Ako ste zistili, že ide o mimomaternicé tehotenstvo?

28. mar 2023

Ja mam klasicke priznaky, nekrvcam ani nespinim ale sem tam ma pichne v podbrusku, dokonca aj na lavej strane pod rebrami. Mate niekto skusenost?

sandyan
28. mar 2023

Ja osobne skusenost nemam,ale teta mala skrabanie fakt bolestive vo vajecniku , az ultrazvuk nakoniec ukazal ze sa jedna a mimomaternicove. Samozrejme aj spinenie.

vladena001
28. mar 2023

...ja som si robila teh.test a mala som slabučkú čiarku,ďalší bol negatívny... dostala som "menštruáciu"(teda som si myslela)a keď krvácanie trvalo 2-3 týždne a stále som mala bolesti v podbrušku,už som začala tušiť...test bol tentokrát hneď pozitívny..takže pohotovosť a to už malo rýchly priebeh potom

floki1994
28. mar 2023

Tak tam pomaly stupa hcg, na sone nic nevidno a je bezne aj spinenie..bolesti to tiez..

nickpick
28. mar 2023

ja som necitila nic. ale ze vobec, z nicoho nic mi klesol tlak, bolo mi na odpadnutie a mala som pocit, ze bud sa povraciam (co sa neskor aj stalo), alebo potrebujem nutne na wc, isla som sanitkou do nemocnice, urobili zakladne vysetrenia plus odber krvi, vajcovod mi uz praskol a sla som rovno na operaciu….

tatianaba
28. mar 2023

Nekrvacala som,nespinila.som,nemala som bolesti. Az ked doktorka ani v cca 7mom tyzdni a pri HCG cez 10tisic stale nic nevidela na sone,rovno ma poslala do nemocnice.

kvecinka321
28. mar 2023

Ja som bolesti nemala, krvacala som, len som myslela že slabá ms došla len keď to trvalo dlho urobila som si test.. doktor mi bral každý druhý deň krv a pozeral sono, hcg stúpalo pomaly a potom vyskočilo ako pri zdravom tehotenstve ale na sone nič nebolo vidieť až keď hľadali tak v ľavom vajcovode bolo uhniezdene..

mar_tina777
29. mar 2023

Žiadne bolesti, klasické tehotenské príznaky(nevoľnosť, ospalosť, … v 7ttzačalo krvácanie ako ms, v 8tt zistili že ide o mmt a už o prasknutý vajcovod a tam už to išlo rýchlo do pól hodiny na sále. HCG nestúpalo a držalo sa na tej istej hodnote, aj tehotenské testy boli slabučké a nesilneli vôbec.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre