Biochemko

26. apr 2022

Ahojte. Iba sa chcem spýtať na skúsenosti. S najväčšou pravdepodobnosťou som prekonala biochemické tehotensto. Ms meškala týždeň, testy silneli veľmi pomaličky. Vracala som cez deň aj v noci, točenie hlavy, bolesť krížov a pichanie v podbrušku. No po týždni prišla mrcha, testy postupne biele, ale stále mi je zle, točí sa mi hlava. Mrcha je rovnaká ako býva, len bez kúskov sliznice. Dokedy vám po biochemku bolo “kadejako”?

miskamicha
26. apr 2022

Ahoj. Mne sa to stalo uz 4 x a bolo to stale rozne. Zial stava sa to velmi casto. Testy silneli pomaly...pri prvkm mi aj pomaly klesalo hcg z 300 za tyzden na 60...kym uplne nekleslo na 0 nedostala som ani menstruaciu a bolo mi kadejako, bolest prst na zvracanie atd. Co je divne...lebo pri prosperujucom tehu mi zacali vsetky priznaky az v 7-8 tyzdni. Drzim palce a verjm ze sa coskoro podari 😉

lula3108
26. apr 2022

No podla mna toto nie je biochemickw tehotenstvo. Po tyzdni od meskania si bola uz cca 5tt(mozno aj 6tt) cize to je uz MA. Biochemicke je take, kedy ms bud ani nemeska alebo meska len tak den dva a vlastne ak by si netestovala tak ani nevies ze si tehotna. Bola si sa dat skontrolovat na gynekologii?

autor
26. apr 2022

@lula3108 nebola, iba včera som začala krvácať…

miskamicha
26. apr 2022

@lula3108 ja som mala biochemicke a menstruacia meskala 14 dni a to mam cyklus ako hodinky 28 dni...hcg nevyslo na viac ako 250...cize na sone nebolo nic vidno. ..mne velmi pomaly klesalo hcg a az ked bolo pod 10 dosla menstruacia. Nalsedne 2x hcg 14 dpo 33 a menstruacia 8 dni nikde..teraz 4.biochemicke menstruacia meskala iba den..testy nesilneli.
MA je vtedy ak uz nieco vidno na sone..bud gestacny vak alebo aj plodik ktoremu zial nebola zachytena akcia srdiecka resp. Prestalo bit alebo anembryomola🙂 kazde telo je ine a inak reaguje a na rozne zmeny. Bicohemicke sa vola preto lebo bolo zachytene iba hcg z krvi /chemicky/. Pri MA by na teste boli uz kolajnice pretoze hcg by bolo vyssie ako 1000.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre