Ahojte , prosím vás ženy náhle skm rodila v 21 týždni malíčku sa nedalo zachrániť je to neskutočne ťažké slovami to neviem vyjadriť , prosím tie ktoré ste si to zažili ako ste sa s tým vyrovnali? Ďakujem
Ahoj,tiez som porodila v 21 tyzdni...tak,casom sa s tym vyrovnas..a pride dalsie tehotenstvo,dalsie starosti,radosti...ono to pojde,kazdy smutok chce svoj cas.
Pomohol mi jedine cas
pomože čas..inak nic ine..prijatie smutenie zmierenie...a kopec času...a samozrejme dalšie babo
@esterka13 mrzí ma to... Určite aj poradňa Alexis pre mňa, aj akokoľvek bláznivo to znie čas (lebo zmierňuje ten šok z nečakaného, ten pocit akoby ma niekto presadil do novej krajiny, kde všetko vyzerá rovnako, ale zároveň je všetko iné). A potom mne pomáhalo písať, ako to vnímam. Napríklad toto, mesiac po pôrode. Sára zomrela v 38tt bezproblémového tehotenstva. Bude lepšie. Sľubujem. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfb...
My sme práve včera prišli o dcérku v 22tt.... Je to obrovská bolesť a žiada si veľa času...
Presne ako píšeš, aj naša Natálka bola ma každej poradni zdravá, videli sme aj jej úsmev na 3D sone, a predsa ho viac neuvidíme...
Po pôrode mi z krvi zistili zvýšené zápalové hodnoty v krvi. Zrejme bol tiež dôvodom nejaký zápal....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@esterka13 to mi je luto 😔 poradna Alexis