Chcela som ísť na umelé prerušenie tehotenstva

2. jan 2025

Ahojte, davno som tu pisala diskusiu kedy som chcela ist na UPT a usla som z prijmu. Mam skoro rocnu slecnu a je mojim vsetkym, milujem ju najviac na svete aj keď je to strasne tazke aj vdaka vetam ktore som citala tu som si uvedomila ze to babatko malo byt moje. Neviem si predstavit zivot bez nej

simca115
2. jan 2025

Ži a nechaj žiť. Urobila si dobre 🙂

maja22
2. jan 2025

Blahoželám k správnemu rozhodnutiu a k dcérke 🙂 Nech sa vám obom v živote darí ❤️

kacena4
2. jan 2025

drzim palceky nech sa vam dari v zivote obom

anjelicek26
2. jan 2025

Vsetko zvladnete, drzim palce.

luccija
2. jan 2025

To je pekné, že si sa ozvala❤️

ahhola
2. jan 2025

Mala si stastie na nas😂
a aj na chlapa, kolki hucia do zeny, ze to musi dat prec, tvoj to bral ako?

kulumulu123
2. jan 2025

@ahhola co myslíš ako asi keď chcela ísť na utp????

ahhola
2. jan 2025

@kulumulu123 nemyslim si nic, preto sa pytam, ako to mal on a ci funguje ako otec. To ze chcela ist na UPT neznamena, ze to chcel aj on.

any_soj
3. jan 2025

Teším sa s tebou 🙂 myslím, že si pamätám tvoj príspevok, aj to, ako si písala, že si ušla. Všetko dobré ti prajem

mimusina
4. jan 2025

Najskôr zo ❤️ blahoželám k správnemu rozhodnutiu. Tiež som mama krásnej dcérky pre nas vytúženej, získala si tú najlepšiu partacku vo svojim živote😘. Vždy Ti dodá silu, energiu, keď to budeš potrebovať. Si silná, spolu všetko zvládnete. Mať dcéru je najväčšie požehnanie🙏posielam veľké objatie😍.

lucky_girl
13. jan 2025

Len či budeš taká šťastná, aj keď sa tvoja dcéra bude v živote s niečím trápiť.

maja22
13. jan 2025

@lucky_girl Načo bol dobrý tento komentár? Niečo ťa trápi, tak si potrebuješ svoju frustráciu vybiť na iných? Keď nevieš človeka povzbudiť, je lepšie mlčať.

any_soj
14. jan 2025

@lucky_girl každý z nás sa v živote s niečím trápi. Všetky naše deti stretne počas života utrpenie a bolesť. Ale utrpenie nemožno odstraňovať tak, že odstránime trpiacich.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre