Ahojte. Skoro koncom decembra 2022 som mala po skoro týždňovom meškaní menštruácie pozitívny tehotenský test a následne o pár hodín som dostala veľmi silnú menštruáciu, kde som si myslela že skončím na pohotovosti. Myslela som, že test bol falošne pozitívny, ale predpokladám, že tu prišlo k biochemickému. No tu prišli problémy. Odvtedy mám nepravidelnú menštruáciu s veľmi meškaním a dosť časté pobolievanie podbruška, či krvavý výtok mimo menštruácie alebo aj mimo ovulácie. Odvtedy som bola u lekárky na ročnej prehliadke niekedy v marci, kde robia testy na choroby a aj som jej zabudla povedať o tom decembri. Ale je možné, že tieto problémy, prípadne zmeny čo mám odvtedy môžu byť zapríčinené práve tým biochemickým? Má niekto skúsenosť žeby sa s ním dialo niečo práve po biochemickom?
Kedysi ženy,keď mali "biochemické tehotenstvo",tak mali len silnejšiu MS a neriešili. Pochybujem,že par týždňové tehotenstvo ti urobi takéto výkyvy. Takže šup opäť k lekárne a nezabudni na to najdôležitejšie. Lebo od decembra dlhá doba.
@nelca0510 ja som s lekárkou riešila tieto problémy, aj to krvácanie mimo menštruácie, bolesti aj všetko. Zakaždým mi povie, že je to normálne. No mne sa to nezdá normálne
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ešte sa opravím. To krvácanie mimo som mala 2 max 3 mesiace po tomto incidente. Teraz už 2 mesiace je kľud.