Ako prebieha potrat?

barborka2223
24. apr 2022

Som tehotná ale nie je to dobre na ultrazvuku zatiaľ nič nie je vidno Dr ma už dva týždne naťahujú nevieme ci je mimo maternice alebo v maternici ale dobre to nie je pretože hcg v krvi stúpa veľmi málo ta týždeň len o 200 bohužiaľ... Dr vravela ze to môže prísť aj spontánne... Od rána krvacam ale nie silno len tak slabo zatiaľ nie sú to áno veľké bolesti neviem co robiť ci ísť hneď na pohotovosť keby som hneď silno krvacala tak jasne ze sa nepýtam a hneď utekám ale je to len tak zatiaľ slabo trosku bolesti pod bruchom neviem co robiť... Raz som už potratila ale bol to zamlknuty potrat 😪 a teraz takto mala ste to niektorá mám ísť hneď na pohotovosť?

dietatko2020
24. apr 2022

@barborka2223 urcite chod na pohotovost, aby ta skontrolovali

mon_day
24. apr 2022

@barborka2223 ano, urcite chod na pohotovost. ja som mala MA a čakala som a bola to chyba.

stannkal
24. apr 2022

@barborka2223 ono to aj zavisi v ktorom si tyzdni ale predpokladam ze este dost skoro... ja si naopak myslim ze to nie je potrebne pokial nemas silne krvacanie alebo bolesti alebo horucky, staci ist potom normalne ku gyn

barborka2223
autor
24. apr 2022

@mon_day a čo to znamená to MS?

barborka2223
autor
24. apr 2022

@barborka2223
@mon_day Myslím MA som sa pomýlila

pracujucazienka
24. apr 2022

@barborka2223 ma je missed abort čiže zamlčaný potrat

selena_luna
24. apr 2022

Utekaj na pohotovost najjma ak neviete ci to je mimomaternicove :(

stannkal
24. apr 2022

ja som tiez mala MA a zistilo sa to az po tom co som zacala slabo krvacat, o necely tyzden nato prisiel potrat spontanne, ziadna pohotovost nebola potrebna... ak je ale mozne ze to je mimomaternicove tak tam si treba fakt davat pozor lebo s tym si telo samo len tak lahko neporadi

petricka22
24. apr 2022

@barborka2223 toto dost vyzera na mimomaternicove a s tym nie su zarty… ako to ma samo odist? Krvacanim do brusnej dutiny? Toto si ziada hospitalizaciu a bohuzial vsetko, co k tomu patri. Pokial si nie su isti, najprv ti urobia kyretaz, ak ale hcg nebude klesat, tak ta budu musiet operovat, zrejme prides o jeden vajcovod(nie vzdy). Moze to byt zivot ohrozujuce. Takze pri vacsej bolesti utekaj hned do nemocnice. Ja som si tym presla a teda tie bolesti boli neznesitelne.
Nechcem ta strasit, mohlo to byt embryjko, ktore sa neudrzalo, ale ak je to mimo, netreba to podcenovat.

macko1007
25. apr 2022

@barborka2223 ja som mala prednedavnom MA,doma som proste potratit nechcela..no zacala som krvacat tak som utekala k dr..skoncilo to kyretom..a hlavne ak nevies ci je to mimomat…treba ist hned k lekarovi

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre