Interrupcia

30. máj 2023

Viem že ma tu teraz ukamenujete ale moja situácia je veľmi ťažká a riziková ... Prosím vás dá sa požiadať o interupciu zo zdravotných dôvodov a uviesť dôvod 3x cisársky rez ? Alebo si to budem musieť zaplatiť ?

colsami
30. máj 2023

Si si ista ze si nebudes vycitat ze 3 deti si prijala a to stvrte nie? Pytam sa len pre to, aby si po potrate nemala este tazsiu situaciu.

martul
30. máj 2023

Určite si budeš všetko platiť.

nika11103
30. máj 2023

Ja si myslím že autorka naozaj nestojí o komentáre typu tri áno štvrte nie . Zrejme nie je v ľahkej životnej situácii tak jej odpovedajme k veci .
Autorka určite to nie je dôvod k interupcii . Písali tu baby v iných témach ze mali aj 4 cisárske . Takze si to budeš musieť zaplatiť . Každopádne ti posielam pomyselne objatie a prajem veľa síl

colsami
30. máj 2023

@nika11103 pani rozhodkyna, kedze autorka zalozila diskusiu, myslim si, ze je k veci kazdy diskusny prispevok, ktory jej pomoze spravne sa rozhodnut, aby to nemala este tazsie.

lucylizzie
30. máj 2023

Ahoj, neviem ti odpovedat na otazku a ani ta nejdem kamenovat. Len ti chcem povedat, ze viem aj o zenach, ktore mali viac cisarskych -viem, ze nie je cisarsky ako cisarsky, ale teda da sa to…
A este ti chcem dat do povedomia: https://alexisporadna.sk/
Myslim na teba!

daniela2202
30. máj 2023

Budeš musieť

mia_von_prag
30. máj 2023

Spytaj sa svojho gynekologa, jedine ten ťa vyšetrí. To že ine ženy maju za sebou 4 císarske neznamena, ze tvoja 3x rezana maternica je rovnako dobre zrastená

inga93
30. máj 2023

@colsami myslim, ze autorka prispevku je uz rozhodnuta 🙂 pyta sa len na prakticke zalezitosti, neziada pomoc pri rozhodovani

matullienka
30. máj 2023

Mám šéfku a tá mala 7 cisárskych rezov, každé tehotenstvo bez problémov. Veľmi záleží od jazvy a na to ti jedine odpovie gynekológ. Podľa mňa si ju budeš musieť zaplatiť. Ja by som na tvojom mieste uvažovala asi aj nad celkovou sterilizáciou.

any_soj
1. jún 2023

@inga93 ja len k tomu rozhodnutiu... Aj iné boli rozhodnuté a nakoniec šťastné a vďačné, že niekto s nimi ich rozhodnutie ešte prebral. Napríklad táto žienka.

inga93
1. jún 2023

@any_soj a ja len k prispevku autorky... neriesim, co neriesi autorka, zi a nechaj zit

simca06022011
1. jún 2023

myslim, ze nao, ale to si musis vydiskutovat s dr urcite, ved tak ci tak tam pojdes, tak ti najlepsie na vsetko odpovie.

any_soj
2. jún 2023

@inga93 ži a nechaj žiť.... 🙂

zuzi0911
6. jún 2023

Určite si to budeš musieť zaplatiť...no uvidíš čo ti dr povie

zuzi0911
6. jún 2023

@any_soj to je krásne ❤️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre