Viem že ma tu teraz ukamenujete ale moja situácia je veľmi ťažká a riziková ... Prosím vás dá sa požiadať o interupciu zo zdravotných dôvodov a uviesť dôvod 3x cisársky rez ? Alebo si to budem musieť zaplatiť ?
Určite si budeš všetko platiť.
Ja si myslím že autorka naozaj nestojí o komentáre typu tri áno štvrte nie . Zrejme nie je v ľahkej životnej situácii tak jej odpovedajme k veci .
Autorka určite to nie je dôvod k interupcii . Písali tu baby v iných témach ze mali aj 4 cisárske . Takze si to budeš musieť zaplatiť . Každopádne ti posielam pomyselne objatie a prajem veľa síl
Ahoj, neviem ti odpovedat na otazku a ani ta nejdem kamenovat. Len ti chcem povedat, ze viem aj o zenach, ktore mali viac cisarskych -viem, ze nie je cisarsky ako cisarsky, ale teda da sa to…
A este ti chcem dat do povedomia: https://alexisporadna.sk/
Myslim na teba!
Budeš musieť
Spytaj sa svojho gynekologa, jedine ten ťa vyšetrí. To že ine ženy maju za sebou 4 císarske neznamena, ze tvoja 3x rezana maternica je rovnako dobre zrastená
Mám šéfku a tá mala 7 cisárskych rezov, každé tehotenstvo bez problémov. Veľmi záleží od jazvy a na to ti jedine odpovie gynekológ. Podľa mňa si ju budeš musieť zaplatiť. Ja by som na tvojom mieste uvažovala asi aj nad celkovou sterilizáciou.
myslim, ze nao, ale to si musis vydiskutovat s dr urcite, ved tak ci tak tam pojdes, tak ti najlepsie na vsetko odpovie.
Určite si to budeš musieť zaplatiť...no uvidíš čo ti dr povie
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Si si ista ze si nebudes vycitat ze 3 deti si prijala a to stvrte nie? Pytam sa len pre to, aby si po potrate nemala este tazsiu situaciu.