Ako sa vyrovnať s potratom?

linduska85
9. jan 2023

Ako sa mam vyrovnávať s potratom?😏😏😏

anjjjelik69
10. jan 2023

@linduska85 čas.. zažívam to isté🥲

tanyan
10. jan 2023

Mne v 8tt pomohlo, keď mi lekár povedal, že sa nestretlo to správne vajíčko s tou správnou spermiou. Príroda ťa ušetrila väčšej bolesti...
Ono je to vlastne pozitívna správa, že ste s partnerom kompatibilný a váš genetický materiál sa môže spojiť. Teraz už len počkať kým sa stretne to správne vajíčko s tou správnou spermiou a všetko sa bude vyvíjať správne. Držím palce!

linduska85
autor
10. jan 2023

@tanyan my už spolu jedno dieťa máme to bolo druhe tehotenstvo vraj mu nebilo srdiecko a krvacala som

wewuliatko174
10. jan 2023

@linduska85 neviem či to pomože pomohol mi len čas...vyplakať sa..prešla som si rôznymi fázami keď som nemohla na tehotnú s bruškom ani pozrieť,ani na malinké bábätko..jeden potrat v 8 tyždni a následne kyret....dalšie tri roky sme sa snažili o druhé bábätko...bolo to tažke a natočne obdobie ..ale teda zistila som koľko žien sa tým prešlo..a veľa krát..dobre vedieť...koľké preživaju to isté .

lulu2014
10. jan 2023

@linduska85 pre nieco to tak malo byt. 😔hned ako to bude mozne skusat a bude fajn. Viem ze zabudnut sa neda mame to niekde hlboko v srdiecku. Iba sa s tym naucime zit. Tiez to dlho “bolelo”. Mas tu jedneho drobceka a ak tak bude aj dalsiii 🥰. Drzim palce a prajem krasne chvile s rodinkou. 💗

anjjjelik69
10. jan 2023

@linduska85 my tiež jedno spolu mame... a konečne som sa odhodlala že som ozaj chcela... bolo planovane.. vsetko bolo v poriadku az v 11tt som začala mierne krvacat, isla som na pohotovosť a tam mi povedal ze uz cca 3 tyzdne mu nebije srdiečko.. MA... mam prist teraz po menštruacii lebo od potratu je uz tyzden a ze budeme riesit dalsie tehotenstvo... bodaj by to vyšlo a vam tiez..zmierte sa s tym.. priroda to zariadila najlepšie ako vedela... vsetko je v rukach toho hore... držím palce...žiadne trapenie, ja viem hovori sa to lahko ja som bola hotova tiez ale musim sa posunut vpred a psychika je mocná vec.. od toho sa všetko odvija...❤️❤️❤️❤️🍀🍀🍀🍀bude dobr3

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre