Čo sa deje po spontánnom potrate?

vikinka128
21. aug 2021

Ahojte .. potrebujem radu, žiaľ.. pred mesiacom mi vyšiel pozitívny tehotenský test - jedna čiarka slabšia alo druhá, tá po pár dňoch začala silnieť .. po 2 týždňoch čo som testovala znova bola znova silnejšia ale stále nie 100%ná, následne práveže začala slabnúť a s tým sa mi spustilo špinenie. Lekárka, že nemám stresovať prídem o týždeň.
Momentálne zo mňa ide už tmavá krv v intervaloch - nie silné krvácanie. A také kúsky akoby sliznice ? Nie sú to zrazeniny, skôr akú kusy malinké kože.. je možné že to bol spontánny potrat ?

brrrrrciatko
21. aug 2021

@vikinka128 smer pohotovost

opium29
21. aug 2021

Bez na urgent🙏🏻

brrrrrciatko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
husarova140
21. aug 2021

@vikinka128 rýchlo pohotovosť

vierka0508
21. aug 2021

Ja som sa pri spontannom potrate vycistila narazovo, predchadzalo tomu najprv spinenie a slabe krvacanie, potom silne krce, v kratkych intervaloch, dalo by sa to prirovnať ku kontrakciam. Bola som na to upozornena, ze ked to pride mam prist na pohotovost, co som aj urobila a uz vtedy doktor povedal ze sa to vycistilo same.

simona139469
21. aug 2021

Bez na pohotovosť a nestrácajú čas na MK a to myslím v dobrom. Chod než bude neskoro

monulka205
21. aug 2021

@vikinka128 ahoj, asi ta nepotešim, ale takto som potratila, najprv slabé spinenie, potom tmavá krv a po pár dňoch silné krvácanie, ktoré trvalo asi 10dni... Tiež som volala dr, odpoveď že nemám stresovať, že niekedy ženy majú menzes počas tehotenstva a bla bla. Pri kontrole už bábo nebolo na uzv. Druhýkrát podobný scenár akurát vo vyššom štádiu, dr mi povedal na pohotovosti že babo už nežije, napriek tomu mi dal injekcie na udržanie plodu, ale nakoniec som aj tak skončila v nemocnici a robili mi okamžite kyretaz. Ak môžeš, choď čo najskôr na pohotovosť, ak nie je neskoro, vedia ešte zachrániť bábo. Injekciami plus liekmi, ktoré budeš užívať.

luci_ba
24. aug 2021

@vikinka128 chod k lekárovi alebo na pohotovosť. Treba skontrolovať, či sa všetko vyčistili same, resp. ak by bolo bábätko v poriadku, možno ešte sa bude dať zachrániť

vikinka128
autor
26. aug 2021

@vikinka128 bolo to už čistenie žiaľ..

luci_ba
26. aug 2021

@vikinka128 to je mi ľúto 😔

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre