Ahojte, rada by som si prečítala vaše skúsenosti, ak sa tu nejaké nájdu. V 12tt som musela tehotenstvo prerušiť kyretážou kvoli vrodenym chybam plodu ktore boli nezlúčitelne so životom (viacero anomalii.. na srdci, opuch celeho plodu, dvojcievny pupočník, a iné...) Ak ste niečo podobné zažili, teda prerušili ste tehotenstvo kvoli vyvojovym chybám plodu... Aké bolo vaše dalšie tehotenstvo? Koľko po prerušení ste znovu otehotneli? Už sa to nezopakovalo a máte detičky zdravé? Ja nedokážem pochopiť prečo sa to stalo... V rodine aj mojej aj manželovej sú všetci zdraví, s niečim podobným sme sa ešte nestretli...
Stáva sa to,väčšinou sa to potratilo samo, niekdy žiaľ treba ísť na potrat. Verím za budeš mať zdravé bábätko a že sa to už nezopakuje. Držím palce
@denulkaa3 ahoj ja som potratila tri razy dva razy z toho potvrdena vyvojova chyba. A teraz mam konecne vysnenu 1,5 rocnu dcerku ktora je zdrava a velmi sa z nej tesime cela rodina. Netreba to vzdavat. Drzim palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
..mám 23 rokov a bolo to prvé tehotenstvo, všetko bolo super, tešili sme sa ako ešte nikdy... žial len do prvého skriningu..