Dobrý večer,možno budem smiešny ale vôbec sa nedokážem vyrovnať z rozvodom,ešte neprebehlo súd a manželka má podviedla je na mňa hnusná a žije s iným chlapom,syna mi dáva kedy chcem ale nedokážem sa vyrovnať až o vsetkym.Viem,že chyba bude vo mne a hlave neprikazem zabudnúť alebo sa povzniesť ale zo ženou sme žili 12 rokov a viem,že za posledný polrok to nieje ona.Potrfbujem radu ako ste sa stým vyrovnali ďakujem.
V živote prichádzajú bohužiaľ i takéto náročné situácie, momentálne si človek myslí, že je to to najhoršie, čo sa mohlo stať, ale po čase pochopí, že ten rozchod bol správne rozhodnutie. V prítomnosti je však dôležité, aby ste si našli nejakú aktivitu, zameral sa na seba, svoje pocity alebo by som byť vami zvážila aj navštívenie psychológa, ktorý Vám pomôže preniesť sa cez naročnú situáciu akou je rozvod. Veľa krát sami nevieme prísť na určité veci a psychológ vie nasmerovať správnou cestou a pomôcť k získaniu určitého nadhľadu. Je veľmi dôležité, aby ste sa nedostal do blúdneho kruhu plného úzkosti a hádzaní viny na seba alebo na parnera. Držím Vám palce! 🙂
Moj manzel si prezil to iste ...a teraz ma mna ;) povedal by ti to co mu povedal jeho brat v takej chvili: hlavu hore, a pamataj pre jedno kviti slunce nesviti.
Je to tazke,musis si najst nejaku aktivitu a tak ako moj muz vyskusaj zoznamku,my sme sa tak nasli.;)
keď to je ťažko, všetko chce asi len čas, a časom pochopíš, že toto bolo potrebné a niekam ťa to posunie, budeš sa neskôr, po nejakých rokoch lepšie cítiť, radšej byť sám ako s niekým kto by ťa mal podvádzať
@shreek je to tazke, neostava ti ine, len vydrzat, ale ver, ze raz bude lepsie. Ja som takto ronila slzy sama v prazdnom jednoizbaku pred 6 rokmi a dnes mam skveleho manzela a maleho synčeka. Hlavu hore, odsmut to kolko potrebujes, ale vyvaz to aj nejakymi aktivitami. Ja som chodila plavat napriklad. Vsetko preboli.
@shreek Je to hrozne, co pisete, je to zly pocit. Snad sa skuste zamerat na veci, ktore vas bavia a ludi, ktori Vas podrzia a porozumeju.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@shreek ja som sa rozviedla po 13 rokoch,odisla som z prace kde pracovala 17 rokov,odisla som z mesta ,i z krajiny do sveta ked som sa sama musela postavit na nohy,najskor praca ,cudzi jazyk potom byvanie ,vystudovat Syna,po 5 rokoch od rozvodu som stretla terajsieho mm s krorym to taham 10 najkrajsich rokov,nic nieje stratene hlavu hore