Ako u vás zaúčinkoval Mispregnol?

maria535
23. feb 2024

Prosim vas ktore ste si tymto museli tiez bohuzial prejst..ako u vas zaucinkoval Mispregnol a kolko davok ste dostali kym sa podarilo vycistit? …som po druhom MA 9tt a mam pocit ze sa tomu nejako nechce a uz ma chyta zufalstvo ze budem musiet na kyretaz😔😞dakujem za kazdu radu

krasneleto
23. feb 2024

@maria535 mozno odveci, ale preco si nesla rovno?

maria535
autor
23. feb 2024

@krasneleto mam uz za sebou jeden kyret ani nie pred rokom aj konizaciu krcka…odporucali mi to viac kedze kyret je predsa tazsi zasah a v prvom pripade som bola uz v 13tt teraz to skoncilo v 7…a co sa prveho kyretu tyka aj tak ma zle vycistili a docistovali ma misoprostolom 😞..je tazko sa rozhodovat v takej situacii v takom emocionalnom rozpolozeni ze co je najlepsie urobit…

kiki68
23. feb 2024

@maria535 nemam s tym priamo skusenosti ( Ja som mala zial kyret), ale baby v Rakusku dostali skoro vzdy iba tabletky a svihali do nich po dvoch tabletkach denne myslim ( ale neviem ake nazvy), nakolko mame mozno iny nazov v Rakusku pre toto iste liecivo. A skoro kazdej sa podarilo do tyzdna vycistit. Mne napr este dopichli po kyrete oxytocin a nospa. Lebo som mala dost krce. Hlavne sa musis informovat priamo, ze kolko ma co trvat este. Chapem, ze v tejto situacii je to takto lepsi sposob. Aby si mohla donosit este babatko. Drzim palce

kiki68
23. feb 2024

@maria535 Este ma napadlo, ze kamoska dostala Este zvlast v nemocke nejake tycinky do krcka. Po 12 hod opakovane podanie sa to spustilo. Davali jej vela liekov od bolesti. Kedze uz sa nic zachranit nedalo, tak to riesili takto.

linda5678
23. feb 2024

@maria535 davali mi len po pol tabletke pod jazyk zakazdym, okolo 10:00 prvu aj s tycinkami do krcka a s piatou sa to spustilo. Vraj to bol ten rychlejsi pripad. Ja som ale bola v o dost vyssom tyzdni 😢Verim, ze to budes mat coskoro za sebou, drz sa ❤️

maria535
autor
23. feb 2024

@kiki68 velmi vam dakujem za odpoved …ano myslim ze je viacero druhov tychto tabliet v ruzinove som dostala misoprostol teraz v Bory misopregnol ale to to iste…dali mi tiez po 2 tablety naraz jednu davku predvcerom a jednu dnes rano…mam sa dostavit v pondelok teda ako sa to pohlo …v pripade problemov hlavne teploty na urgent rovno…len ta prva davka predvcerom zaberala hned bolesti po cca 2h silne ale trvali asi 4h a potom krvacanie ale take po castiach aj nejake vacsie zrazeniny a potom sa to stoplo😞..dnes zatial bolesti mam ale znesitelne ale krvacanie len ked troska pochodim zrazeniny ale ziadne akoby to slabsie ucinkovalo 😔viem ze len trpezlivost asi pomoze ze je to nejaky proces len vela zien tu co som co to precitala tak mali neskutocne krvacave stavy a neznesitelne bolesti a ja nejak nic 😞bojim sa velmi

maria535
autor
23. feb 2024

@linda5678 a davali vam misoprostol? lebo ten som minuly rok pri prvom dostala cez usta ale to bolo uz az po kyrete na docistenie ale teraz tento misopregnol zdola…

maria535
autor
23. feb 2024

@linda5678 este sa opytam ak mozem v akom tyzdni ste boli?

kiki68
23. feb 2024

@maria535 a nemozu supnut este ten oxytocin u nich? To vie spustit krasny kolotoc. V Rakusku kym neni vysoky zapal, tak skusaju takto aj tyzden a viac. Vzdy podaju lieky a ides domov. Ale toto je podobne ako vidim. Takze len cakat.

linda5678
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
linda5678
23. feb 2024

@maria535 poslala som vam spravu

maria535
autor
23. feb 2024

@kiki68 no toto mi teda neponukali ani o tomto nehovorili…v pondelok ale na kontrole ak sa situacia nejako nezmeni tak sa urcite poinformujem …ten medikamentozny pristup tu na sk sa uz pomaly ale isto preferuje viac samozrejme v nizsich tyzdnoch tt..v rakusku tipujem ze je to urcite dlhsie dostupne..bola som popravde voci tomu skepticka ale zasa naozaj chirurgicky zasah ako je kyretaz je dost nebezpecne aj tazsie pre maternicu tak preto..ak to ale tabletami nepojde tak samozrejme uz to budu musiet riesit radikalnejsie urcite …v kazdom pripade dakujem za tip na ten oxytocin

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre