Som v 10tt rozhodla som sa pre upt, cez týždeň mam ísť pre žiadosť, aký je potom postup? Krv mi chce brat môj gynekolog a kedy ma potom pošle na kliniku?
Prebieha to tak že ti kliešťami.najprv roztrhnú bábätko v bruchu a potom ho po častiach z teba vyberu von a hodia do odpadu
@hopsas krutá realita 💔
Ja som bola bez žiadosti od lekára, jednoducho som zavolala na súkromnu kliniku,dali mi termín a sla som...rozdiel v cene nie je a hlavne je to súkromné, nie v nemocnici
@zuzanockamt asi toho veľa o potratoch nevieš... moja zlatá ...skús Google prípadne videá na YouTube a pokochaj sa
@zuzanockamt mám nádej, že táto smola Ťa bude zďaleka obchádzať. Na grcanie postoj.
@zuzanockamt presne tak prebieha potrat a radšej to nepozeraj ,ak by si chcela ísť v budúcnosti na potrat,naozaj to nieje príjemný pohľad
@zuzanockamt ťa ti verím,len som napísala ak zvazujes aj túto možnosť
@zuzanockamt Taku jednu poznam.A skoncila kvoli tomu s odstupom casu na psychiatrii.Druha mi plakala ked sa opila po viac ako 30 rokoch,co to spravila.Take to je lahke.Takze davaj dobre rady az ked si to sama zazijes lebo kym to nezazijes vies o tom hovno.Aby si niekomu neznicila svojimi radami zivot a tym nemyslim to dieta.
@maminkadeticiek presne toto. Ona tu furt takto mudruje a priamo navádza na UPT. Fakt neviem čo si zlé tá osoba v živote prežila, že v tom nechce byť sama. Nech má tá druhá ešte väčšie s*ačky ako ona sama. Toľko zla v jednej osobe.
@zuzanockamt dobre, prosím Ťa, buď aj naďalej. A pouč o svojich názoroch aj potenciálneho otca toho pre Teba nechceného dieťaťa. Nech je extrémne opatrny aj on.
@fineta nenavadza, vyjadruje svoj postoj. Mám ho rovnaký a každý nech koná podľa svojho rozhodnutia
@zuzanockamt áno? Si hermafrodit? Pokiaľ sa vieš oplodniť sama, tak potom si rozhoduj sama.
@misiak7777 to nemyslíš vážne. Chúďa.
@fineta nie si trochu drzá? To učíš aj svoje detiská za vyjadrenie opačného názoru slušným spôsobom byť drzý a označiť niekoho za "chúďa"????
@zuzanockamt To je take typicke pre tych jednoduchsich,tvrdit, ze si mozem vzdy povedat svoj nazor.JA JA JA.
@misiak7777 som ľudská a deti učím vážiť si život od počatia a nenakladať s ním ako s tovarom. Tebe a podobným nie je nič sväté. A áno, ide ma z toho rozhodiť, pani z Martina má pravdu.
@fineta Dost mozne ze ani nema deti.Lebo nie su veci tak,ako sa na prvy pohlad zdaju.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No upt ti urobia iba do 12tt, takze nemas vela casu...viac ti vysvetli gynekolog