Baby viete mi poradiť ako to všetko prebieha kyretaz keď sa ide žena v ten deň má normálne menzes ci nemá nič až neskor sa spustí normálny cyklus ako ma. Čaká ma v utorok kyretaz a neviem ci si kúpiť vložky alebo ako či nebudem mat menzes.
Ja som mala kyret v aprili.... Po kyrete som pár dní jemne krvácala.... Cyklus teda menzes prišiel po 32 dňoch.... U každého je to inak.... Hovoria že menzes nabehne 4-7 týždňov od kyretu..... Každé telo je iné... Mne stačili intimky....
Hned po zobudeni krvacas. Mas pod sebou podlozku. Je to normalne. Pred kyretom mozes aj nemusis krvacat, zalezi v akom je to stave. Niekedy musia kyretom zastavit masivnejsie krvacanie
Kyretaz nie je menzes ale krvácať budeš.
Ďakujem vám preto som nevedela ci si mam kúpiť a zo sebou vziať pre náhodu aj vložky lebo mi nepovedali nič. A ja idem na kyret prvý krát prišli sme o bábätko 12 týždňa 🥹
Ja som mala kyret v máji ale len som po ňom mierne spinila. Menzes mi prišiel do mesiaca
Vezmi si popôrodné vložky, budeš krvácať - u mňa to trvalo pár dní a nie veľa. Aj podložka sa hodí. Pustili ma na druhý deň, ale ja som "rodila" v 16 tt a potom kyret. Menzes dostaneš o 4-6 týždňov. Drž sa a prajem rýchle uzdravenie 🍀❤️🩹
Ako myslís,či budeš mať Menzes počas kyretu?Menzes s kyretom nemá nič spoločné. Po kyretazi budeš krvácať, vložky si môžeš dať , aké chces,obvykle stačia normálne menštruačné. Cyklus ti príde obvykle do 6 týždňov po zákroku,je to akoby šestonedelie. Treba dodržiavať hygienu a zákaz styku v tom období
Ja som bola na kyrete v 12tt tiez sme prisli o dieta krvacala som resp spinila som .dost dlho mesiac urcite.....ale.ank vlozky zobrat si sebou kazda zena ma inac niektora.silnejsie niektorá menej..viem ze mne lekarka na kontrole.musela pichať vyvolavku ci co lebo som sa slabo cistila.ci co🤷♀️nepamätám vela bolo to dávnejšie
@zuzkaa1991 nám prestalo biť srdiečko 🥹 nemám žiadne bolesti ani krvácanie
Ďakujem vám baby je to veľmi ťažké obdobie momentálne pre mňa ako aj pre každú matku
Drž sa, veľa z nás si tým tiež prešlo 🥺
To iste u nas resp isla som ukoncit pn kvoli svadbe náhodou spravila ultrazvuk mimo poradne a zistila ze nebije srdce posllai ma na víkend domov ci sa samo nepusti a v pondelok som isla na kyret ráno
Je tu aj skupina mamičky anjelikov - ono sa to týka mnohých žien, žiaľ.
Dobry den baby chcela som sa od vás niečo spýtať ak ma nejaká žienka skúsenosti 29.10.som bola na interupcii a mala som aj chránený styk asi po týždni dnes je 14.11. A som si spravila test tehotenský a my vyšiel pozitívny volala som svojmu lekárovi povedal ze to je normálne že pozitívny test mi bude ešte ukazovať asi mesiac kvôli hormónom ale ja pociťujem aj také ze na vracanie točí sa mi hlava je mi zle proste mam ako také tehotenské tie priznaky tie som mala dnes ...a asi pred dvoma dnami som krvacala 2 dní je možné že som tehotná?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Budeš krvacat