Čaká ma druhý kyret

bebaa
23. apr 2023

Prosim Vas, podarilo sa niektorej z Vas po dvoch kyretoch donosit dietatko?

elia9
23. apr 2023

Áno 🙂

domka222
23. apr 2023

Áno

miselkat
23. apr 2023

Áno

kubjatka
23. apr 2023

Mne po troch

bebaa
autor
23. apr 2023

@elia9
@domka222
@miselkat
@kubjatka
Ake vysetrenia ste podstupili? Co Vam zistili?

kubjatka
23. apr 2023

@bebaa my sme boli všade, kam sa dalo a nezistili nič. Nakoniec som sa ja sama spýtala gynekológa na fraxiparine, poslal ma na hematológiu, tam mi zas nenašli nič, ako aj predtým, ale preventívne mi predpísali fraxík, brala som celé tehotenstvo a donosila som v pohode. Teraz som v 37tt s druhým a nepichám si nič 🙂

miselkat
23. apr 2023

@bebaa Mala som už za sebou hematológiu, takže ďalšie dve tehotenstvá som pichala fraxiparín.

bebaa
autor
23. apr 2023

@kubjatka
@miselkat
Lutujem, ze som to neriesila uz po prvom..
Ale mam doma uz 12 rocneho syna, tak som si myslela ze to je len hlupa nahoda...

ivik4
23. apr 2023

Ano

domka222
23. apr 2023

@bebaa u mňa sa zistila hematologická chyba

bebaa
autor
23. apr 2023

@domka222 tiez sa chystam objednat..

pankpanda
23. apr 2023

Ja som tiez po dvoch kyretoch stastne vynosila dieťa, chybu mi nenašli, bola som všade.

bebaa
autor
23. apr 2023

@pankpanda sla si do toho bez vysledkov vysetreni, alebo ste to skusili iba tak 3x???

pankpanda
24. apr 2023

@bebaa výsledky som mala, tak ja som isla, ale vypýtala som si potom pre stresy fraxiparin asi v siedmom týždni, aj ked mi ho nebolo treba,pichala som si potom až do konca.

floki1994
24. apr 2023

@bebaa ano sestra tak mala ale po dvoch sa odporuca uz pobehat lekarov...urcite si aspon daj urobot hematologicke testy ;) pri urcitych hematologickych mutaciach cim je vek vyssi tym je vacsie riziko potratu (zena o tom ani nemusi vediet ked prve babo vynosila bez problemov)..mozno ti staci len nasadit injekcie/lieky

basska_b
24. apr 2023

@bebaa Ja ano, ale jeden z tych dvoch kyretov nebol potrat, ale zadrzany kus placenty po porode... nesla som na ziadne vysetrenia, proste som len pockala par mesiacov, kym sa maternica zotavi

bebaa
autor
24. apr 2023

@floki1994 Dakujem, urcite sa chystam. Sestre nieco zistili?

floki1994
24. apr 2023

@bebaa áno trombofilný stav-Leiden mutácia...je to dedičné (po ocovi v našom pripade) a mám to aj ja čiže ja už celé tehu pichám clexane

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre