ahojte, musim podstupit interupciu a chcem sa vas spytat kde v tt sa to vykonava a cena, postup? dakujem
😠 😠
NIEEEEE !!!!!!
skus zacat u svojho lekara, mal by ti nejake zariadenie odporucit. ak nie, pozistuj si v nemocniciach v tvojom okoli, kde taka moznost je. co sa ceny tyka, tak zrejme zavisi od toho, ci ide o zdravotne dovody alebo nie-to ti tiez povedia na pracovisku, kde take zakroky vykonavaju.
😝 😝 😝 😝 😝 začína to tu byt na dennom poriadku
@maria1989 - precitaj si jej zalozenu diskusiu. Ziadne musi. Ale chce, lebo sa nezhodne z priatelom. Super dovod.
nuž som tu nová, veľmi sa nevyznám. ale určite to nie je ľahké pre nikoho
ak sa to musi,ze to je zo zdravot, dovodu a nie z vlastnej vole,tak to je trosku ine,tam sa doplaca menej myslim. Hlavne to,co je indikovane lekarmi,ze by sa malo prerusit,tak tam uz sa to casto robi aj neskor,lebo nejake vazne vady sa zistia az neskor nez do 12TT. Viem,ze na sukromnych klinikach tieto zakroky robia,ale pokial ide o zdravot. indikovane veci,tak to robia aj v nemocniciach. A keby ide o zdravot. dovod,tak chod aj k trom roznym lekarom, co lekar to nazor a asi az potom by som sa ja osobne rozhodla ist do niecoho takeho. Keby je to 100% velmi zle...
Citala som si diskusiu pred tou, co napisala tato uzivatelka. Co k tomj dodat, asi jedine: ujasnit si zmatok v hlave , alebo potlacit hormony trosku.
Tie čo chceme mimi tak sa snažíme a trápime ,že kedy to už príde a takého si dajú ten malý poklad vziať ako som tolerantnýá človek ale toto nikdy nepochopím !!
chcem sa spýtat tých čo majú skusenost s prerušenim tehotenstva na odporučanie dajakej kliniky.
Vy ste sa zblaznili je to smrteľný hriech!!!! Viete koľko ľudí nemôže mať dieťa a čaká na adopciu?akým právom rozhodujete o živote malého stvorenia -cloveka ktoré sa nevie brániť a pyta sa na svet!!;akým právom !!!
@kristin01 pametajte že smrťou sa nič nekonci!!! A každý si bude zodpovedať za svoje hriechy! Nebuďte ľahostajné! Za to že to povoluje diabol ktorý vas pokusa,a nás skvelý stat!!!! nás Pán Boh,nás Otec je z toho smutný,zdesený,prosím vás vsetke ženy čo i len pomyslate nad vrazdou nerobte to!!to malé vo vás sa nevie brániť!!!! Sú aj adopcie!!!! Toľko skvelých ľudí,rodin čaká.....
Každú ženu na kolenách prosím NEROB TO
Ako môžete byt také sebecke a radšej zavraždite vlastne dieťa ako by ste ho mali dať nejakej žene ktorá zo zdravotných problémov nemôže donosiť vlastné a ktorá by za vaše dieťa dala všetko čo má...sú hniezda záchrany a vseliake anonymné spôsoby....viete koľko taká žena čaká na adopciu dlhých 5rokov!!! A čo si za to obdobie prejde???
Ahojte prosim vas nepoculi ste nic o tom ze matka ktora ma porodit tretie dieta tak ma potrat zadarmo ? dakujem
@klari_s 😀 suhlasim....
suhlasim s klari, je na kazdej zene ci chce alebo moze mat dieta, je milion dovodov na prerusenie a co to tu splietas o diabloch kristin01, ved sami farari sluzobnici bozi robia deti a nepriznaju sa k nim, tak ako ty mozes hodnotit zenu.
a ta potratova pilulka je vlastne schvalena ?
@gondulka ahoj ja neviem mne lekar vravel ze to uz neplati z dovodu veku.tak neviem.a baby ze ano..aky zakon teda plati?dik
Je to podla zakona,,ked mas 3 deti a po 40 tke,tak vraj ano,ale sukromny lekar chce asi zarobit
@monika181111 Neviem,ci neplati, skor by som povedala,ze naopak. Co poznam zeny,co otehotneli po 40tke,tak ich lekari chceli automaticky poslat na prerusenie tehu. V jednom pripade si nedali povedat a musim povedat,ze dietatko s aim narodilo vadne. Zial len lietaju po nemocniciach, ma take zvlastne anomalie. Ale ked vidim,ze v UK rodia prvorodicky okolo 40,tak zase neviem,ci to u nas neprehanaju s tym. To o tych 3 detoch som pocula,ale so sterilizaciou. Ktoru podla mna navrhnu zaroven. Co mi pride rozumne,aby im tam ta zena o rok neprisla zase.
prosim o vyplnenie dotaznika je anonymny pomoze to k mojej Bc praci dakujem vopred
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kika26785 Zalozila si uz diskusiu tak sa tam bud zapoj naspat alebo si nevymyslaj dalsie temy.Zacinaju prazdniny tak nemas co robit?