Ahojte zeny. Mam taky problem s partnerom a chcela by som sa porozpravat s vami, aky mate na to nazor. Pomaly rok sa snazime o babo. Mam 25 priatel 35. Spociatku mi to vobec neprislo, ale v poslednej dobe je okolo mna vela kamaratok, znamych co su tehotne alebo uz maju dieta. Tiez by som chcela. Nesibe mi z toho, aj ked mavam obcas depresivne stavy. 🙂 ide o to, ze moj chlap nedokaze pochopit, ze najvacsia sanca otehotniet je v obdobi ovulacie, co je 3 dni v mesiaci. Napchavam sa vitaminmi, duphastonom a ked teda je akurat cas, tak jemu sa nechce. Chapete to? Neznasam co robi v poslednej dobe. Dobre vie, ze mam chut, ale vzdy vecer zaspi. Podla mna sa robi, ze spi, ale co uz. Potom mam nervy, niekedy az placem. Rano ma zobudi, ze sa chce milovat, ale mne sa cez tyzden rano nechce, lebo sa ponahlam do roboty. A ak mam pravdu povedat zacinam mat pocit, ze sa mstime jeden druhemu za hadky, alebo za to, ze sa tomu druhemu nechcelo , ked sa mne chcelo. Chapete ma? Robite to aj vy? Ale potom takto nikdy neotehotniem. Boze ti chlapi su ako z ineho svetam
@egyy nooo...zacinas mat dobry pocit...preco sa teda jeden druhemu mstite? 😕 nadavas na neho, ale podla tohto prispevku sa sprava peene tak ako ty...jemu sa nechce vecer, tebe rano.....1:1.....preco sa ma prisposobovat len on, ked ty sa tiez nie?.....a neveim, ze nenajdete kompromis....predpokaldam,z e tak tuzis po dietati, ze ked anstava cas ovualcie, pribehnes a zavelis, je cas plodenia......no to by sa enchcelo nikomu.....ma to byt milovanie a nie vyroba deti (aj ked dieta chcete).....byt tebou, tak na isty cas sa vykaslem na celu ovulaciu, duphastony, vitaminy a milujem sa ked mam chut....bude to chutit viac aj tvojmu partnerovi a aj tebe...nie je nic lepsie ako spontannost (a mozno budes prekvapena, ako rychlo sa babo podari;))
netlač na nho, nenahanaj ho, prestan o otehotneni rozpravat a zameriavat sa na chlapa ako na "nastroj k počatiu" 😉 a prestan sledovat kalendar a sexujte kedy chcete a bez nejakych vypočtov.
@egyy nezvyknem prispievat, ale toto mi nedalo. toť len moj nazor. bud priatel nechce dieta a nevie, ako ti to povedat, alebo ak to tak nie je, tak je to mozno na sexualnu poradnu, ak to potrva dlhsie 🙂 lebo kym nie je dieta-deti, tak sex by mal fungovat, no mal by teda aj potom, ale potom je uz naozaj omnoho viac pricin, preco je clovek unaveny a preco sa mu nechce 😉
@egyy sorry za úprimnosť, ale tvoj priateľ zrejme dieťa nechce... a keby mňa niekto bombardoval svojim cyklusom, plodnými dňami a hopky šupky TERAZ nie preto, že mám chuť na sex ale preto, lebo mám plodné dni, tak sa radšej tiež dobre vyspím... veď to musí totálne zabiť chuť na všetko 🙄
@dasiacik
@sorciera24
@mandragora22
@rora aby ste ma zle nechapali. Ja nie som ako niektore. Milujeme sa aj 3krat tyzdenne, nejde mi Len o to tehotenstvo, ale o princip.ze akurat cez ovu sa mu nechce. Ved aj mne sa niekedy nechce ale pretoze ho lubim, tak mu tu radost spravim. Chapete. Niekedy mam chut zahodit vsetky tabletky a vykaslat sa na to. Ale bojim sa, ze to potom bude trvat dlho a do CARu v novembri nechcem nastupit.
@egyy ja neviem, pozri sa, mozno po A) paradoxne to mozno prave jemu cez tvoju ovulaciu "nechuti", po B) co je to CAR? nejaka klinika? po C) otehotniet sa da aj mimo ovulacie, poznam osobne zenu, ktora paradoxne otehotnela na zaciatku menstruacie, uz pocas krvacania! po D) viem, teraz sa asi nahnevas, ale v tvojom veku by som z toho este nestastna nebola, treba sa s nim porozpravat otvorene, ze preco to takto nechce, pripadne sa po D) premoz, rano si privstan o 30 minut skor, umy si zuby 😀 😀 a sup sup na to. ved ovulacia nie je iba vo vecernych hodinach 😉
posledne malo byt po E samozrejme 😀 😀
@egyy a ako tvoj partner vie, kedy mas ovulaciu? (a ako dlho sa snazite)?
Ahoj, dieta este nechce. Chlapi su velmi jednoduchi. Nepremyslaju a nededukuju ako my zeny. Prepac, ze tak naostro, ale je to tak.
@mandragora22 🙂 ja viem. Ja to vsetko chapem. Len ma to vytaca chapes.ja som asi prave pocas ovu nejaka netrpezliva a to ho asi odradza. Ja by som ho vtedy znasilnila aj v obchode. Asi sa ma boji 🙂
@egyy dovolím si ťa citovať:
" ide o to, ze moj chlap nedokaze pochopit, ze najvacsia sanca otehotniet je v obdobi ovulacie, co je 3 dni v mesiaci. Napchavam sa vitaminmi, duphastonom a ked teda je akurat cas, tak jemu sa nechce."
naozaj máš pocit, že ho do ničoho netlačíš? ale možno som len zle pochopila tvoje slová...
@egyy a este dotaz, ty uz vies teda kedy a ci vobec mas ovulaciu? lebo este pred mesiacom si to podla tejto temy nevedela: https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/nerozoznam-ovulaciu/
@egyy Tiež mám z toho tvojho príspevku pocit, že partner ešte nechce dieťa. Radšej mu nechaj ešte čas. A robiť si naschvály nielen v čomkoľvek je začiatkom konca. To určite nerobte, radšej sa porozprávajte a vysvetlite si to všetko, lebo možno ty si niečo domýšľaš čo vôbec nie je tak a on možno tiež. My sme s manželom mali tiež podobný problém, že sme som si podľa určitých situácii domýšľala to i ono a nakoniec, keď už bola situácia neúnosná, tak sme sa porozprávali a bola som z toho riadne vyvalená a on tiež. Každý sme mali iné vysvetlenie na tú istú situáciu a pritom to bolo úplne inak. Spadol nám kameň zo srdca a odvtedy sme ako holubičky 😀 to sme už 16 rokov spolu 😀 😀
tiez zo zaciatku som takto tlacila na manzela ohladom toho kedy budeme mat babo ale nicomu to dobremu neviedlo iba sme sa hadali stale potom sme si to vyriesili porozpravali sme sa o tom a odvtedy sa milujeme spolu ako mame chut ziadne vypocty, kedy prebieha ovulacia, a poviem ze je to tak lepsie asi potreboval cas aby zistil ze dnesnej dobe nie je lahke otehotniet, a teraz vidim ze chce aj on babo nielen ja, takze odporucam sa porozpravat o tomto s priatelom a netlacit tak na pilu uzivat si a raz to pride urcite 🙂 😉
@sorciera24 ano viem. Nechapem, preco utocis. Minuly mesiac sa aj oplodnilo vajicko, ale neudrzalo sa. Ale to he jedno. Nechapem, preco sa diskusia otaca proti mne. Nechcela som vas otravovat. Hlavne nie tety teoreticky, ktore tu sedia cely den, kazdeho maju preskumaneho. Alw dakujem vsetkym babam, ktore mi napisali svoj nazor. Skusim sa s nim porozpravat. Myslela som, ze sa tu da diskutovat.
@egyy uprac si v hlave... a myslím to v dobrom... ak je to tak ako píšeš, tak sa tvojim plodným dňom nevyhýba úmyselne, tak to prestaň siliť ty... nechaj veciam voľný priebeh, nebehaj po doktoroch, netlač do seba syntetické vitamíny, sex si len užívaj a čo má prísť to príde... ak si v strese z toho, kedy už konečne sa zadarí (a zjavne z toho v strese si, aj keď si to možno nepriznáš), tak to pôjde ťažko...
@egyy
ahoj, prepac, ale preco sa napchavas vitaminmi a liekmi ked mas len 25 rokov?
ja mam cerstvych 30, o babatko sa snazime, ale neberiem to absolutne vazne, lebo akurat vtedy sa to nepodari...., chapem ta v tom, ze ked priatel chce rano a Ty nie- aj ja som taka ista, rano som uz nastelovana na povinnosti a pracu, a ked sa jemu vecer nechce? ved su rozne sposoby, akoby sa mu chcelo...
nie je nic horsie, ako sa trestat tym, ze si navzajom odopierate sex, takto mat dieta nebudete..., alebo sa s nim porozpravaj co citi on zo svojje strany, predsa len, uz by mal byt na dieta vyzrety na 35 rokov, ale je zase pravda, ze niektori chlapi nebudu nikdy vyzrety na nic, dufam, ze to nie je problem Tvojho priatela☹
prepac za uprimnost
@egyy neutocim...len sa pytam.....aj tak si mi neodpovedala...(asi vies preco)....vies, ono tazko sa prijima uprimnost....tie tety su len k tebe uprimne, ak chces zmenu, tak sa nad tym zamysli (v dobrom), nebudeme ti predsa pritakavat a potlapkavat ta po pleci, ked potrebujes cosi ine..... v prvom rade si to vykomunikuj s partnerom.....ale on nie ej chybny, len preto, ze sa mu nechce niekedy...ved ani tebe sa nechce (rano)....a nepovazujes sa za niekoho z inej planety..... a ako vravim, byt tebou...akselm na vsetky mozne tabletky a vitaminy a uzivam si spontanne milovanie....(isto sa to bude apcit obom;))
@egyy nejde to mozno aj preto, ze si predtym brala antikoncepsiu (umele hormony)....tak telo sa z toho potrebuje asi spamatat.....s tym si mala ratat, ked si ju uzivala.....proste dala by som tomu este spontanny cas...
@monciky dakujem za nazor. No neviem preco. Vsade baby pisu o vitaminoch, doktor mi dal duphaston lebo som mala dlhe cykly. Neviem..nechcem nieco zanedbat. Mam kamaratku v mojom veku a snazia sa uz dva roky. Bola aj na laparke. Nechcem cakat tak dlho.. ako si tak s vami pisem zistujem, ze mam asi viac veci na riesenie. Len sa nemam s kym uprimne rozpravat.
@egyy
tak vzdy sa tu najdu rozne nazory, aj zle aj dobre, o tom je diskusia, ty si musis zo vsetkeho zobrat to svoje pre seba...
nepozeraj sa na kamaratky, ja mam kamosku, co ma za sebou 2 potraty a dlhorocne snazenie sa o babo, momentalne je tehotna, velmi sa vsetci tesime a drzime jej palce...., ze nevie otehotniet kamoska, nemusi byt aj Tvoj problem...
ja by som sa s priatelom porozpravala, na rovinu nech mi povie co je vo veci, ze ak chce babo aj on, musi aj on preto nieco spravit, ved ho potrebujes....., a zase musis mat aj Ty pocit, ze "vyroba" dietata nie je len z povinnosti, ale ze sa z toho aj tesi...
Samozrejme, ze sa musite o tom porozpravat. No tvoj problem som mala aj s mojim ex bol vo veku tvojho draheho, a tiez vecer sex nehrozil, len obcas. No rano ma budil uz o 5h, ze ma chut atd. Mala som ho chut zabit, kedze rano som bola rozospata a tiez som isla do prace no po tom ako sme sa o jeho rannych aktivitach porozpravali, uznali sme kompromis, ze cez vik to bolo vecer a cez tyzden rano.
@monciky ja viem. Ono tazko aj poradit , ked sa uplne nepozname. Pisem sen aj preto, lebo nam pocit niekedy, ze som v tom sama. Chapes ma? To rozoberanie v hlave, ci sa podari alebo nie, ci maju zmysel tie lieky, ako dopadne vysetrenie.. pride mi to, ako keby to toho mojho ani netrapilo, ze to nejde. Nespyta sa, mozno sa trapi ale nic mi nepovie. Len ma chyti za brucho, a sranduje ze mi tam teraz dava silu, alebopi milovani povzbudzuje svojich "chlapcov" 🙂 asi by som naozaj mala prestat na to mysliet. Najdem si nejaky konicek 🙂 serm, sach..alebo take nieco 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@egyy
Ja mam pocit,ze si nemate co vycitat 🙂 Tak ako sa
nechce jemu vecer,tak sa nechce tebe rano.Ak si
budete robit stale takto naprieky,tak sa s najväcsou
pravdepodobnostou k babätku nedopracujete 🙂 Chce
to rozhovor kde si vyjasnite vlastne co a ako.