Baby ako ste to zvladli po potrate, dalsie tehotenstvo, som na vazkach ci sa nam podarilo po prvej ms a stale mam strach co bude, ci sa to nezopakuje :/ stale sa snazim hovorit si mysli pozitivne a potom zase pridu otazky ?
@janula3000 dakujem ti 🙂 nam dr povedal sice po druhej, ale iba teraz sme mali nato priestor tak sme skusili, kedze som precitala vela odporucani a skusenosti zien ze sa podarilo hned po prvej a niektori dr to odporucaju kedze maternica je vycistena 🙂 len ta obava ach
Ale super ze vy mate vsetko v poriadku uz len to dotiahnut do konca drzim prsty 😉
@evuska135 ahoj, my sme skúsili po 3 mesiacoch na odporúčanie doktora a hneď sa to podarilo 😍 zo začiatku som mala hrozný strach aby sa to nezopakovalo ale tak stále som dúfala že to bude v poriadku. Možno som sa až priliž sledovala ale od momentu keď som začala cítiť prvé pohyby som už bola oveľa kludnejsia. Dotiahli sme to až dokonca aj keď drobec sa vypýtal o dva týždne skôr 😃 ale všetko bolo v poriadku. Držím palce nech aj u teba je už všetko v poriadku 😉
@evuska135 mne povedala dr ze mozeme hnet po prvej skusat ked sa na to citim psychicky ze fyzicky som ok( rodila som v 18tt) neviem si predstavit niekolko mesiacov cakat. Podarilo sa tak po 4m .. to nove teho dava novu nadej novu radost. Hoci kludna uz ako pri prvom bezproblemovom teho som uz nebola. Dost stres prvy trimester ci je maly ok a potom vsetky testy boli fajn morfo dobre.. tak sa uz tesim na maleho v January. 🌈musis mysliet na to ze po daždi vyde slnko a budes mat svoje rainbow baby ♥️
@sisabe no tak ti poviem, ze ja som tiez odvtedy toho nacitala. Ale urobila som hrubu ciaru za vsetkym, presla aj ta najvacsia bolest.
Ja uz jedno babo mam tak to mi davalo asi najvacsiu silu sa z toho nezrutit. A ta tuzba po dalsom babatku je strasne velka.
Dakujem napodobne tiez sa daj rychlo do poriadku, aby ste to mohli skusat znova 😉
Ahojte baby, nám sa po 2 potratoch zadarilo teraz po roku 😁, veľmi sa tešíme ale obavy sú určite, pred 2 týždňami na ultrazvuku nič nebolo vidno, z čiarok sú parádne koľajnice 👍 a další termín u lekára 4.9, snažím sa myslieť pozitívne ale strach tam je
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@evuska135 vy ste sa pokúšali hneď po prvej menstruacii? Nám nakazali pol roka neskusat ale otehotnela som až po roku. K dr. som išla hneď v 5 tt aj keď som nemala žiadne bolesti ani krvácanie ani nič nech to radšej podchyti od začiatku, teraz už sme 37 tt takze pomaly finisujeme našťastie bez akýchkoľvek komplikácií, ktoré by mohli signalizovať potrat ale kontroly v prvom trimestri boli po psychickej stránke samozrejme ťažké medzi poradňami som sa dokázala nejako prebavit aby som nemyslela negatívne a snažila sa myslieť len na to že teraz to dobre dopadne ale vždy noc pred kontrolou plus čas u doktora kým som nepočula že srdiečko bije a všetko je ok boli plne strachu. Je to prirodzene s tým nič nespravis treba len myslieť pozitívne a zabávať myseľ inými aktivitami. Držím palce 😉