Kde si mám vyzdvihnúť výsledky z histológie v Trenčíne?

maca215
11. dec 2012

Ahojte žienky, minuly tyzden som 2x potratila, teraz som bola aj na čistenie a do 3 tyzdnov si mam ist pre vysledky z histologie len som sa zabudla spýtať kde, na ktore oddelenie presne. Viete niektorá? Ďakujem

simca06022011
11. dec 2012

mne ich dali priamo na gynekologickej ambulancii, tam kde som sa hlasila ked som prisla do nemocky... mala by si mat nejaku spravu z nemocky, nemas tam nic na ziadnom doklade? Ak nie tak si skus zavolat na cislo ktore maju v papieroch a povedia ti 🙂

maca215
autor
11. dec 2012

Dakujem ti, myslis dole na prijme? Kde sa prezliekas atd.? Hej v prepustacej sprave mam ze do 3 tyzdnov mam ist pre vysledky z histologie ale nic viac, a nevies ci je nejaky obmedzeny cas kedy mozem ist pre ne a mala si vysledky do kolkych dní, ci musim cakat tie 3 tyzdne?
@simca06022011

simca06022011
11. dec 2012

@maca215 no najskor za 3 tyzdne to je... moze byt aj neskor, nie prijem, ale tam kde ta prvy lekar vysetril. V roosveltke je to gyn.ambulancia, ked to nemate tak na oddeleni 🙂 na prepustacke mas v hlavicke kontakty, tak skus sa tam obratit

maca215
autor
11. dec 2012

@simca06022011 lebo mna prvy vysetroval dole napravo ako vojdes na prijme a potom na 3. poschodí....no skusim postudovat este tie papiere 😀 dakujem velmi si my pomohla

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre