Ahojte, potrebujem poradit. Ja uz by som chcel strasne druhe dieta,mam uz najvyssi cas, ved viete nech maly nie je sam.Ale moja manzelka nechce o tom ani pocut, ze je vycerpana uz ,ani sexovat uz nevladze, prsia vytahane... Chcel by som vediet co mi poradite, ci na nu zatlacit ci to tam surovo podrzat. dakujem za kazdu radu
@tata2018 ahoj, v prvom rade neuvadzas vek dieťaťa a za druhé chce aj tvoja žena v budúcnosti ešte vôbec nejaké dieťa? Bavili ste sa o tom? Dieťa je niekedy dosť vyčerpávajúce (sama som mamou) , navyše ak je menšie, starostlivosť oň je o to väčšia... Skús si s ňou o tom pohovoriť, preber dáke za a proti, prípadne vypocuj ju, možno má dáky psychický, či fyzický problém a možno len ešte nie je"pripravená" na ďalšie... A navyše, skús sa ty ako muž vžiť do nej... Netlač na pílu, lebo tým neskodis len jej, ale aj sebe... Držím palce 👍
@tata2018 to akoby si vravel o mojom manželovi, ja by som chcela, on ani za svet 🤷♀️Najhoršie je, že v tomto sa kompromisy robiť nedajú a malo by to byt slobodne rozhodnutie obidvoch.. a na vyťahané prsia existuje šikovný plasticky chirurg 😉
@tata2018 ty máš najvyšší čas? A prečo? Ťaháš na 80-tku? Určite na ňu netlač. Je to predsa hlavne o nej - ona má byť tehotná, ona má rodiť, kojiť, starať sa. Ako bolo povedané - viac jej pomáhaj a potom sa možno veci pohnú. O surovom podržaní "toho tam"...to dúfam, len akože "vtipkuješ" alebo si mal práve mozog a cit niekde na vychádzke, keď ti toto napadlo.
Motivácia “nech maly nie je sám” nie je dobrá. A že máš ty najvyšší čas, to je tiež take... mal si začať s deťmi skôr a nie až keď tikajú biologické hodiny.
Manželke viac pomáhaj, počkaj pol roka a uvidíte.
V ziadnom pripade do toho manzelku netlac...a urcite NIE "ho" tam surovo podrzat! Ja takisto dufam, ze si to myslel ako vtip, lebo takto sa zachovat, by bolo od teba neskutocne sebecke a mohlo by to narusit vas vztah, ak by tvoja zena nakoniec ostala tehotna. Na taketo rozhodnutia treba dvoch. Daj zene cas, porozpravaj sa s nou. Ked je vycerpana a nevladze asi bude niekde problem a nepomahas jej dostatocne...neviem. Kazdy mame prah vycerpanosti niekde inde...niekoho to ovplyvnuje, co sa tyka druheho dietata, niekoho nie. Neviem ako ty ale vacsina chlapov nema ani len ponatie o tom, ake narocne to moze niekedy byt a ani to nechcu vidiet. A vacsina chlapov nepomaha tak, ako by mali. Aj ked chodia do prace...to nie je nejaky druh "odpustky", co sa tyka starostlivosti o dieta a o domacnost...zena je v "praci" 24h. Jasne, ze nehovorim o tom, ze chlap pride z prace a zena si v momente moze vylozit nohy a nic nerobit ale aj taki sa najdu...iked je to veeelmi ojedinele 🙂...k tym vytahanym prsiam sa ani nevyjadrujem...bola to uplne zbytocna informacia a hlupa poznamka 😕. Takze moja rada znie: porozpravat sa s nou, pocuvat, co hovori a snazit sa to aj pochopit, pomahat jej a byt jej oporou.
dobre baby dakujem za rady 🙂
Chlape, si s mojim mozte ruky podat...aj on by chcel druhe, nas syn ma 2 r., porod a zaciatky s malym boli tazke,toto si vy chlapci neuvedomujete...prsia vytahane...👊 Daj si facku prosím ťa, za mna.
Teraz cez sviatky mal muz viac volna,tak bol s malym casto,kym Ja uz chodim aj do prace, nemuseli chodit babky....a vies,ci povedal (on si vie priznať že,sa mylil), ze uz ma vie pochopit preco som vypluta po celom dni...
Ked nieje iny problem, len ze je unavena. Tak Ty priloz viac ruky k starostlivosti o dieta. Chapem ze chodis do prace,ale doma je dalsia smena-rodina.
@tata2018 hmm...najdi jej chlapa co sa bude podielat na chode domacnosti..chlapa co dopraje svojej zene čas na relax oddych čas pre ňu samu...chlapa co sa s ňou bude chcieť milovať nie len sexovat...chlapa co si ju bude vazit bude mať v ňom oporu a ver že s takým bude chcieť mať aj 10 deti.
@mariejenka chlapi si myslia, ze je to len tak mat dieta, ze je to malina byt na rodicovskej "dovolenke", ze ved my zeny na materskej nic nerobime, len o dieta sa starame, ze jo 😀 sak podla mnohych je to uplne malina 😀
@tata2018 Ja ako mamina, kde tato mal podobny nazor ako ty a tlacil (psychicky) na mna, ze "uz je vhodna doba, vhodny vekovy rozdiel, mame dost vela rokov a pod." - odporucam netlacit. Jedna veta, po ktorej tvoja vystresovana a unavena zena tuzi je: "Moja mila, velmi tuzim mat s tebou druhe dieta, ale kedze ta milujem, pockam, kym sa budes ty na to citit a aj ked sa rozhodnes druhe dieta nemat, aj tak ta budem milovat" - myslim, ze budes prekvapeny a do par mesiacov pride tvoja manzelka sama, ze chce... Tlacenim nicomu nepomozes, z mojej skusenosti - len sa postavi este viac do opozicie...
Haló, ak som dobre pochopila, tak žena o sebe sama hovorí, že ma prsia vytahane, nie on, tak prečo na neho útočite?? A pre autora, keď to nechce ona nerob to, gro starostlivosti je na žene, a keď sa na to necíti, tak to nechaj tak
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
😂😂😂 no dieťa má byt dobrovoľne rozhodnutie oboch rodicov. Asi žene malo pomáhaš, keď je vycerpana, že ani sexovat nevládze.. 😀 pekne si dieťa zober na cely vikend, nechaj zenu oddychnut a potom vytiahni tuto temu😊