Ahojte vsetci. Minuly rok ku koncu som potratila v 8 tyzdni, spontanny potrat. Mesiac som bola relativne ok, ale tesne pred prvou mestruaciou som dostala riadny strach, chvenie, budila som sa v noci, uzkost. Manzel stoji pri mne, ten mi povedal, aby som isla k lekarovi a porozpravala sa. Lekar ma poslal psychiatrovi, ten mi povedal, ze je to normalny stav po takom, co sa mi stalo. Diagnoza bola adaptacna porucha po traume, dal mi nejake lieky. Po skonceni menstruacie sa mi to trochu upravilo, citila som sa lepsie a tento tyzden opat od soboty, taky strach, uzkost, chvenie, v noci sa budim a nemozem zaspat. Opat mam pred menstruaciou, neviem ci maju vplyv aj hormony na to. Ked som sa citila relativne dobre, chceli sme s manzelom, ze popracujeme na babatku opat, ale teraz ked sa mi to vratilo, tak sme si povedali, ze az neskor, aby som sa ja dala do poriadku. Ale mam velky strach, ze sa z toho velmi tazko dostanem a ci sa vobec dostanem a ci sa mi znova, ked budem tehotna, toto iste nestane, ze pridem o babo. Poradte mi, kto ma skusenosti s takymto.
Dakujem Vam velmi pekne.
ahoj viem ze prezivas bolest ale len vtedy sa das do kopy ked nebudes mysliet na to ze prides znova o babo telo teraz sa po potrate musi zregenerovat aby si mohla znova otehotniet netlac na pilu hlavne bud v klude ono aj stres je zlym panom zameraj sa na nico pekne chod do mesta kup si niaku malickost z ktorej sa budes tesit chod medz ludi ono je to tazke viem ale v prvom rade sa ty musis dat do kopy drzim ti prsty
ahoj aj ja sa pridám, tiež som potratila v 10tt, teraz by malo bábo už rok, po tom som otehotnela znova a v oktobri 2010 som porodila krásneho chlapčeka, viem čo prežívaš, teraz hlavne myslí na to dieťatko ktoré čakáš, hlavne nebuď smutná, určite sa to nestalo len tak, no ale z vlastnej skúsenosti ti poviem , že sa to zabudnúť nedá, len teraz je pre teba doležitejšie babatko , ktoré čakaáš a nerobí mu dobre ani tvoj smútok ani stres. valmi držím palčeky, určite to zvládneš, ved nie si na to sama.
ahojte, prežila som 3 potraty a chápem vás všetky, ako sa cítite..cítim sa už nejaký čas mizerne a chcem sa spýtať, či by ste sa nechceli stretnúť a porozprávať sa o vašich skúsenostiach a tým pádom si dať vzájomne akúsi psychoterapiu...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj.. ak sa ches porozpravat skus sukromnu temu : snazilky po MA .musis napisat najskor sukromnu postu zakladatelke menom rabiva.
tam je nas vela takych co sa jedna druhej vyrozpravame.. ja som mala MA v 10 tt, po roku a pol snazenia sa o babatko, a hned po prvj menstruacii sa podarilo dalsie, a teraz mam tiez strach, uzkost a v noci zle sny. je fajn ze manzel ti je oporou. potrebuje to len cas a mozno sa vyrozpravat s zienkami, ktore zazili podobne. drzim palceky, nech si coskoro ok, a zacnete pracovat na dalsom babatku