Dve čiarky a vnútri len prázdno 😢

adrianka7d
16. máj 2019

Ahojte baby , s mužom sme sa snažili o bábo cca tri mesiace a podarilo sa dve čiarky ... Tak som sa už tešila ,plánovala a v stredu som bola na kontrole teším sa na tú malú fazulku že ju uvidím počítam že už by mal byť 8 tt a dr mi povie že tehotná som ale je tam len dutina bez plodu normálne som ostala ako obarená ani som nevedela čo sa jej mám opýtať proste nikdy by ma ani nenapadlo že sa také niečo môže stať .
Zajtra mam ísť ešte na kontrolu a buď hneď zajtra alebo v pondelok ma čaká kyret ...nemáte niekto niečo podobné ? Po akom čase ste sa začali snažiť znova ? A ešte máme ísť o dva týždne na wellness s ktorého asi nič mať nebudem keďže sa nebudem asi moc kúpať ... Ach ...nech to mám už za sebou

h_petra
16. máj 2019

Je mi to ľúto ☹

extempore
16. máj 2019

Určite si v 8tt? Lebo sa mohlo stať, že ovulácia bola neskôr a si menší tt. Tým pádom ešte plod nemusí byť vidieť. Každopádne držím palce 🙂

ruzasipova
16. máj 2019

@adrianka7d Urcite este pockaj. Nie kazda zena ma ovulaciu v strede cyklu, ale neskor a tym padom este nemoze byt vidiet akcia srdiecka.

nevludna
16. máj 2019

@adrianka7d je mi to luto. Po kyrete pockaj na prvu kramy a potom sa mozte zacat znovu snazit. Kup si alchymilkovy caj, je super pre hojenie maternice. Neboj, bude dobre. Cas leti, aj ked teraz sa ti to nezda.
Ja som mala kyret v januari v 13tt lebo prestalo bit srdce. Teraz je 2.mesiac co sa snazime opat

adrianka7d
autor
16. máj 2019

@h_petra ďakujem aj mne neskutočne 😢

extempore
16. máj 2019

@adrianka7d neboj sa, tak či tak, bude to ok

adrianka7d
autor
16. máj 2019

@extempore no neviem to povedať určite ... Ja som myslela že sa už nemôže objaviť . Až teraz som čítala tu na koňovi že sa môže objaviť . Tak mám stoho strach keďže som nevedela tak som chcela aj aby mi to hneď zajtra urobili nech to mám za sebou ... Ale teraz veru neviem čo urobiť ... A keby sa aj dieťatko objavilo bude zdravé ? Dr mi hovorila že by mu chýbali tie týždne .poslednú ms som mala 28.3 vtedy mi skončila . Ale mala som nepravidelný cyklus ... Najviac šťastná by som asi bola keby sa mi tam zajtra objavila tá fazuľka ...aj keď tomu veru neverím .keďže to je iba dva dni po predchádzajúcom sone .😭😭

adrianka7d
autor
16. máj 2019

@ruzasipova no hej musím sa ešte poradiť teda z doktorkou ...

adrianka7d
autor
16. máj 2019

@nevludna no hej neskutočne by som sa tešila keby sa tam zajtra ešte ten plod objavil 😭 hrozne chcem tomu veriť 😢

nevludna
16. máj 2019

@adrianka7d nvm preco ti tu pisu take nadeje:/ v 8tt uz ma byt vidiet srdce, nieto len plod:/

petulda333
16. máj 2019

@nevludna tak ak nie je v 8tt ale menej tak nemusi byt vidiet. Mne v 6tt nevidela nic...

nika3136
16. máj 2019

@adrianka7d Kúp si digitálny tehotenský test a vyskúšaj, mal by ti ukázať tt

lucineckalu
16. máj 2019

@adrianka7d presne toto iste sa stalo mne... neboj, kyret je v pohode... mne po kyrete odporúčali 5-6 cyklov vynechať... aj sme chceli... ale ani nevieme ako, a po 3. cykle mi meškala MS a už mi doma behajú dve princezné ;)
Hlavu hore a držím palce 🍀

adrianka7d
autor
16. máj 2019

@nika3136 a ukazuje to presne ? To by som veru mohla skúsiť rýchlo ráno ho kúpiť .ďakujem za radu .

bacoolka
16. máj 2019

My sme po kyretazi pockali na prvy menzes a poton sme sa zacali snazit znovu a podarilo sa, tak drzim palce, bude dobre neboj 🙂

adrianka7d
autor
16. máj 2019

@lucineckalu fíha ešte aj dvojičky ? Paráda ja neviem prečo ale mala som taký pocit pred týmto prvým Sonoma že tam budú dve a nakoniec nič .... Ja jedného synčeka už chavala Bohu mám .... A už som ho aj pripravovala po troške na druhé a ani ma nenapadlo takýto scenár .

hettinka
16. máj 2019

@adrianka7d zatiaľ sa neplas, ešte počkaj na ďalšie sono. Už som aj take počula, že sa babo objavilo neskôr, žena bola v inom týždni, ako si myslela a vypočítala. Držím palce. A keby nevyšlo, stáva sa aj to, že sa príroda s nezdravým tehotenstvom takto vysporiada. Uzi si wellness a znova samozete pokúsiť.

klaudia_kaja
16. máj 2019

Neboj sa nič, ja som mala tiež 3 týždne rozdiel podľa ms termín 14.12. podľa Soňa 30.12. a narodilo sa mi bábätko po novom roku vyše 4kg zdravy krásny batôžtek

lapaloma1987
16. máj 2019

Nedavaj si robit kyret...da sa to aj infuzkami len ti to nepovedia!!! Ja som si to odkrvacala sama....😊

adrianka7d
autor
16. máj 2019

@bacoolka no hej ja som veľmi zvedavá ako to dopadne mám ísť už od septembra do roboty tak by som ti chcela stihnúť ešte predtým ale neviem či sa to podarí asi bude skoro.

robinaty
16. máj 2019

@adrianka7d Ahoj 🙂 lmna dr poslal na cistenie so zamlcanym potratom a v nemocnici zachranili mna a teraz uz rocnu dcerku.
U nas bolo srdiecko vidiet az nieco po 8tt. Este ked ma z nemocnice pustali domov tak nebolo srdiecko. Az o tyzden na kontrole sa ukazalo. Dcerka je zdrava ,nemala ziadne problemy.
Ja by som asi este radsej pockala. Alebo sa skus este poradit,aby si nejak neohrozila aj seba
Drzim palce a ak to nevyslo teraz, nech vyjde na dalsikrat 🍀💓

c_est_la_vie
16. máj 2019

No mne lekar aj na klinike aj moj odporucal aspon 3 mesiace, idealne 6. Po prvom cykle mas sice sliznicu precistenu, ale krcek nemusi byt dostatocne silny, hapruju ti hormony, mentalne na tom nemusis byt este ok a navyse by si aj po kyrete mala mat “sestonedelie”, mas tam rany tak nech nechytis infekciu. My sme prvykrat na to sli po 6 mesiacoch a prva suloz naostro vysla a uz mam dve ciarocky. Prajem vela stastia

extempore
16. máj 2019

@lapaloma1987 tiež by som nešla na kyretáž... je to risk

extempore
16. máj 2019

@adrianka7d možno by som skúsila lekára s lepším, kvalitnejším sonom. A tiež ten digi test. A potom daj vedieť, ako to dopadlo. Držím silno palce.

adrianka7d
autor
16. máj 2019

@hettinka ďalšie sono mám zajtra ale je to len o dva dni tak asi tam nebude nič .😭..a s wellnessu pravdepodobne ja mať nič nebudem keďže budem asi po tejto kyretazi ... 😢

adrianka7d
autor
16. máj 2019

@extempore áno ten test sa pokúsim si zajtra urobiť ak ho zoženiem . Dúfam že sa mi podarí ho ešte aj ocikat pred tým ako pôjdem k doktorke.

hettinka
16. máj 2019

@adrianka7d tak veľa kúpať sa nebudeš môcť, ak zo teda tak bude. Ale aspoň si oddýchnes. Je to ťažké, my sme dvakrát mali // a nič z toho, až na tretíkrát sa podarilo. Syn už má 12 rokov.

adrianka7d
autor
16. máj 2019

@robinaty ďakujem pekne určite sa ešte poradím s doktorkou ona je vraj dobrá odborníčka čo počujem tak snáď mi dobre poradí...ďakujem pekne.

adrianka7d
autor
16. máj 2019

@c_est_la_vie no uvidím tiež ako to dopadne a kedy sa budeme na to citit. 😢

adrianka7d
autor
16. máj 2019

@extempore prečo nie ? Veď ak sa to nepodari tak treba vyčistiť nie ?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre