Ako prekonať pocity z umelého prerušenia tehotenstva zo zdravotných dôvodov?

natalyy15
21. mar 2017

Ahoj už som 3 týždne po umelom prerušení zo zdravotných dôvodov stále nato myslím a je mi ťažko s toho sú tu nejaké baby čo prekonali to isté ?ako sa vám darilo sa s toho dostať ?

1988majka
22. mar 2017

Ja s tym nemam skusenost ale kamaratka je z poradne alexis / pozri alexis.sk/. Drzim palce aby ti bolo lepsie.

1988majka
22. mar 2017

Oprava .. alexisporadna.sk

natalyy15
autor
22. mar 2017

@1988majka vďaka skusim☺

shia
22. mar 2017

treba si povedat, ze to tak asi malo byt, a ze to babatko sa ti urcite este vrati, ako som to brala aj ja, aj ked teda po prirodzenom potrate...

natalyy15
autor
22. mar 2017

@shia smiem sa spýtať po akom dlhom čase si otehotnela ?

shia
22. mar 2017

@natalyy15 po potrate myslis? ja som mala spontanny v 8tt, potom n am doktor kazal 3 mesiace si dat pauzu, a potom som vlastne hend na prvy pokus, na prvy mesiac ;) pocas tych 3 mes som pila alchemilkovy caj (od zac menzesu cca 2 tyzdne, potom zvysne dva tyzdne po ovulacii zase nie - dobry na regeneraciu maternice). Drzim palce ;)

natalyy15
autor
22. mar 2017

@shia aj ja chcem počkať tri mesiace a znova to skúsiť nám kázal lekár vitamíny hlavne kyselinu listovú kiežby som znova otehotnela dúfam ze sa zadarí vďaka za podporu a prajem zdravé babetko uzi si tehotenstvo☺

nankab
22. mar 2017

odporúčam Vám Bachovu kvetovú terapiu. Krásne zharmonizuje psychiku človeka, čím skôr, tým sa skráti doba užívania. Esencie sú veľmi jemné a nenávykové a sú vhodné úplne pre všetkých. no a potom je to o odpustení samej sebe, že ste konali najspraávnejšie, ako ste mohli a niet tu výčitiek.

poohie
22. mar 2017
shia
22. mar 2017

@natalyy15 ďakujem, snáď to tentokrát dobre dopadne, už mám doma dcérku, tá sa musela narodiť v 34tt, tak snáď to tentokrát vydržím minimálne dovtedy 🙂 Dobre že spomínaš - aj kyselinu listovú som brala, a ten alchemilkový čaj, iné nič, len silnú vieru že to bude dobré a aj bude ;) moc držím palce!

natalyy15
autor
22. mar 2017

@shia velka vďaka už aby to bolo 😊

tamaraaa
20. apr 2017

@natalyy15 ahoj,je mi to velmi luto a drzim palce. Mozem sa opytat v ktorom tyzdni si musela podstupit prerusenie? Ja som v 21tt a zrejme ma to coskoro caka😔

tamaraaa
20. apr 2017

@natalyy15 a inak toto je moje tretie tehotenstvo,prve skoncilo zamlknutym potratom bez kyretaze a do meaiaca a pol som uz mala v brusku dcerku, o par dni ma 2 roky a je krasna,zdrava a tehotenstvo bolo na jednotku☺

1988majka
21. apr 2017

@tamaraaa prepac ak chces nechaj si to pre seba ale aky je dovod ze ta to caka?

natalyy15
autor
22. apr 2017

@tamaraaa ahoj ja som to podstúpila v 23.týždni čiže 5 mesiac to bol môže sa prerušiť až do 24.týždňa stále to boli po psychickej stránke ale dúfame že už bude lepšie ....

tamaraaa
22. apr 2017

@natalyy15 ahoj si zlata ze si odpisala,dakujem...je mi jasne ze to asi nepreboli nikdy ale drzim palce nech je lepsie, si statocna

tamaraaa
22. apr 2017

@1988majka
Majka,mame razstep chrbtice toho najhorsieho stupna....do porodu cakat by bolo velmi neskoro...bohvie kedy by nastal a babo by to asi ani nedalo a ak tak zrejme nie na dlho ...velmi zle prognozy zial....

lija22
22. apr 2017

🌹💙💜

natalyy15
autor
23. apr 2017

@tamaraaa aj ja ti prajem vela síl a hlavne myslí nato že bude lepšie teraz musíš byť silná 💗💪

tamaraaa
1. jún 2017

@natalyy15
Natalka tak ja som nakoniec neprerusila tehotenstvo, uz som v 27 tt....ide o to ze aom sa pripravovala aj na cestu prerusenia a dostala sa mi do ruk zaujimava kniha NOVODOBE ZENSKE RITUALY, mozno by ti pomohla cast Ritualy po potrate na podporu vyrovnania sa s touto situaciou. Ak chces nafotim ti to do spravy,hm?

natalyy15
autor
4. jún 2017

@tamaraaa ahoj no to by bolo super☺

natalyy15
autor
4. jún 2017

@tamaraaa prepáč ale nedá mi to sa ťa neopytat či sa nebojis toho čo bude keď porodis ?

tamaraaa
4. jún 2017

@natalyy15 vecer ti poslem,sme na chate☺

tamaraaa
4. jún 2017

@natalyy15 jasne bala by som sa velmi...ale......bola mi ponuknuta moznost operacie mojho malinkeho este v brusku laparoskopicky/fetoskopicky dalejo dalekoooo v Brazilii v Sao Paule,kde to zatial jedina doktorka na svete operuje s uzasnymi vysledkami pre deticky, do porodu keby sme cakali tak to vedia po porode operovat v Bratislave,ale to by uz mohli vzniknut velke poskodenia a babatko by sa z toho.uz asi nevylizalo....tak sme boli pred tyzdnom v tej Brazilii a razstepik nam pekne opravili v 26tt. To bola pre mna jedina prijatelna moznost,zachrana babatka touto najlepsou cestou pre babatko. Zvladli sme to a uz sme doma a musime dufat nech tam babanko este dlho vydrzi v brusku,hrozi predcasny odtok vody. Inak by som sa velmi bala cakat donporodu.

nini1010
4. jún 2017

@tamaraaa Tazky pribeh s krasnym koncom 🙂 prajem pevne zdravie aby vsetko dobre dopadlo 🙂

katkuz
4. jún 2017

@tamaraaa tesim sa aj za to babätko - drzim palce a myslim na vas,aby bolo vsetko v poriadku 🙂 ❤ 🙂

tamaraaa
4. jún 2017

Dakujem dievcence, bolo to mega tazke obdobie a este tazsie rozhodovanie ale som happy ze sme sa takto rozhodli a zvladli sme to a verim ze je a bude vsetko fajn☺ a moj maly huncut sa uz tesi do mojej naruce....len nech este vydrzi👶

laura1804
4. jún 2017

@tamaraaa to je neuveritelne...taka krasna sprava...drzim palce, nech ste uplne ok 🙂

natalyy15
autor
4. jún 2017

@tamaraaa nádhera kiežby bolo viac takých krásnych koncov veľmi ti závidím ale v dobrom že ste zabojovali ja už čas nemôžem vrátiť ale verím že mi môj malý anjelik odpustí žiaľ my sme mali horšie diagnózy prajem ti nech sa ti darí a tvojmu malému veľa zdravicka ☺☺☺

tamaraaa
4. jún 2017

@natalyy15 dakujem Nataly. Netrap sa, niektore dusicky sem proste pridu uz s tym ze vedia ze sa nenarodia.....vsetko ma svoj vyznam a ty si.dostatocne silna na to aby si.to.zvladla. silno ti.drzim palce, bude dobre a vytuzene zdrave babatko coskoro pride☺, posielam ritualy

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre