Ahojte babi je to dosť taške o tom písať no neviem ci vážne som sama ktorá má muža ktorí trpí tetanickym sindromom. Vie mi niekto poradiť ako mu pomôcť psychicky? Keďže sa kvôli tej chorobe cíti dosť hlupo čo sa týka intímneho života.
Pri vsetkej ucte - pisomny styk o nas vela vypoveda. Intimny vztah, baby (mn. cislo), ktory ( jedn. cislo), syndrom. O chybajucuch ciarkach, aby vety mali zmysel, radsej pomlcim.
koľké gramatické okienko je to už dnes?
hlavne sa nemoze opustat, tetania je problem, ktory ma dnes velmi vela ludi, hlavne je nepoddat sa tomu!
@nikamosorova ako sa tetania prejavuje v intimnom zivote? Ja ju mam tiez, celkom ma prekvapilo, ze sa moze odzrkadlit aj tam.
Tiež mám tetaniu a veľmi ťažké záchvaty, no intímny život mi to neovplyvnilo, možno niekedy rána po divokej noci. Ako sa to u neho prejavuje?
@dominika2018 a ako to vyzera s vasim vstahom? Ak sa mozem spitat.
@janetta20 ano je to bohuzial tak uziva lieky ktore mu uvolnia vsetky svali v tele. Aj to ... a ked sa tie lieky pouzivaju pravidelne a viac ako rok svali si na to pomali zviknu a uz je problem aby to stvrdlo.
@torysheer mozno u zien je to ine. Prejavuje sa to tak ze mu lieky uvolnia vsetky svali v tele. Aj penis , na to ze to uziva uz tri roky si jeho svali vsetky zvikli na to volno. Je to dost neprijemna tema ale niekedy mame vstyk aj po 3 as 4 mesiacov aj to nieje to co bi malo byt. 😕
@nada847 a co ak sa uz tomu podla? Ako mu viem ja pomoct? Nici tym seba mna a to nehovorim o mojich troch detoch.
@romanovic keby som chcela pomoct s gramatykou a podobne tak by som dala inu temu. A len tak pre zaujimavost skus sa ludi trochu chapat a inak nic v zlom ak tu nehladas pomoc radu priatela a nechces byt ani ten kto poradi pomoze a bude priatel, tak potom co tu robis? A komentujes to co ta nezaujima. Nemas pocit ze cloveka v blbej situacii moze take reagovanie ako je to tvoje trochu zaboliet? Ja si tu nevsimam kto ako pise ci da ciarku alebo nie snazim sa vcitit do ich problemu a ak mam skusenost a viem neako pomoct tak po mozem. Vazne si najprv dvakrat premysli co napiseš a tak to napiš.
@taskataska nie nieje ale lekar mu povedal ze to spolu suvisi vraj. Takze neviem ci to je s tej tetanie alebo nieco ine neviem kde je pes zakopany,
@nikamosorova možno by pomohlo obratitya radiť sa aj s inými lekármi. Nepoznám tu chorobu a ani neviem aký má prejav, ale ja by som sa určite radila aj s inými nezávislými odborníkmi. My s mužom riešime iné zdravotné problémy, kde mu jeho lekár povedal že sa to nedá liečiť, len udržiavať a po roku,,liečenia,, začínam hľadať iných odborníkov, pretože ten jeho zjavne nemá potrebné skúsenosti.
@laguna28 tak to vam drzim palce a skore uzdravenie vasmu partnerovi. Skusim to navrhnut partnerovi, ked nebude protirečit 😜
@nikamosorova ja to zatiaľ riešim poza jeho chrbát. Zháňam informácie, kontakty a chcem počuť názory iných lekárov. Ak mi dajú nádej, určite to budem riešiť s partnerom. Ak by to ostalo na tej istej línii, tak mu to radšej ani nepoviem. To by ho zlomilo ešte viac. Ale verím že musí existovať aj iná liečba. Tak sa teda držme a dúfajme v dobrý koniec.
@nikamosorova pozri aj video od dr. Igor Bukovský. Možno ti pomôže.
@laguna28 urcite si to pozriem a mozem sa spitat aku chorobu ma manzel?
@nikamosorova nidranenitida. Je to zákerná a veľmi nepríjemná choroba, ktorá okrem iného veľmi ovplyvňuje aj psychiku človeka. Ale z videí dr. Bukovskeho som pochopila, že kde asi vznikajú príčiny takýchto rôznych ochorení a tak som to začala riešiť radikálne. S inými lekármi a iným prístupom.
@laguna28 a co je to za choroba? Este som o Tom nepocula
@nikamosorova teraz som si všimla, že je tam zlé písmenko. Je to hidradenitida. Je to autoimunitné ochorenie , prejavuje sa na pokožke
@laguna28 tak to ma mrzi verim ze boh ho vilification.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikamosorova aj moj ma tetaniu