Bábätku nebije srdiečko, čakanie na kyretáž

luciiya_
10. aug 2024

Ahojte .. včera (piatok) v 12+2tt som si všimla po tom ako som bola na wc že trošku špiním .. neskôr po utretí to bolo také ružové .. Šla som na pohotovosť .. Tam mi povedali že bábätku nebije srdiečko od 9+1tt .. 😓 Objednali ma na kyretáž až vo štvrok … Stým že keby začnem krvácať alebo keby mám bolesti mám hneď prísť .. Takže od 9 týždňa mám v sebe mŕtvy plod a ďalší týždeň mám čakať 😓..
Chcem sa spýtať , čakali ste niektorá takto dlho ako ja kým vám kyretáž spravili? Alebo sa vám to spustilo same?

barka1
10. aug 2024

@luciiya_ špinenie v 11+0, plod bol velký 6+2, takže bol vo mne skoro mesiac bez akcie...nastastie som potratila sama, spustil sa mi na druhý den od zaciatku špinenia. V následujucom cykle som otehotnela, s úspešnym koncom.

nikaeli
10. aug 2024

@luciiya_ hneď ma tam nechali a na druhý deň čistili (keby som predtým nejedla, šla by som hneď na zákrok). A to som bola ráno v poradni a bolo vše ok. Poobede kŕče, špinenie a večer už aj krv ako pri začínajúcom menzese.
A podobne ako kočka vyššie, o tri mesiace som otehotnela a hoci som polovicu tehotenstva špinila, fešák už pôjde do školy 👨🏻 Posielam objatie 💚 drž sa.

ina2405
10. aug 2024

@luciiya_ v 9.tt som sa prestala cítiť tehotná, babo bolo veľké tak na 7.tt, bez akcie. Nechcela som kyret, doktor schválil konzervatívny postup. O 10 dní som začala krvácať, ale aj tak som sa čisteniu nevyhla. Otehotnela som o 2 mesiace, hneď ako sme mali dovolené snažiť sa.

mircalla
10. aug 2024

@luciiya_ Spravili hned

sara07
10. aug 2024

niekedy je lepšie ked spontánne potratíš, ak si začala špinit zrejme sa to spušta ,niekedy sa tak vyčistíš že kyretaži sa vyhneš
zhodnotili že je to lepšie, oni videli sono , však ked pôjdeš vo štvrtok sa spýtaj prečo tak neskoro .. každá je iná a sono videli oni nie my

mircalla
10. aug 2024

@luciiya_ Este uvediem, ze som uz v oboch pripadoch velmi krvacala

luciiya_
autor
10. aug 2024

Ja som včera trošku špinila .. dnes nič uplne čisté .. Tak neviem .. uvidim čo bude do toho štvrtku 🙄🙏🏻

ina2405
10. aug 2024

@luciiya_ držím palce

floki1994
10. aug 2024

@luciiya_ na kontrole v 19tt mi povedali ze babatko nezije...zodpovedalo velkpstou 16tt...cize 3 tyzdne skm nosila mrtve babo...bud rasa za kyret..ja som musela.porodit mrtve miminko...kyret prespis ..je to samozrejme psuchicky narocne ...drzim palce

daom
10. aug 2024

@luciiya_ ja som to mala presne ako ty, v 12tt kontrola, od 9 tého nebilo srdiečko, kyretaz som mala až o 10 dni..u mňa sa nespustilo samé. Držím ti palce, viem čo prežívaš😪

dadushka007
10. aug 2024

Mne povedali, nech si vybavím vsetky predoperacne vyšetrenia a keď to budem mat, nech sa prídem objednať na kyret. Aši týždeň mi trvalo to povybavovat. Hrozne, viac ako týždeň vedieť ze mam mŕtve dieťa v bruchu, chcela som to mat čo najskôr za sebou. O dva cykly som otehotnela a úspešne dotiahla až do konca.

marcela199
11. aug 2024

Ja som špinila v 7tt trosku, na kontrolu som isla v 9tt kde mi doktorka povedala že plod je velkostou na 6+4, na kyret som išla 5 dni po zisteni. Nekrvacala som ani nešpinila, nemala som žiadne bolesti ani pred kyretom ani po ňom.

cca123
12. aug 2024

@luciiya_ ja som mala MA v 12tt prestalo sa vyvíjať v 6tt ale nebola som na kyrete vyčistila som sa sama s pomocou misoprostolu

pet888
13. aug 2024

@luciiya_ pokial nemas ziadne problemy, tak je v poriadku takto dlhsie cakat. Same sa to nemusi spustit aj niekolko tyzdnov, je to individualne.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre