Ahoj už som 3 týždne po umelom prerušení zo zdravotných dôvodov stále nato myslím a je mi ťažko s toho sú tu nejaké baby čo prekonali to isté ?ako sa vám darilo sa s toho dostať ?
Oprava .. alexisporadna.sk
treba si povedat, ze to tak asi malo byt, a ze to babatko sa ti urcite este vrati, ako som to brala aj ja, aj ked teda po prirodzenom potrate...
@natalyy15 po potrate myslis? ja som mala spontanny v 8tt, potom n am doktor kazal 3 mesiace si dat pauzu, a potom som vlastne hend na prvy pokus, na prvy mesiac ;) pocas tych 3 mes som pila alchemilkovy caj (od zac menzesu cca 2 tyzdne, potom zvysne dva tyzdne po ovulacii zase nie - dobry na regeneraciu maternice). Drzim palce ;)
odporúčam Vám Bachovu kvetovú terapiu. Krásne zharmonizuje psychiku človeka, čím skôr, tým sa skráti doba užívania. Esencie sú veľmi jemné a nenávykové a sú vhodné úplne pre všetkých. no a potom je to o odpustení samej sebe, že ste konali najspraávnejšie, ako ste mohli a niet tu výčitiek.
@natalyy15 aj ja odporucam http://www.alexisporadna.sk/
@natalyy15 ďakujem, snáď to tentokrát dobre dopadne, už mám doma dcérku, tá sa musela narodiť v 34tt, tak snáď to tentokrát vydržím minimálne dovtedy 🙂 Dobre že spomínaš - aj kyselinu listovú som brala, a ten alchemilkový čaj, iné nič, len silnú vieru že to bude dobré a aj bude ;) moc držím palce!
🌹💙💜
@natalyy15
Natalka tak ja som nakoniec neprerusila tehotenstvo, uz som v 27 tt....ide o to ze aom sa pripravovala aj na cestu prerusenia a dostala sa mi do ruk zaujimava kniha NOVODOBE ZENSKE RITUALY, mozno by ti pomohla cast Ritualy po potrate na podporu vyrovnania sa s touto situaciou. Ak chces nafotim ti to do spravy,hm?
@natalyy15 jasne bala by som sa velmi...ale......bola mi ponuknuta moznost operacie mojho malinkeho este v brusku laparoskopicky/fetoskopicky dalejo dalekoooo v Brazilii v Sao Paule,kde to zatial jedina doktorka na svete operuje s uzasnymi vysledkami pre deticky, do porodu keby sme cakali tak to vedia po porode operovat v Bratislave,ale to by uz mohli vzniknut velke poskodenia a babatko by sa z toho.uz asi nevylizalo....tak sme boli pred tyzdnom v tej Brazilii a razstepik nam pekne opravili v 26tt. To bola pre mna jedina prijatelna moznost,zachrana babatka touto najlepsou cestou pre babatko. Zvladli sme to a uz sme doma a musime dufat nech tam babanko este dlho vydrzi v brusku,hrozi predcasny odtok vody. Inak by som sa velmi bala cakat donporodu.
Dakujem dievcence, bolo to mega tazke obdobie a este tazsie rozhodovanie ale som happy ze sme sa takto rozhodli a zvladli sme to a verim ze je a bude vsetko fajn☺ a moj maly huncut sa uz tesi do mojej naruce....len nech este vydrzi👶
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja s tym nemam skusenost ale kamaratka je z poradne alexis / pozri alexis.sk/. Drzim palce aby ti bolo lepsie.