Ako sa vyrovnať s potratom?

esterka13
11. okt 2022

Ahojte , prosím vás ženy náhle skm rodila v 21 týždni malíčku sa nedalo zachrániť je to neskutočne ťažké slovami to neviem vyjadriť , prosím tie ktoré ste si to zažili ako ste sa s tým vyrovnali? Ďakujem

optame
11. okt 2022

@esterka13 to mi je luto 😔 poradna Alexis

85miska
11. okt 2022

@esterka13 je mi to ľúto. Skús sa dať do skupiny maminy anjelikov. Tam je komunita žien ktoré si tým prešli

babajaga
11. okt 2022

Ahoj,tiez som porodila v 21 tyzdni...tak,casom sa s tym vyrovnas..a pride dalsie tehotenstvo,dalsie starosti,radosti...ono to pojde,kazdy smutok chce svoj cas.

ivik4
11. okt 2022

Pomohol mi jedine cas

katka5161
11. okt 2022

pomože čas..inak nic ine..prijatie smutenie zmierenie...a kopec času...a samozrejme dalšie babo

omama40
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
any_soj
11. okt 2022

@esterka13 mrzí ma to... Určite aj poradňa Alexis pre mňa, aj akokoľvek bláznivo to znie čas (lebo zmierňuje ten šok z nečakaného, ten pocit akoby ma niekto presadil do novej krajiny, kde všetko vyzerá rovnako, ale zároveň je všetko iné). A potom mne pomáhalo písať, ako to vnímam. Napríklad toto, mesiac po pôrode. Sára zomrela v 38tt bezproblémového tehotenstva. Bude lepšie. Sľubujem. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfb...

sunny_g
19. feb 2023

My sme práve včera prišli o dcérku v 22tt.... Je to obrovská bolesť a žiada si veľa času...
Presne ako píšeš, aj naša Natálka bola ma každej poradni zdravá, videli sme aj jej úsmev na 3D sone, a predsa ho viac neuvidíme...
Po pôrode mi z krvi zistili zvýšené zápalové hodnoty v krvi. Zrejme bol tiež dôvodom nejaký zápal....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre