nemuseli zachranovat. Neboj za 15 minut ta vycistia a bude dobre.

leus22
17. aug 2020

@mantilka ja viem, vsak ma čistili 26.6. Len sa ms nespustila

mantilka
17. aug 2020

Och.....drzim palce. Je to strasne, co vsetko musime podstupovat. Ako by toho nebolo z dost.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre