Dnes som prišla o bábo

23. okt 2023

Ahojte babulky, dnes som začala 11tt a na kontrole mi povedali, že bábätku prestalo biť srdiečko už od začiatku tehotenstva som mala komplikácie...krvácanie, špinenie a to len preto, lebo ma priateľ v jednom kuse stresoval, rozčuloval aj napriek tomu, že vedel aké mam rizikové tehu...
Vypisoval si s babami na pokeci, tinderi, badoo to som mu odpustila, pretože som zrejme nemyslela na seba, ale len na dieťa aby malo úplnú rodinu, otehotnela som s ním po krátkej dobe, niekedy mi naznačil aj to nepriamo, že keby som prišla o to bábo bolo by to pre obe strany lepšie, lebo sa nejak extra nepoznáme...dnes sa tak stalo, prišli sme o bábo oznámila som mu to a povedal, že nečakal, že ho to tak zasiahne a že keď som mu to oznámila mu to prišlo naozaj úprimne ľúto, dnes po práci príde za mnou a povedal, že chce prespať a byť pri mne celú noc, ale ja naozaj neviem čo mám robiť, pretože som si není istá či chcem mať takého človeka vo svojom živote po tomto všetkom ako sa počas tehotenstva ku mne správal a ABSOLÚTNE SOM NECITILA OD NEHO ŽIADNU PODPORU..Chcem mu povedať všetko čo mám na srdci a nech opustí dvere môjho bytu...nebudem zlá, jeho doženie všetko...karma je sviňa a každému sa všetko vráti...poďakujem mu za to dobré, ale aj zlé čo sme spolu zažili, pretože aspoň viem, že takého človeka mať vo svojom živote viac nechcem a bude jednému aj druhému lepšie keď na seba zabudneme, mám ho aj cez to všetko rada, ale už nevládzem...prosím o názor čo si o tom myslite, budem postupovať správne keď to s nim ukončím? Pretože keď to dieťa nejak nechcel a správal sa ku mne na niekdy naozaj zle neviem či bude dobré ak ostane pri mne v tomto ťažkom čase, alebo sa s tým vysporiadam skôr sama bez nebo.

irusa
23. okt 2023

dobré rozhodnutie...držím palce.... a je mi ľúto, že si prišla o bábätko

bykaterina
23. okt 2023

je mi luto ze si prisla o babatko,
Vypisoval si s babami na pokeci, tinderi, badoo no to uz by bolo pre mna pomyselna cervena ciara, a plus jeho spravanie. Myslis si ze sa zmeni ? nikdy ! utekaj co ti nohy stacia , takých možes mat na kazdy palec 10

anjelicek26
23. okt 2023

Uprimne ziadne hadky s priatelom srdiecko babatku nezastavia... a ani najkludnejsie tehu nezabrani zastaveniu srdiecka, ked babo nie je zdrave. Velmi ma mrzi tvoja strata, tiez sme si tym presli pred dvoma rokmi v 14.tyzdni... a aj velmi dlho trvalo, kym sa nam podarilo zasa otehotniet.

Ukonci to chces, ak sa hadate, pise si s inymi babami, nema moc zmysel drzat taky vztah... a na vysporiadanie sa zo stratou babatka treba casu, vela casu... uprimnu sustrast, drz sa.

tanyan
23. okt 2023

Neviem koľko máte rokov a ako dlho ste boli spolu. Často až kríza preverí silu vzťahu a odhalí skutočný charakter. Takáto situácia môže otvoriť oči a pomôcť usporiadať hodnoty. Možno naozaj potreboval takúto ranu, aby si uvedomil reálne hodnoty v živote.

denisa0504
23. okt 2023

Nezaslúži si ťa. Treba nájsť niekoho, kto si bude vážiť teba, svoje dieťa a kto nebude ako tento (neviem nájsť slušný výraz). Určite sa nenechaj ukecať a pri všelijakých sľuboch atď, si spomeň, čo ti spôsobil... Je mi ľúto, čím si prechádzaš, no je to šanca pre teba zariadiť si šťastný život s deťmi po boku milujúceho a dobrého muža

barbora0308
23. okt 2023

Ja som prisla o babatko v 17tt, zial sa spustil porod a uz sa nedalo nic spravit. Moj manzel stal pri mne cely cas, bol mi oporou a rovnako stali pri mne vsetcia moji blizsky...napriek tomu som sa musela s touto situaciou a svojimi pocitmi vysporiadat ja sama so sebou, nic ine mi nepomohlo, ani objatia, ci povzbudive slova. Tymto chcem iba poukazat na to, ze len preto, aby si mala v tomto obdobi niekoho pri sebe urcite nepokracuj vo vztahu, ktory ocividne nema buducnost.
Prajem ti velmi vela sil! ❤️

martinka13
23. okt 2023

Je to veľká rana, prísť o bábätko. Vie o tom svoje veľmi veľa žien. Podľa toho, čo píšeš, partner si nezaslúži ani Teba a ani dieťa. Odíď, daj si čas na vyrovnanie sa so stratou. Začneš nový život s niekym, s kým budeš šťastná.

floki1994
23. okt 2023

Ty teraz mysli na seba...smut a oplac to...jeho by som pri sebe nechcela podla toho co pises..strata babatka je velka bolest a zjavne ta este caka kyret alebo samocistenie...budes potrebovat silu a energiu na to a nie na chlapa co ti nie je oporou

martinusik91
23. okt 2023

Rozíď sa s ním čo najskôr. Je mi ľúto že si prišla o bábo. Ono vás ten smútok a strata možno na chvíľu zblíži, ale on sa nezmení.

viestta
23. okt 2023

S takym si sa mala rozist uz davno. Je to pre teba velmi tazke obdobie, ale ano, vela tvojich problemov vyriesi ak sa ho zbavis nadobro

ahhola
23. okt 2023

Neprišla si o babo, nebola si ani v 1/3 tehu. Príroda bola zrejme múdrejšia, ako vy dvaja. Po tom, co predviedol s nim chceš rozvíjať nejaký vzťah, na základe jeho úprimnej lutosti, potom, co do teba hustil, aby babo nebolo???

Skus to znova a lepsie.
S iným chlapom.
Henteho nakop do riti a môže si 24.hod denne vypisovať každéj vagine♦️

drahomirrra
23. okt 2023

Velmi ma mrzi tvoja strata. Naozaj. Ale evidentne panbozko vedel co robi. Dostala si sancu odist tak, aby ta s takym kretenom nic nepojilo a najst svojim detom otca, ktory bude za to stat.
Vyuzi ju.
Naozaj.

autor
23. okt 2023

Chcem sa všetkým poďakovať za silné povzbudivé slová, ďakujem ženy!!! ❤️🙏🏻

deti95060810
23. okt 2023

poslala by som ho do zadku... teraz si už môže tak akurát pískať....

popraj mu všetko dobré v živote a svoju bolesť prežívaj radšej sama....
držím ti palce.

bejbs123
23. okt 2023

Mrzi ma tvoja strata,ale ako pisu baby,utekaj od takeho chlapa,po case by to bolo len a len horsie a bola by si len ako jeho handra

mikadooo
23. okt 2023

Áno, správne. Chlapcovi odľahlo, že žiadne záväzky nebudú, tak zas chce byť chrumkavučký. Pre mňa by to bolo veľká červená stopka a tiež by som ho už viac nechcela za partnera.

juliacenc
23. okt 2023

Dobre rozhodnutie a mrzi ma tvoja strata

p.j.jacky
23. okt 2023

Možno odomna hnusne kruté ale dostala si sancu na nový začiatok . Chlap k ničomu a bábätko v nebicku . Kto vie čo by teba a mimi čakalo s takým chlapom . Drž sa . Určite nájdeš lepšieho chlapa a budete sa spoločne tesit na spoločne mimi 🌹

dadka128
24. okt 2023

Uprimne ? Asi by som si vydychla ale ze riadne, chapem, ze je to bolest prist o bábätko, ale ver mi, že zit by si tak nechcela, ani ostat sama na dieta.. takze drzim palce, aby si si našla lasku, tu pravú lasku ☺️ a s nim mala dieťatko po ktorom tuziš a budete ho chciet obaja..

babydesire
25. okt 2023

Sucitim stebou..potratila som tiez tak v 9tt..bolo to nase prve babatko..islo o missed ab. Je to uz viac ako 8rokov a tie slova mi zneju akoby dnes vyslovene - Nevidim akciu srdiecka a plod je mensi akoby mal byt.
Mam ale dobreho muza,mame 2deti..lubime sa a tuto stratu nesieme spolu ako aj radost z nasich dvoch deti, ktore mame.. do zivota potrebujes muza, ktory ti bude oporou, no je tazke posluchnut rozum ak srdce kaze presny opak...zelam vela stastia

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre