Ahojte. Podľa sona som v 7tt, žiaľ bez embrya. Včera som začala krvácať-hnedá/tmavá krv, dnes silnejšie už aj troška červenú, včera HCG 22600, za 40min budem vedieť výsledky z dnešného dňa nakoľko krvácanie je intenzívnejšie aj bolesti. Chcela by som sa vyhnúť kyretáži. 😔😔😔😔
Prosím naozaj skúsenosti ktorá ste zvládli samočistenie, čo ste pili okrem alchemilky? Co by ste ešte poradili? Ďakujem za každú radu. Rátam aj s tým,že ak niečo bude musieť byt kyret, ale chcem to skúsiť najskôr bez
@yamahka ďakujem ti moc krásne...takže dnešné HCG 17735, menštruačné krvacanie ako keby, uvarila som si alchemilku, mam z pohotovosti dve tabletky,ráno mam dat jedni večer druhu a dúfam,že sa vycistim😭 moc krásne ďakujem, že si si nasla čas a aj za povzbudenie a tvoju skúsenosť. Víno nechcem dávať keď mam tabletku,aj keď by to troška zmiernilo ,,bolesť,, vieš akú myslím
@babatko2023 Neboj sa nič. Ty to zvládnes!! Len pekne pi čajík s alchemilky. Ja som nemala ani takéto tabletky. Vyčistila som sa úplne sama, aj keď som bola objednaná na kyretaz. Ale ešteže si to príroda zariadila inak.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@babatko2023 Je mi to ľúto, ja som mala taktiež podobne, tak som si otvorila červené víno, pila som ho celú fľašu a kupala sa v horúcom vani. A uz to išlo zo mňa na druhý deň a potom večer tlaky, to už zo mňa vypudilo. Uľavilo sa mi. Prvá menštruácia prišla až po štyroch týždňoch od potratu. Držím palce. Si silná než si myslíš!