Bábätku nebije srdiečko

michaela404
8. feb 2024

Dobrý večer dnes som bola u gynekológa a zistil ze bábätku nebije srdiečko aj v nemocnici mi to potvrdili 14 na Valentína som objednaná na vyskrab už som si aj poplakala aj sa stim zmierila nemala som žiadne komplikácie chcem sa vás spýtať kedy ste začali skúšať potom ak sa vám niečo také stalo ďakujem 😞

13riska13
8. feb 2024

O babetko sme prisli v 13 tt diagnoza ma babetku proste nebilo srdiecko v 7tt mi povedala lekarka ze je mensie ale ok dobehne to a akcia srdiecka bola a pri dalsej kontrole uz nie bola som na vyskrab a kazali nam pockat 3 mesiace minimalne a uz mame doma naseho duhoveho 9 mesacneho chlapceka ale nikdy na nasho anjelika nezabudneme kludne napis aj do spravy ak budes mat potrebu porozpravat sa s niekym mne to vtedy pomohlo

zuzinka888
8. feb 2024

Mrzi ma to. Aj ja som si tymto presla, takze presne viem....... Lekari odporucaju aspon 3 mesiace nechat telo " oddychnut" . Posielam objatie.

ankare
8. feb 2024

@michaela404 to ma mrzí 😔 držím palce! ❤️

michaela404
autor
8. feb 2024

@13riska13 ďakujem

michaela404
autor
8. feb 2024

@ankare ďakujem

michaela404
autor
8. feb 2024

@zuzinka888 ďakujem

vanilkovazmrzka
8. feb 2024

😢💔

barka1
9. feb 2024

@michaela404 Ideálne by bolo, keby sa potrat spustil sám. To sa stalo mne. Na doporučenie dr. sme sa snažili hned po prvej MS od potratu. Takze namiesto v máji som rodila v auguste. Vela síl zelam.

katka1389
9. feb 2024

@michaela404 ja az tak za tri mesiace ja som mala prve dievcatko bez problemov ,druhe tiez nebilo srdiecko a potom mam chlapceka tak sa neboj ....

michaela404
autor
9. feb 2024

@barka1 mne sa včera spustila krv no jak menštruácia a dnes idem ešte vybaviť interne predoperacne ale teraz neviem ci mam ísť na to čistenie keď už som tam objednaná ci mam zavolať gynekologovi

smajliica
9. feb 2024

@michaela404 je mi to úprimne ľúto. My sme zistili že nebije srdiečko v 12+2 ale prestalo sa vyvíjať v 9 týždni, dostala som tabletky. Cca 6 týždňov po potrate som mala ešte 1 MS a potom som otehotnela. Držím palce nech to nabudúce dobre dopadne ❤️
A zavolaj gynekológovi, asi sa ti spustí potrat sám. Je to oveľa lepšie.

kvadrinkaaa
9. feb 2024

Tiez som si tym prešla, ale ja som nesla na čistenie. Vyčistila som sa sama doma, vsetko odišlo začiatkom marca a v júni som zistila, ze som opäť tehotná ♥️ uz cakam na pôrod ♥️ drzim palčeky

vandica
9. feb 2024

@michaela404 veľmi ma to mrzí, buď silná ❤️ Prešla som si tým dvakrát, akurát sa mi to spustilo samé. Keď už krvácas, do Valentína ti to hádam odíde samé. V tom prípade sa môžete začať snažiť skôr, ako keby ideš na čistenie. V apríli som potratila, v máji bola jedna MS, a v júni som otehotnela.

anabela2111
9. feb 2024

@michaela404 telo sa môže vyčistiť samé, ale taktiež sa môže niečo skomplikovať. Uvidíš ako bude krvácanie prebiehať, podľa toho zváž pohotovosť.
Ja som sa vycistila sama, a hneď po prvej MS som bola opäť tehotná, tak mamiesto vo februári sa mi bábätko narodil v júni. Keď je potrat samovoľný, bez umelých zásahov, telo je pripravené na otehotnenie, po umelom prerušení je vhodné počkať. Veľa šťastia🍀

tenerifka
9. feb 2024

@michaela404 pravdepodobne nebudes potrebovat ziadny lekarsky zasah, priroda je mudra a tvoje telo vie, co robi. Nenechaj do seba zbytocne rypat, v zahranici sa robi kyret az ked sa potrat nespusti do urcitej doby sam

tenerifka
9. feb 2024

A takisto sa nedoporocuje cakat dlho na pokus o dalsie tehotenstvo, vacsina ma dalsie uz zdrave tehotenstvo hned po prvej ms (pri kyrete je to ine, tam ti zoskrabu aj to, co by normalne nemali a maternica je potom oslabena)

erika212
9. feb 2024

Sleduj si krvácanie. Keď odoznie, tak chod k svojmu lekárovi na sono. Musí skontrolovať, či všetko odišlo. Ale ak by si mala počas krvácanie veľmi silné kŕče a veľa krvi, prípadne teplotu, tak hneď pohotovosť. Mám to niekoľko krát za sebou a ľahšie sa telo spamätá po samovolnom vycisteni.

snazilka_bio_mamka
9. feb 2024

AHoj, velmi ma to mrzí, tiež som si tým prešla. V ktorom tt by si mala byť?

michaela404
autor
9. feb 2024

@snazilka_bio_mamka teraz som v 8 týždny a vyskrab by mi mali robiť vlastne v 9 tyzdny

wishes
9. feb 2024

Ahoj, bola som na sono v 8 tyzdni, nieco sa im nepozdavalo a dalsie sono som mala az v 13 tyzdni a vtedy zistili, ze babatku nebije srdiecko… bol to strasny pocit a hlavne to, ze som mesiac v sebe nosila mrtvy plod a ani som o tom netusila… kyretaz bola narocna, kedze uz bol uplne rozpadnuty, vyschnuty a prilepeny na stenach, ale nakoniec to dopadlo uspesne….
vsetci starsi lekari mi odporucali cakat, absolvovat rozne vysetrenia ako napr endokrinologia, hematologia, alergologia…..
ale ja som nechcela uz viac cakat a aj dobre som urobila 🙂 medzitym som samozrejme absolvovala vyssie spomenute vysetrenia, ale zaroven do 2 mesiacov som otehotnela…. som rada, ze som necakala za vysledkami, lebo aj tak mi nikde nic nezistili….
Momentalne som uz v 9 mesiaci tehotenstva, vsetko je super, ukazkove a ja ani neviem, ze som tehotna a uz sa neviem dockat porodu 🙂

taktiez uz do toho druheho tehotenstva som sla s tym, ze som dost tlacila na pilu, uzivali sme inofolic, folandrol, gynex, alechemilku, kotvicnik a mnoho dalsieho….. zaroven, hned ked som zistila, ze som tehotna som sa testovala asi skoro kazdy den a hned som si zabezpecila angelsounds, co som od 9 tyzdna stale pocuvala srdiecko minimalne 3x denne 🙂 uz momentalne kvoli kopancom a stikutke nemozem ani spat 😂

takze dufam, ze to u teba dopadne minimalne tak dobre ako u mna, prajem ti to a drzim palce ❤️
na stare tehotenstvo uz nechcem spominat, takze som rada, ze za 2 mesiace som na to kvazi zabudla a momentalne mam dovod byt statna 🤗

zanzilady
9. feb 2024

Ahoj, mne v 9tt prestalo byt srdiečko tiež, ukázalo sa že už cca 2t nebije. Našťastie ja sim sa vyčistila sama. Je to oveľa lepšie, sk si teda začala krvácať tak by si mala ísť na kontrolu či sa vyčistilo všetko. Mali sme od Dr dovolené snažiť sa toez. Minuly cyklus som už mala pozitívne testy ale ms nakoniec prišla takze biochemické. Teraz dúfam že ms nepríde. Potratila som v novembri. Drž sa a posielam duhu pre dúhové babatko

benny2020
9. feb 2024

@michaela404 tiež som to takto mala...prestalo byť srdiečko.....samé sa to aj spustilo,samé to odišlo....bolo to v máji....v júli som zostala tehu,po prvej ms....a už mi tu skoro 4 roky vrieska 😁 a robí radosť ❤️ držím palce .

michaela404
autor
10. feb 2024

@benny2020 ďakujem za podporu dúfam ze aj ja budem mat také šťastie

michaela404
autor
11. feb 2024

@wishes ja idem nakoniec stedu na tu kyretaž lebo injekcie mi nepomáhajú sa čistiť od kyretaže ste sa kedy začali snažiť o dalsie bábätko

wishes
11. feb 2024

@michaela404 snazit sme sa zacali ihned po prvej mestruacii, este aj druha prisla a tretiu som uz nedostala 🙂 takze kvazi na druhy mesiac sa zadarilo… drzim palce 🙂

13riska13
11. feb 2024

@michaela404 od kyretu nam kazali pockat 3 cykly

michaela404
autor
12. feb 2024

@wishes ďakujem ved uvidím ako to bude somnou

michaela404
autor
12. feb 2024

@13riska13 ďakujem

michaela404
autor
14. feb 2024

@wishes chcem sa spýtať aj nejaké vitaminy ste brala ako ste sa druhý krát snažili ďakujem

wishes
14. feb 2024

@michaela404 hlavne inofolic, folandrol, gynex a caje alchemilku a kotvicnik…. uz potom len zinok apod. 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre