Kedy je možný sex po potrate?

sivana09
25. okt 2018

Aku mate skusenost, kedy najskor ste mali, pripadne mali povolený od doktora chránený styk po potrate?
V ktorom tyzdni tehotenstva ste boli?
S kyretazou ci bez?

brona235
25. okt 2018

@sivana09 2x potrat v osmom tyzdni s kyretazou. Sex sme mali hned ked som prestala krvacat takze cca asi po tyzdni. Dr mi nezakazal vobec. Mozes aj hned ked sa na to citis. ☺

sivana09
autor
25. okt 2018

@brona235 fuha, vazne? Ja som uz 15dni po potrate, krvacat som prestala po niekolkych dnoch. Spinenie prestalo len dva dni dozadu a gynekologa som sa na kontrole zabudla spýtať kedy môžem. Tak to rada pocujem, ze po krvacani by to uz malo byt ok.

brona235
25. okt 2018

@sivana09 ja myslim ze keby si mala cakat dlhsie tak by ti dr povedal hned ze nemozes. Tam nemas velku ranu to sa raz dva zahoji. Ale ak sa na to este necitis tak pockaj.
A inak mrzi ma ze si po potrate. Uz mas nejake deticky?

sivana09
autor
25. okt 2018

@brona235 dakujem.. mne je tiez luto ze mas za sebou dva potraty.. deti zatial nemam, toto bolo prve, vsetko islo hladko, otehotnela som na prvy pokus ked sme sa zacali snazit, srdiečko bilo a zrazu bolesti a krvacanie.. po par hodinach som potratila. uz som mala všetko naplánované.. ani vo sne by mi nenapadlo ze to moze skončiť takto rychlo.. no zistujem ze potrat je ovela beznejsi ako som cakala, len sa o tom otvorene nerozpráva.
A ty mas deti, potratila si najprv ci ako?

fazula1
25. okt 2018

@sivana09 mne povedali včera, že 4-5tyzdnov bez sexu

bibaku
25. okt 2018

V 12tt, kyretaz, po 2 mesiacoch

snehulienka82
25. okt 2018

ja by som tiez pockala aspon mesiac....

pininka
25. okt 2018

V 5tt kyret, sex po tom ako som prestala krvácať,cca 2 tyzdne.

alenka551
25. okt 2018

to je na tebe podla toho ako sa budes citit, no az sa mienis ponahlat v snazeni sa snazit o babo, tak by som isto zvolnila

sivana09
autor
25. okt 2018

@alenka551 dakujem za odpoved, babo mi gynekolog povedal, ze tri mesiace musim pockat.. preto sa pytam na chraneny sex, na ten som sa zabudla spytat

lacibo
26. okt 2018

@sivana09 6 týždňov ako po pôrode..ale môže byť aj skôr, ak sa cítiš o.k., ale teho sa tuším aj tri mesiace ešte neodporúča po potrate..

mam_111
27. okt 2018

fuj grcam ze potrat takto zabijat deti

zuzanka.zuzu
27. okt 2018

@mam_111 a ty si dr*nutá či len máš problém s porozumením písaného textu? 🙄 áno určite všetky čo tu prispeli chceli o bábo prísť a práve preto si tu radia po koľkých týždňoch môžu opäť začať s nechráneným sexom 🙏

margaretka75
28. okt 2018

@mam_111 Citas text, či len obrázky pozeras?

klarissa25
28. okt 2018

@mam_111 pred tym ako nieco napises, by bolo fajn si nieco aj precitat...

buuu
9. nov 2018

Pockat do 1.ms..maternica je nachylna na zapaly.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre