Ahojte, neviem či už takáto diskusia je ale to je na dlho. Teraz k veci, s priateľom sme mali romantiku /tutu mutu/ ale po skončení mi vraví že bolo to súper a bla bla. A ja že snáď si také dačo nemal a na to sa nevyjadril. Radšej mi mal povedať bolo to pekné ako byť ticho, úplne sa mi to znechutilo a po oralnej stránke to už nechcem. 😖 Mám do neho rypnut že tiež som mala lepšie zážitky z minulosti?Neviem ako by sa cítil on. 🙄 ci naozaj som taká sibnuta a moc som si to zobrala k srdcu ☹
@magickacicka toto je zas z tej súťaže "absurdita roka" ? kde sa dá hlasovať? 😅
neviem, či som pochopila správne, ale tebe vadí, že si nebola jeho prvá? či kde je pointa príbehu? 😅
@magickacicka a teraz k veci, vsak ti povedal, ze to bolo super, ci? co? nechapeme tuto my 🙂
Hmmmm....tiez mi to nejak nepali..nieco s oralom asi ale tiez nechapem ....
@luzzia asi nemal taku magicku cicku 😀 😀
@puklica13
@moni244
@katkakovac
@charlie1980
@katkabg
....... 😕 😅 😀 😀 😀
Ja nechapem tomu celemu.nema to hlavu ani pätu a ani nerozumiem,k comu by sa tam dalo vyjadrit.
@magickacicka
máš pravdu...
taká téma tu ešte nebola...si jedinečná..
Po milovaní :
žena rozmýšľa....
....leží vedľa mňa, vôbec ma neobjíme. Pozerá do stropu. Ktovie nad čím rozmýšľa. Sme spolu už nejaký čas... Príliš dlho na to, aby bol najvyšší čas vymeniť ma.
za mladšiu,krajšiu...
Predsa len, za tie roky som dosť pribrala. ...Zamračil sa, to nie je dobré. Myšlienkami je niekde úplne inde. Strácam ho, už so mnou určite nechce mať nič dočinenia.
MUŽ rozmýšľa...
Mucha na strope. Ako to robí, do prdele,že nespadne?Aj strop treba vymaľovať...
baby uz ste mali rannu kavu? ja este len polku.. mozno ked dopijem, zapne mi.. 😵
inak nick magicka cicka pri tom super orale nezabral...
Ps: urob si test či niesi tehotná..a potom aj IQ test...ale ten nekúpiš..
@luzzia ja pijem uz druhu kavu a nic😂
@mawka takyyyyyyyyyto hlavolam hned zrana 😀 Idem dat kavu a pockam, kym sa tu stretne viac hlav, mozno budem mudrejsia 😀
@sissy27 nie, pockaj.. to asi nebude ono, ked ona donho chce rypnut, ze uz mala aj ona lepsie zazitky.. podla mna ju nasr..dilo ( :D ) , zee.. ze ked sa ho ona opytala, ze snad uz take nemal, tak neodpovedal, ze nemal,a le bol ticho.. cize asi akoze mal a ona sa citi dotknuta, ze nepocula, ze bola poste ta najlepsia, co doteraz zazil.. ci? no a teraz vazne: potrebujeme viac info!! vek, presny pracovny postup, intenzitu osvetlenia.. ziarovky 30w alebo 40w v izbe??.. 😅
teraz príde jeden jediný príspevok ao autora..
dakujem za pozitívne príspevky a názory,a tie čo to nepochopili a prišli si sem rypnúť,tým prajem pekný deň 😀..
obcas to tu vie niekto velmi dobre ozivit 😀 😀 😀 😀 😀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@magickacicka ty o com pises? 😕