Ahojte som cerstvo dva týždne po potrate potratila som 6 +6 týždňy .najprv to začalo spinienim a potom som mala ako klasickú menštruáciu .išla som na pohotovosť a na posteli som potratila moje male.velmi som smutna tak sme sa tesili to bi bolo moje 4 dietatko po osem rokov .nemala som žiadne čistenie maternice bola som na utrazvuku doktorka povedala že maternica je čistá, len videla trocha krvi.a povedala že este stale mam tehotenske hormony kedy mozem otehotnieť?
Kolko vam trvalo kim sa vam z tela vyplavili hormóny hcg? Ja som takmer 2 týždeňe po potratu prestali ma bolieť prsia a uz ani nemam nevolnosti.
@ketrin332 mne doktorka odporúčala sa snažiť až po troch menstruaciach. Cca po 10dnoch uz som nemala hcg v krvi.
mne doktor povedal, že po mesiaci sa môžeme začať snažiť..podarilo sa však až o polroka
Kolko ste krvacali po potrate?
Ked si namala kyretáž, tak hneď po prvej menštruácii môžete. Aj ja som potratila v marci aj v juni a otehotnela som v juli hned po prvej menštruácii. Už som v 17 tt. 🙂)
@pininka ja žijem zahraničí v anglicku tu sa do 12 týždňa nestaraju.isla som dvakrát k svojmu doktorovi že spinim avtrocha krvacam oni stim nerobia nič nechaju to na prirodu.potom o dvavdni som šla na pohotovosť prestavte si že som čakala čakárni viac ako polhodinu kedy ma zobrali.zobrali krv pomerali tlak a moč .ale uz keď ma zobrali na posteli som potratila .
@ketrin332 mne vravela dr pockat 3 mesiace niektore otehotneju hned ale tych 6 tyzdnov by som pockala
Polroka po potrate je zena najplodnejsia. To ze ma zena pockat min 6mesiacov je blud. Priroda sa sama o to postara..takze ako mi povedala moja dr. treba tomu nechat volny priebeh a ak sa vajicko ujme tak je maternica pripravena. 🙂 Takze pockat na 1.ms a sup nato
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ketrin332mne povedali že po troch mesiacoch. Ale viem že babám sa zadarí aj skôr.