Ako dlho ste krvácali pri samovoľnom potrate?

annnna18
25. júl 2022

Ahojte, prosim ako dlho ste krvacali a ako dlho ste mali bolesti pri samovolnom potrate? Dakujem

d_anica
26. júl 2022

@annnna18 bolesti som nemala žiadne a krvácala som asi tri dni. Pichali mi aj nejaké injekcie na vyčistenie, ale aj tak som musela na kyret, potom som krvácala ešte 3-4 dni, bolesti som mala minimálne, asi také ako pri menštruácii.

sonkam
27. júl 2022

Bolesti som nemala takmer žiadne ale krvácala som strašne silno 10dni a potom ešte 10dni silné spinenie

annnna18
autor
28. júl 2022

Tak ako vidim u kazeho je to asi individualne, ja som krvacala 5 dni, bola na kontrole doktor povedal ze este nieco ostalo v maternici a pichol injekciu na docistenie, vraj sa kyretu vyhnem ze to vyzera dobre lenze ako pichol injekciu odvtedy uz len spinim a bojim sa aby som to tam mala ciste.

sonkam
28. júl 2022

@annnna18 ja som to mala tiež tak že som sa nevycistila a nepomohli ani injekcie až po ďalšej ms to odišlo

annnna18
autor
28. júl 2022

@sonkam dakujem 🙏 dufam ze to bude aj moj pripad pomohli ste mi

horehronie1987
4. aug 2022

@annnna18 ja to aktualne prezivam..v utorok rano som doma potratila, silne bolesti (niečo slabšie ako porodne) asi 3 hodiny, potom uz len take dilne menstruacne bolesti. Od rana zo mna sli hrudy, poovede uz len krvacanie a skoro bez bolesti. V stredu rano dr z krckw vytiahol zvyšky placenty a pichol injekciu na docistenie, ze kyret nebude potrebny. Kontrolu mam v piatok a dufam ze to bude ok. Dnes silné krvacanie a začínajú mensie bolesti. Tak uvidime co ma este caka a dokrdy budem krvacat

annnna18
autor
4. aug 2022

@horehronie1987 ja som to mala nakoniec tak ze prve dva dni isli zo mna kusky a mala som aj bolesti dalsie tri dni take ako stredne menstruacne krvacanie, nasledne kontrola u gyn este som mala zbytky v maternici tak pichol injekciu na docistenie v ten den zo mna este isli kusky a nasledne dalsie 3 dni uz len tmavohnede spinenie a na kontrole po tyzdni uz vsetko ciste, netrebalo kyret. Cize u mna to cele trvalo ten tyzden. Drzim palce aj tebe nech si cim skor fit ❤️

horehronie1987
4. aug 2022

@annnna18 dakujem. Uvidime zajtra. Mne po injekcii lrn krvacanie, žiadne extra cistenie. Ale ja som hned orvy deň pri najväčších bolestiach aj zlacila ako pri porode. Ked to malo vyjst nech vim skor..a asi pomohlo. Uz len stredn3 krvacam

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre