Ahojte babi, idem si po radu keďže momentálne sama nestačím..idem rovno k veci. Prosím nesúďte ma, na všetko som mala svoje dôvody. Dala som urobiť na môjho priateľa test dôvery cez jednu profesionálnu agentúru.. Potrebovala som dôkaz o tom, čoho je môj muž schopný. Po necelom mesiaci som dostala dôkaz, kde je jasne ukázané, že môj muž si veselo dohadoval rande na ktoré dokonca aj prišiel. Skoro ma trafil šľak...čo by ste robili v mojom prípade? Opustiť či odpustiť? Myslíte, že už to neurobí keďže zistí že som na to prišla?
spravila si dobre, ze si si to dala overit, teraz mas dokaz. neostala by som v takom vztahu. cele zle.
@miriam1983 najhoršie, že to otočí celé na mna :(
A toto bude zas reklama na super službu 🙈
@zuzzka111 “čo ďalej” si si hádam premyslela predtým, ako si zaplatila agentúre za niečo, čo priemerne inteligentná osoba zvládne sama zadarmo. Keď zaplatím kaderníčke, tak viem, že chcem upraviť vlasy aby som vyzerala dobre. Ty si si zaplatila “test dôvery” aby si podľa výsledku urobila ďalší krok. Tak ho urob.
@acer11
@taskataska nedavno tu tiez pisala jedna, ale ona tam uz aj tu agenturu spomenula...a toto je zas len teraz registrovana co si zas dala otestovat chlapa agenturou...to si fakt myslia ze sme az tak tupe?
@zuzzka111 Co robit? Ved si priplat a ta agentura Ti isto poradi🙉
Neviem preco baby hned odsudzujete? Chce radu: ci zostat alebo odist a pokial by to bola reklama- bude adminom zmazana a dalsia vec: kto chce vyskusa kto nie, neda sa nahovorit aj ked tu bude xy tem o tej agenture. To uz mi pride ze ste tu podaktore expertky na vsetko 😉
Ale akože tá známa mala nejakú firmu čo je dlho na trhu. Že oni majú nejaké baby na to, používajú súkromné profili a tak, aby to nebolo moc nápadne. Dokonca im dáš aj info o svojom mužovi aby vedeli ako viesť konverzaciu 😂 a každý screen išiel jej na e-mail. A nakoniec sa jej pýtali či majú ísť aj na rande a ako ďaleko to ma nechať zájsť tá baba 🙈 ako fakt som nechápala 😂😂
Toto je fakt ubohé...tak Ked už ide človek cez agentúru zisťovať o druhom veci,tak asi za tým účelom,či vzťah má význam,alebo nie....🤦 A nie sa tu ešte vypytovať...na šak odpusť mi teda keď nevieš 😆
@zuzzka111 No tak dať ho sledovať bol podraz,ak si ho dala sledovať musel byť v niečom problém keby bolo všetko v pohode tak ťa dať ho sledovať
a testovať ani nenapadne.🤔By som sa zamyslela nad dôvodmi čo ťa viedli k sledovaniu možno aj nad sebou sa zamyslieť či si niečo nepokazila🤨.Inak čo ak ti na to prišiel, že ho sleduješ agentúrou a urobil ti to naschvál.🙄Ak nie je celkom blbý mohlo sa stať že ti na ten podvod prišiel a čaká čo urobíš🙃.Ak si ho dala sledovať namiesto otvorenej debaty si to dokazila a dôvod na zahýbanie si mu dala sama,ale ak to má byť reklama na nejakú prihlúplu agentúru tak je to ozaj trápne🤦
to si musis zodpovedat len ty sama, je to tvoj zivot, tvoja sebaucta, tvoja buducnost
Ľudia už fakt nevedia s čím "podnikať". Úbohé.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzzka111 dokazala by si s nim fungovat dalej? Nemysliet na to,ze toto bezne robi?