Ahojte.Chcela by som sa opytat na Vas nazor..
V Januari 5teho som bola na zakroku..Potratila som..Bolo to moje prve tehotenstvo.Mozem sa uz snazit znova alebo??
Potrat prebehol bez komplikacii..
Dakujem za radu.
jasné že môžeš...
zalezi v akom tt si bola a aky to bol zakrok. predpokladam, ze kyretaz. v tom pripade sa odporuca pockat minimalne jeden cyklus, aby sa obnovila vystelka maternice. dr zvyknu odporucat tri mesiace, ale vacsinou plati, ze pokial telo nie je pripravene, tak aj tak neotehotnies.
pokial si bola vo vyssom stadiu tehotenstva, tak sa odporuca pockat pol roka, aby sa telo dalo dokopy aj po hormonalnej stranke.
drzim palce, nech to coskoro vyjde.
@soldidakujem..bola som v 8tt.A missed som mala..
Ano uz mozes,ja som otehotnela presne po troch mesiacoch
Mne povedal lekar ze po pevej ms mozem. Do troch mesiacov som bola znivu tehotna.
Nejak tak si myslim..aj ked ze po potrate sa to meni vsetko..takze neviem..nema s tym niekto skusenosti?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je tu kopec zien co potratili. Ale toto by si mala riesit so svojim gynekológom. My tu nepoznáme tvoj zdravotny stav.
On ti asi lepsie povie ako na tom si ako tu nejaka účtovnícka, cukrarka ci asistentka, alebo dajaka baba co si tu prečítala dve diskusie