Bitka od mamy-pokračovanie.

1. dec 2019

Dobrý večer najskôr sa chcem veľmi pekne poďakovať tým, ktorí sa zapojili k mojej téme a povedali svoje názory za ktoré som vďačná, posunuli má vpred😊💌
Povedala som to starým rodičom,ktorí sa s mamou o Tom rozprávali odvtedy je mama trochu iná, láskyplná, milá, dobrá proste mama,aká už dávno nebola na malinkú už toľko nekričí zvýši hlas to áno,ale to je potrebné si myslím,mňa už nebije a nekričí na mňa za všetko dokonca sa mi ospravedlnila a vysvetlila,že má toho veľa a neuvedomila si,že to čo robí určite správne nie je tiež som sa za svoje správanie ospravedlnila a zrazu je všetko iné snáď to bude už len dobré ešte raz veľmi pekné ďakujem a pre tých,ktorí nevedia o čo ide pridávam link na prvú tému.
Všetkým šťastnú prvú adventnú nedeľu 😊🙏🎄

h2
1. dec 2019

Želám už len všetko dobré! ♥️♥️♥️

autor
1. dec 2019

@h2 veľmi pekne ďakujem naozaj som nedúfala že to môže dopadnúť takto skôr ďalšiu bitku som čakala

brita7777
1. dec 2019

Super správy !!!

h2
1. dec 2019

Len dúfam, že to mame aj vydrží...

hivanik
1. dec 2019

Super, tesim sa.

halienka
1. dec 2019

to je tak super, keď niečo takto dobre skončí, moc ti to prajem, a ponaučenie z tohto - vždy je možnosť veci zmeniť ak sa o to pokúsiš a porozprávaš sa., vysvetlíš svoje pocity. Prajem ti veľa šťastia 🍀

tinapa
1. dec 2019

Slzy mi tečú po lícach.. Dojímavé, prajem vám všetkým šťastný život..

3009
1. dec 2019

Aj ja som rada, že sa to k lepšiemu obrátilo. Nikdy sa netreba báť sa s akýmkoľvek trápením niekomu zdôveriť, to platí či si dieťa alebo budeš už dospelá. Prajem pekné vianočné sviatky.

amienne
1. dec 2019

💙💙💙

veuska2
2. dec 2019

Velmi sa tesim,prajem celej rodine vsetko dobre ❤❤❤

autor
2. dec 2019

@veuska2
@amienne
@3009
@tinapa
@halienka
@hivanik
@h2
@brita7777 ďakujem veľmi pekne😊🙏😊

lenka_da
2. dec 2019

negymama
2. dec 2019

aka krasna sprava, pozdravujeme celu vasu rodinku, starkych, mamku, drzte sa a pomahajte si vzajomne.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre