Ahojte baby zajtra idem na interupciu a mám trochu strach lebo je to prvýkrát preto by som sa rada spýtala pár otázok. 🥰 Mali ste bolesti nejaké po zákroku?? A zobudili vas približne kedy?? 🙂 Ďalší problém je, že mám trochu zahlienené hrdlo a upchatú jednu nosnú dierku. Myslíte, že v takomto stave môžem ísť na zákrok?? je to bezpečné? kvôli narkóze. Ďakujem Vám aj za iné info. 🙂 ❤️
ty tu píšeš anonymne o takejto téme a čakáš, že ti tu bude nejaka baba písať pod svojim nickom o skúsenostiach ? Tak poď teda s kožou na trh keď to čakáš aj od iných báb.
Neviem ako po planovanej interupcii, ale po MA som bola na cisteni, pustili ma na vlastnu ziadost vecer domov. Bolesti som mala ako pri ms, ale psychicky som to zvladala ovela horsie.
jejda s tymi srdieckami to vyzera, ako keby si na nejaku skraslovaciu proceduru isla, len mas trochu obavy, lebo je prvy krat. Akoze ak pojdes viackrat, uz to bude v pohode?
Lebo je to prvý krát. Takže sa ešte v budúcnosti chystáš? A tie srdiečka 🤨normálne mi z tohto príspevku príde , že sa už aj tešíš
Bola tu uz taka tema... upchatu nosnu dierku urcite preber s anesteziologom, to bude na jeho zodpovednost potom... ja som bola na kyretazi po MS v 11tt, zakrok je ale rovnaky... po zakroku sa zobudis po 15-45 min, podla toho, ako moc ta "nadroguju"... zobudis sa asi sama, oni budit nebudu, mala som na izbe pani, ktorej vyberali teliesko a ta spala 2 hodiny... a chvilku mas bolesti ako po MS a potom uz nic, budes trosku krvacat, ale ak nechytis daky zapal, tak to bude ok. Tie srdiecka su fakt nevhodne... ale tak co uz, kazdy sme nejaky 🤦♀️
Ved si z vas robi srandu a vy to beriete vazne, to nejaka pubiska tu pise
Kamaratka bola, tak ti mozem napisat, co viem. Viem, ze este v ten den ju pustili domov (strazila som jej syna). Po tom bolesti nemala, ale vecer a v noci este ano a silnejsie... Nieco ako silnejsia ms, aj nasledne krvacanie a krce.
Neviem, ako je to s tym upchatym nosom... No celkovo neviem ci ta uspia, ked mas nadchu... Je mozne, ze odmietnu, kvoli bezpecnosti.
Ak si niekto týmto príspevkom robí srandu, tak je to trápne a prajem ti, aby si raz v dospelosti nepoznala, aké to je potratiť. Ak je to myslené vážne, tak ak k takejto téme dávaš v pohode usmievavých smajlov a srdiečka, tak odporúčam rovno okrem upt absolvovať aj sterilizáciu. Bude lepšie sa nemnožiť, ak je téma upt na úsmevy.
Tak tým srdiečkam a smajlikom fakt nerozumiem. Akoby si šla na bežný nákup. Pochopíš asi až po "zákroku "
@katulienkax to bude tá čo tu nedávno písala,že že závislá na Mk a naschval zakladá témy
Ešte stále sa môžeš rozhodnúť pre život 💓
Ahoj 🙂 ďakujes aj za iné info, tak teda - ak je téma reálna, skús ešte pozrieť poradňu Alexis. Alebo rozhovor s niekým, kto možno uvidí veci viac z nadhľadu, viac možností... Ak takého nemáš, budem rada, ak napíšeš mne.
Tie srdiecka ,to sa mame tesit,ze bude dalsi zavrazdene novy cloviecik.?To je uz chore.Radcej sa spytaj fakt,ake psychicke problemy maju zeny ,az do konca zivota,len maloktora sa s tym prizna,To vedia len psychiatri,aj to nemozu vyzradit,lebo ,lekarske tajomnstvo.Psychoog da rady ,ale moc nepomoze,a zas pscychiater cely zivot tabetky,ktore ,pomozu len na chvilu,mozu zase poskodit ine organy ,pecen zlcknik, zaludok.tak ,ako ti tu radia alexis,pozri.A ,co ak potom zostanes sterilna.,a partner,manzel bude hciet dieta
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prepáč, neporadim, či sú bolesti, čo nie, podľa mňa nie. Ale prečo tie srdiečka pri príspevku?