Je dobrá kyselina listová po spontánnom potrate?

ivver
4. mar 2021

Ahojte, som po potrate spontannom, chcem sa opýtať na kyselinu listovú, ktorá je fakt dobra?
Viete mi poradiť prosím?
Ďakujem

ivver
autor
4. mar 2021

Poprípade, kedy ste otehotneli po potrate

kiki68
4. mar 2021

Ja som kupila v bipe nejaku za par eur , bolo to Folsaure 800 a vit C a D , proste nejake take kombi a hned som otehotnela na prvy sup, tiez donosila. Mam za sebou uz neuspesne tehu z par rokov naspat.

tinka_ll
4. mar 2021

Mne gynekologička odporúčila brať Femibion 1 a to jeden mesiac až tri pred plánovaným otehotnením, a pokračovať s ním až do 12. týždňa (od 13. týždňa femibion 2). Je to vraj najlepší produkt na trhu, pretože obsahuje kyselinu listovú ale aj metabolizovanú kys.listovú a otehotnela som na prvýkrát 🙂 Držím prsty 🙂

dejna_
5. mar 2021

@tinka_ll mám rovnakú skúsenosť ..tiež femibion 1 a otehotnela som hneď v prvý cyklus snaženia ale je pravda že o bábo sme prišli 😪 ale to boli iné dôvody

tinka_ll
6. mar 2021

@dejna_ to mi je ľúto 😞 Držím prsty a prajem ti aby si čo najskôr otehotnela a donosila 😊

marpel
6. mar 2021

@ivver ahoj, ja som hneď po spont. Potrate začala užívať kyselinu listovú v kombinacii B-ckom. O babo sme prišli koncom novembra min. Roku a momentálne som 5tt+3. Kyselinu listovú beriem stále.

dejna_
8. mar 2021

@tinka_ll ďakujem pekne ❤️..našli mi problém s krvou lebo už mám za sebou dva potraty ale predtým úplne ukážkové tehotenstvo a zdravý chlapec doma ❤️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre